- 31 Ekim 2013
- 20.786
- 68.346
- 40
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.201
Harikaymış canim. Haftanın yorgunluğunu atıyorsun yani
çok yapabildiğim söylenemez tabii kızlar, çünkü iki tane dünyalar güzeli cadım olduğu için istekleri asla bitmiyor ama en azından evle ve kendimle ilgili hiçbirşey yapmıyorumen iyisi canım. insan bi günü kendine ayırmalı. yapabiliyorsan harika
hadi inşallah canımmYapacağız hep beraber
amin amin hepimiz için çok amiiinnnnHarika dostum inşallah hepsi tek tek gerçekleşecek
Alıntı yaptım bı yazamaadim ya insAllah cnm bu sefer başaracağım inanıyorum 60lari göreceğim hep beraber göreceğiz insAllahAa Hafize hatirliyorum seni evet :) tabi nick degisince bilememisimne guzel yeniden karsilasmak.. o zaman bu kavusmamizi eksi kilolarla taclandiralim hepbirlikte
selam canikolar
kızlar biz 11-12 gün önce bi denemiştik benim ısrarımlareglime 4-5 gün var bugün comfort test aldım.ilk 5 dk bi şey çıkmadı. kızımı uyutmaya gittim. onla uyumuşum 1.5 saat. testi banyoya koymuştum. dönüşte böyleydi ama 30 dk sonrası geçersizdir diyor. belirtilerim de aşırı adet belirtisi. kızımda kaşık ağrım falan olmuştu. bunda öyle bir şey yok
Geçen perşembe 82.7
Bu cuma 83
Evet tam gaz ve tam iradeyle bugün yolumuza başladık ins canlarrr
Eksi eksidir cnm insAllah daha fazla göreceğizben tartıldım 73,20 çıktım sadece 300 gr eksideyim
Eksisin cnm hiç sıkıntı değil yediklerine az dikkat edebilsen neler olur nelerSüpürge de utançla sunar 83.70 idim güncel 83.40
Süper plan cnm bende yapacgaim böyle tablo insAllah ulaşacağız hafiflemiş olarak süper fotoğraflar çekineceksinKendime kızımın doğumgününe kadar kilo verme planı oluşturdum.
her hafta bunu takip ederek başarabildim mi başaramadım mı göreceğim
ve tabii bu planı genişletip yeme ve egzersiz planı da ayarlamayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 3004633
Tebrikler cnm çok güzel eksiHayırlı cumalar
Ptesi 67.500
Cuma 66.800
Fark -700
Süper eksi cnm tebriklerKizlar Gunaydinlar tekrardan, once gecmis yaptim biraz :)
Pztsi : 73.15
Cuma : 71.65
Fark: 1.5 kilo
Tebrik ederim cnm MaşAllah Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın insAllah doktorun uygun görürse yürüyüşte çok iyi olur bence çok almadan halledersinben 65.9 um
gerçi pzt 67.5 tum
fark :1.6
spor olarak eliptic yapamam artık sanırım. hedefim maksimum 10 kilo almak. zaten yüksek başladım. gerçi öncekinde düşük başladım diye bulduğumu yedim sonuç hüsran oldu
inşallah bu sefer en az hasarla atlatırım inşallah
ama benim de olayım spor. sporsuz nasıl yapıcam bilmiyorum. youtube den hamile sporları bulurum artık
inşallah canımmEksi eksidir cnm insAllah daha fazla göreceğiz
yap canım muhakkakSüper plan cnm bende yapacgaim böyle tablo insAllah ulaşacağız hafiflemiş olarak süper fotoğraflar çekineceksin
Ooy bol sans, kizinon daha iyi olmasina sevindim. Dualarim seninle, sorulari kolaylikla hemencecik coz insallahBu sınav sorunsali ve kızımın ateş durumu motivasyonumu baya bi düşürdü. Kizim şu an da daha iyi çok şükür, sinavi da pazar günü atlatırsam pazartesi bomba gibi buradayım
ohh dinlen djnelenbdigin kadar, bende burada paylasimlarinizi okuyup enerjj toplamaya calisiyorum kalkip evi temizlemem lazimşifa olsun kuzumm
hadi bakalım, ben de yarın başlarım benim bugün off günüm genel anlamda yani sadece diyet anlamında değil
ne ev işi ne yemek ne de başka bişe yapıyorum, sadece kitap okuyup oturuyorum kızlar müsaade ettiği kadar
tü tü tü masallah, hep boyle sporlarla horelim seni, attigin her adim yaglari alsin alsin gotursun 🏋
Eki Görüntüle 3004847
Kizlarrrr buda benim bayram hedef listem hafta hafta kontrol edip burada paylasacagim
Vayy ne güzel eksidesin canimBen kilo bildirimi yapmamışım şimdi farkettim
Geçen hafta: 78.45
Bu hafta: 77.80
Fark: -650
Gayet guzel Hafizecigim, bu yolda giden her bir gram kiymetli bizim icin. Guzel bir baslangic, coook daha guzelleri de bizi bejliyor onumizdkei gunlerdeBen kilo bildirimi yapmamışım şimdi farkettim
Geçen hafta: 78.45
Bu hafta: 77.80
Fark: -650
Oyyy ağzından ballar damliyo senintü tü tü masallah, hep boyle sporlarla horelim seni, attigin her adim yaglari alsin alsin gotursun 🏋
Burası ve burdaki enerji motivasyon sağlıyor canim.Kizlar bu arada genel bir soru,
Sizi en cok bu yolda ne motive ediyor? bunu boyle genel anlamda sormuyorum, mesela modunuz, dustugunde, kacamak yapmamak icin, ya da sizi koltuktan kaldirip spor yapmaya motive edecek seyler neler? Mesela benim icin sunlar cok motive edici
1.si tabiki sizinle buradaki paylasimimiz :)
2. insanlarin kilo verme hikayelerindeki oncesi sonrasi fotolarina bakmak, hikayelerini okumak/dinlemek/izlemek
3. kendi kucuk adimlarimi saymak, ornegin su gun su kilodaydim, spor ve diyet sayesinde su kadar zamanda su kadar verdim, boyle devam edersem su zaman su kiloda olabilirim gibi hem gecmise bakmak ve o minik adimlarin ne kadar kiymetli olduguna sukretmek hem de gelecege dair aslinda gecmis deneyimlere dayali hayal kurmak.
