Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar bana fikir verin; benim reformer pilates dersim bitiyor. Tekrar kayıt olsam mı bilemedim. 6 aylık bebeğim var onu kv bırakmak zorundayım onun da bazen dışarda işleri oluyor, bazı derslere gidemiyorum haliyle. Sizce tekrar yazılsam mı yoksa evde önerdiğiniz leslie veya herhangi bir şey var mı
Dipnot: evde voit eliptik bisikleti var
Canım reformer pilates çok güzel bir şey öte yandan orada geçirdiğin zaman senin kendin için kendine ayırdığın zaman bence bırakma ❤️
kızlar size birşey soracağım, geçtiğimiz hafta doktora gittik hep beraber çoluk çocuk, tahlillerimizi yaptırdık da hepimizde folik asit eksikliği çıktı ve artık haftada bir balık yiyelim istiyorum, çocukların da bizim de alışmamız gerekiyor

ama böyle küçük balık değil, uğraşmak istemiyorum onunla çünkü ben çiğ balığa asla dokunamam :olamaz:

büyük, etli ve lezzetli hangi balığı önerirsiniz bir de hangi baharatlarla nasıl pişirmeliyim
Canım balık özürlüyüm ben sevmem yemem dokunamam da ama somon aldım geçen dilimli zaten zahmetsiz bir de üzerine Hayfene den italyan baharatı almıştım ondan döktüm ve biraz z.yağ sürdüm eşim çok beğendi bayıldı ❤️ ben bile yiyebildim

canım bence devam et, tabii ki evde de eliptik ya da leslie yapabilirsin ama reformer çok faydalı bir spor diye biliyorum, bir de azıcık evden uzaklaşmaya kafamızı boşaltmaya ihtiyacımız oluyor, hazır böyle bir fırsatın oluyorken bence değerlendir.
dışarıda spor yapabilmek hem vücuduna hem ruhuna iyi gelir :KK68:
İşte her seansına gidemiyorum bebeği bırakacağım bir kv var o da sürekli işleri oluyor. İlk başta sen yazıl ben bebeğe bakarım diyordu sonra ona da zor geldi bugün işim var felan demeye başladı
canım eliptik de gayet iyi aslında leslie de el kol bacak gayet güzel çalışıyor ve 45 dk videosu nefes nefese bıraktıyor faydasını göreceğinden eminim onlarında

kuzum palamut çokk severim ve çokk vitaminli bnde de demir eksikliği ve folik asit eksikliği çıktı. hem ilaç içiyorum hem besinlerden almaya çalışıyrum. palamut sevmezsen somonda olabilir.

evet canım yazın başında gruplara dahil olduk biz tanıştık baya da kaynaştık sen daha eskiymişsin ama sanırım @Elhan abla geldi sürprizim var dedi sen geldin iyiki de geldinn :KK200:

Geçmiş olsun arkecim. Şekerli su buyuklerimizin tarifi genelde işe yarıyor. Diyetteyken onun yerine bir kaşık tahin yapılabilir.
Çok teşekkür ederim Elhancım. Evde değilim maalesef tahin bulamam, sabah erkenden yollara düştüğüm bir gün. Sanki biraz hafifledi, eğer biraz daha azalırsa şekerli suyu da içmiycem.

Hayırlı sabahlar canım kızlar😍sabah yürüyüşe gidemedim:KK43: kuccugum uyandı öğlen okula bıraktıktan sonra yuruyecem inşaallah .Bende biraz utumu yaptım .Şimdi ihlamurumu içerken dün yazamadigim menümü yazayım dedim ve geldim😊
Dünün menüsü

9,30 filtre kahve 2 ceviz 1 hurma

11.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim mısır ekmeği
Çeyrek avokado
2kasik közlenmiş kırmızı biber
5 Zeytin
Yeşillik domates
1 tatlı kaşığı bal

Ara 16.oo
Küçük bir muz kakou hindistan cevizi 1 tane ceviz katıp tatlı niyetine yediğim karışım ve çay

Akşam 18.oo
1 tabak kabuska (çok sevdiğim bir yemek evde sadece ben yiyince üç gündür yiyorum 😬)
2 kaşık közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurtlu kereviz salatası

ara 20.00
1 kuru hurma 1 avuç kadar kavrulmamis kabak çekirdeği (,komsumdaydim)

1 saat yürüyüş 2,5 lt su 1 lt Dukan suyu
LenaG LenaG @Sitare55 @Boncuk2307
Afiyet olsun ❤️ güzel bir menü kapuska etliyse veya ben bazen tavuklu da yapıyorum çok daha lezzetli olayi aşırı severim kimse yemesin boşver hepsi sana kalır miss ❤️

Canım büyük haksızlığa uğradım maalesef yapabileceğim hiç birşey yok çok çabaladım ama bir yandan belki böylesi daha hayırlısıymış diyorum

2/3 gündür nefes alamıyorum 1/2 saat kafam dağılıyor gibi oluyor sonra yine aynı sıkıntı devam ediyor
Canım çok üzüldüm, keşke yapılabilecek bir şey olsaydı da yapsaydın. Madem yok o yüzden kendini fazla harap etme, Allah'a bırak. Dediğin gibi elbet bunda da bir hayır vardır.
Arkadan iş çevirme işinden nefret ederim. İdare ile muhattap olmak da istemem. Benimle ilgili sıkıntı varsa benimle gel paylaş sıkıntı dediğimde bir basit sınav. Bilsem sınavı. İçim sıkılıyor dedim sonra bomba patladı. Müdürün karşısına bunun için çıkmak beni gerdi. Gerildim iyice. Sonra başka arkadaş üzerine alınmış. Ergenler gibi trip attık sonra barıştık.🤣🤣 Nazimiz birbirimize geçiyor .