Sizi de motive eden seyler nelerse ogrenmek isterim. Mesela oncesi sonrasi fotolari hosunuza gidiyorsa gun icerisinde motive olmak icin baktiklarimi arada burada sizinle de paylasabilirim.
fikriniz varsa soyleyin :)
yesss!!! bu tam benlikŞimdi kızlar hem bana motivasyon olsun hem size zaten az kişiyiz. Spor tablosu yapıyım bugünden itibaren spor yapan herkes etiketlesin beni. Sporda yarışalım kilo vermekte büyük etken kendileri.
Pnrrr-12
UcanSupurge
denizbenimadim
Jasminium84
G Goklerce
Fit mutlu anne
gewezebidik
E ela_2019
Unuttuğum varsa hatırlatsin kendini canlar
insAllah cnmGayet guzel Hafizecigim, bu yolda giden her bir gram kiymetli bizim icin. Guzel bir baslangic, coook daha guzelleri de bizi bejliyor onumizdkei gunlerde
Ooo süper hadi bklm bugün bı başlangıç yapayım insAllahŞimdi kızlar hem bana motivasyon olsun hem size zaten az kişiyiz. Spor tablosu yapıyım bugünden itibaren spor yapan herkes etiketlesin beni. Sporda yarışalım kilo vermekte büyük etken kendileri.
Pnrrr-12
UcanSupurge
denizbenimadim
Jasminium84
G Goklerce
Fit mutlu anne
gewezebidik
E ela_2019
Bana da öncesi sonrası fotoğraflarına bakmak büyük motivasyon sağlıyor kendimde ara ara eski fotoğraflarımı kiyasliyorumKizlar bu arada genel bir soru,
Sizi en cok bu yolda ne motive ediyor? bunu boyle genel anlamda sormuyorum, mesela modunuz, dustugunde, kacamak yapmamak icin, ya da sizi koltuktan kaldirip spor yapmaya motive edecek seyler neler? Mesela benim icin sunlar cok motive edici
2. insanlarin kilo verme hikayelerindeki oncesi sonrasi fotolarina bakmak, hikayelerini okumak/dinlemek/izlemek
3. kendi kucuk adimlarimi saymak, ornegin su gun su kilodaydim, spor ve diyet sayesinde su kadar zamanda su kadar verdim, boyle devam edersem su zaman su kiloda olabilirim gibi hem gecmise bakmak ve o minik adimlarin ne kadar kiymetli olduguna sukretmek hem de gelecege dair aslinda gecmis deneyimlere dayali hayal kurmak.
Sizi de motive eden seyler nelerse ogrenmek isterim. Mesela oncesi sonrasi fotolari hosunuza gidiyorsa gun icerisinde motive olmak icin baktiklarimi arada burada sizinle de paylasabilirim.
Beni unutmuşsun cnmŞimdi kızlar hem bana motivasyon olsun hem size zaten az kişiyiz. Spor tablosu yapıyım bugünden itibaren spor yapan herkes etiketlesin beni. Sporda yarışalım kilo vermekte büyük etken kendileri.
Pnrrr-12
UcanSupurge
denizbenimadim
Jasminium84
G Goklerce
Fit mutlu anne
gewezebidik
E ela_2019
En başta burası bana motivasyon sağlıyor.( Kendi başıma ne kadarda zayıflamaya çalışsam bı turlu yapamiyordum.)Kizlar bu arada genel bir soru,
Ya nickler gelmiyor aklıma kusura bakma canim.Beni unutmuşsun cnm
Bugün 20 dk yürüyüş yaptım normal tompoda
No | Üye Nick | 11.02 | 12.02 | 13.02 | 14.02 | 15.02 | 16.02 | 17.02 |
1 |
| |||||||
2 |
| |||||||
3 | E ela_2019 | |||||||
4 | @Toprak_ Kokusu | 20 | ||||||
5 | G Goklerce | |||||||
6 |