Valla gergin ortam beni geriyor. Benim ortamım gülme şakalaşma muhabbet ortamı. Arkadan iş cevirmeler olunca dün bayağı sinirlendim. Benimle cozemecegin bir sorun olsa amenna diyecem de hemen idareye gitmek niye. İdarenin de beni çağırması hatta ilk başta cagirmamasi sınıfa gelip şöyle yap böyle yap deyince ben iyice sinir küpü oldum

Herkese günaydın hanımlar. Güzel bir gün olsun hepimize. Ve eksisinin bol olanından.
Canım valla herkes aynı değil işte, madem dertleri var gelip seninle konuşsunlar ama arkadan konuşmak bazılarına daha kolay geliyor. Bazılarının yüzünü görmüş oldum diyip rahatlama çalış bari.

Bugün nasılsın peki, daha iyi uyanmışsındır inşallah.

LİG SIRALAMASI

60'LAR LİGİKİLO70'LER LİGİ KİLO
Jasminium84 Jasminium84 62.30@bluegreeneyes70.00
@Ankee62.65@Nergis 3570.10
@Ceeeeeeeeeeee62.95@Jou71.10
@tomrs63.85@Sitare5571.20
@Boncuk230766.75@Goklerce72.20
@bnnu66.80@sibel_8472.35
@Makaron2366.90@Beklenen273.00
@Diyettenvzgctm-olmuyo69.95@Elhan73.50
@gezegenfeza74.00
Mthn83 Mthn83 75.50
@Asya8976.10
@Faunaaa76.20
@Cicekbocekkaktus77.80
@Fitt_anne79.00
@Cakinin Gelini79.80
80' LER LİGİKİLO90'LAR LİGİKİLO
P Pembepilates 82.10@Lotus123493.30
@Tutku4483.70 Sem2024 Sem2024 94.60
@60kiloyum86.40@Mina4595.90
LenaG LenaG 86.50@Efenin_Annesi97.10
Beth18 Beth18 87.00
50'LER LİGİKİLO
@nurovic52.60
@malahit54.00
@Denp56.50
@dolar milyoneri57.70
TÜY KADAR HAFİFLER LİGİ 🪶KİLO
@yosunlupapatya48.25
🌟🌟 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım
🌟🌟Lig tablosu etap sonunda (09.11.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim :KK68:
Burada benım kılom yanlış yazılmış kaptanım. Kilom 70

Günaydın çiçeeemm ❤️
canımmmm :KK60: :KK68:

kuzum palamut çokk severim ve çokk vitaminli bnde de demir eksikliği ve folik asit eksikliği çıktı. hem ilaç içiyorum hem besinlerden almaya çalışıyrum. palamut sevmezsen somonda olabilir.

Canım bende palamut seviyorum büyük güzel oluyor onu güzel temizletirsin dogratirsin aldığın yerden dokunmamis olursun hem
teşekkürler kızlaaarr :KK68: peki hangi baharatlar yakışır balığa

Canım balık özürlüyüm ben sevmem yemem dokunamam da ama somon aldım geçen dilimli zaten zahmetsiz bir de üzerine Hayfene den italyan baharatı almıştım ondan döktüm ve biraz z.yağ sürdüm eşim çok beğendi bayıldı ❤️ ben bile yiyebildim
somonu sushide çok yedim aslında onu deneyebilirim, italyan baharatında neler var canım, biz karışım baharat tüketemiyoruz

İşte her seansına gidemiyorum bebeği bırakacağım bir kv var o da sürekli işleri oluyor. İlk başta sen yazıl ben bebeğe bakarım diyordu sonra ona da zor geldi bugün işim var felan demeye başladı
hmmm evet öylesi de sıkıntı

kayınvalidenin işi olduğunda bırakacak başka kimsen yok mu canım

somonu sushide çok yedim aslında onu deneyebilirim, italyan baharatında neler var canım, biz karışım baharat tüketemiyoruz

Maalesef ailem şehir dışında

Aç karnına eliptik iyi gider😍
image.jpg

Hmm ben aslında balık da baharat sevmiyorum olduğu gibi tuzlayıp fırına atıyorum kendi kendine kızarıyor öyle seviyorum canım

Günaydın kaptanım ❤️

Günaydın canım ❤️

Şans o regl canım menapoza yaklaştığımda dua edeceksin olsun diye 3 gün şişirtsin sonra geçer 🥰

Ben tahin içerdim canım ❤️

Günaydın queennn ❤️❤️❤️

Günaydın canım ❤️

Ohh iyi yapmışsınız misler gibi bir uyku :anne:

Günaydın ceeee ❤️

Günaydın mor rengim ❤️ en sevdiğim renklerden biri şans,talih,bereket 🙏

Afiyet olsun ❤️ emziren biri için yani az bile sayılır

Yavaş yavaş etkisini göreceksin canım ❤️

Yaaa papatya hanım baktım menü yok ee neyi yorumlayayım şimdi 😂

Günaydın çiçeeemm ❤️

Kız afiyet olsu da bütün gün bişi yememişsün doğru düzgün akşam da atak yapmış birşey olmaz bir seferden dün akşam kaçırdım siye bugün hırpalama kendini ❤️

Çok haklısın canım insanoğlu işte nankörlesiyoruz

Sarımsak,zahter,mercanköşk,reyhan,biberiye,kekik,pul biber ❤️

X