Popüler Konu LenaG ile MasterFit

evet canım hareketleri durdurup 15 kere yap demiş ama videodaki kadın zaten 15 kere yapıp 15 saniye mola verdi ben videonun tamamını bitirip arka arka ya 2 kere daha yapıp toplamda bütün videoyu 3 kez yapmış oluyorum aynı yola çıkmış oluyor o şekilde de :KK60:
Videoda tek set yapmış öyleyse. Ne kadar etkili emin değilim ama bir hareketi 3 set halinde arka arkaya yapmak daha etkiliymis (spor salonuna gittiğim zaman hoca söylemişti) yani videoyu 3 kere yapmak yerine durdurup hareketleri set halinde yapmak daha etkili olabilir. Durumuna göre kararı sen verirsin canim

aslında şöyle aynı yere çıkmıyor, dün çocuk tepemdeydi yazamadım tam. aynı kas grubunu arka arkaya 3 tur yaparak çalıştırmış olursun videoyu durdurup 3 set tekrar yaparsan. daha iyi olur 💗
Tam da ben şimdi yazmısım ama sen doğru şekilde aciklamissin canım.

Gunu erken kapatmissin bence dengeli olmus afiyet olsun canim

Guzel canim afiyet olsun

Baya hafif olmus
YUzme aciktiriyo
sabaha kadar dayanabiliyosan super canim

Guzel canim afiyet olsun

Cok az olmus sanki ama acikmiyosan guzel afiyet olsun canim

Sende farkindasin canim ama gec saatde olmasaydi yine iyiymis

Canim gecende sormustum ama gormedin galiba
Kolejenli kanve ilkkez duyyorum
Nasil bisey

Canin sıkıldıgi icin yemissin bence
allah gonlune ferahlik versin canim

Guzel canim.afiyet olsun
Ama hurmayi tek sayili yemek gerekiyomus

Afiyet olsun guzel menu

1 kase manti cok geldi sanki gozume

Ama kafaninuastiga koydugunda icinde bi pismanlik hissi yok canim

isvicre de mi uasiyodun canim sen
Sağol canm mecburen dayandım çünkü eksilmiyorum, ucgun üst üste ağır beslendim ama iyi geldi bana🥰

Videoda tek set yapmış öyleyse. Ne kadar etkili emin değilim ama bir hareketi 3 set halinde arka arkaya yapmak daha etkiliymis (spor salonuna gittiğim zaman hoca söylemişti) yani videoyu 3 kere yapmak yerine durdurup hareketleri set halinde yapmak daha etkili olabilir. Durumuna göre kararı sen verirsin canim
evet canım senin peşinden 94bassuk 94bassuk da yazdı bugün akşam öyle deneyeceğim zaten kadın bir hareketi ya 12 ya 15 kez yapıp 10 saniye mola veriyor videoyu başa sarıp 2 kez daha ard arda yaprım hergün bişi öğreniyorum buradan ya bu gruba mart nisan gibi gelmiştim o halime şimdiki haliimde daha bilgilenmiş bir papatya oldu sayenizde hahaha :KK60: :KK36: :KK36:

Dün yedıklerım
Biraz diyet gıbı degıldı az yedım sadece o avutuyor

Sabah
Yok

Öğlen 11.00
1haş yumurta
2 3 tane zeytın
3 dılım ekmek
1 tk bal

İkindi el büyüklüğünde kaşarlı gözleme
1 Bardak 3ü birarada
5 hurma

Akşam
2kaşık et kavurma
4 kaşık mantar
LenaG LenaG

Afiyet olsun ❤️ istiridye mantarını sadece istiridye okuyup nasıl oluyordur acaba? Ben de mi denesem vs diye düşündüm durdum 🙈

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş ❤️

Afiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz 🥰

Afiyet olsun güzel bir menü canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ 16 da yediğini ben yesem açlıktan midem kazınırdı akşama hem bal hem meyveler şekeri fırlatır ❤️

Hoşgeldin canım ❤️ bir tartı fotosu atabilir misin başlangıç alalım ❤️

Afiyet olsun ❤️ hem turşu hem lakerda biraz ödem yapabilir ama suyu bol içmişsin de sorun olmaz umarım 🙏❤️

Tamam canım teşekkür ederim ❤️ afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun ❤️ limonata çok şekerli değildir umarım 🙏 akşam da bir tek turşu gözüme battı ama az birşeydir sanırım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ güzel bir menü

Afiyet olsun ❤️ her ne kadar rafine şeker olmasa da incir de baya şekerli canım küçük bür parçadır diye düşünüyorum 🥰

Afiyet olsun ❤️ Evet tek öğün ama ekmeğin bir dilimi fazla olmuş çünkü nohut da var
Bol su içtiğini varsayıyorum 🥰

Afiyet olsun ❤️ tabi nugget yapmak kolay oluyor keşke tercih etmeseler ama yapacak birşey yok 🥰
Su biraz az kalmış

Afiyet olsun çok güzel menü hatta az olmuş ❤️

İyi yapmışsın kendine ödül verdiğin br zaman tam porsiyon yersin o tatlılardan
Yok canım sadece onları yemedim onlar fazladan olanlar ❤️

Afiyet olsun canım zeytin adedi fazla olmuş en fazla 7 olsun 🥰 akşam da hiç yok gerçi umarım acıkmamışsındır

Afiyet olsun ❤️ çocuklar hasta olunca anca sulu köfteyle geçiştirilmiş
Yapacak birşey yok çocuk can damarı çok geçmiş olsun 🙏

Çook güzel bir menü hatta sabah 1 dilim ekmek eklenebilirmiş ❤️
Spor da gayet iyi 🧿

Gayet güzel menü canım afiyet olsun ❤️

Sıkıntıdan yemek istiyorsun anlıyorum ama hep sana zarar canım benim diğer mesajlarından okudum haksızlığa uğradım demişsin (Allah büyük eden de ettiğini bulur bir gün) peki yemeğe yönelmek de sana haksızlık değil mi 🙏 uğraşıyorsun didiniyorsun emeklerine haksızlık sanki bir de böyle düşün ❤️ Sen çık derin nefesler alıp vererek seni motive eden şarkılar dinleyerek yürüyüşünü yap 🥰

Canım geçmiş olsun 🙏yanında atıştırmalık bulundursan iyi olur

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️ 3 ü 1 aradayı görmüyorum 😃

Gerek yok canım c.tesi atarsın 😘

Valla mis gibi menü afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ sabahları tost fix galiba ona ok ama öğlen mantı mm biraz kaçmış

Kahvaltı da mis gibi de yersin canım ❤️

Eşit sonuçlandı canım bu hafta yaptık haftaya olmayacak duruma göre bakacağız 🥰

Merhaba canım tekrar hoşgeldin ❤️ c.tesi tartısıyla başlarsın tabii ki 😘

Afiyet olsun güzel bir menü ama yeşillik eksik olmuş sonra wc sorun oluyor ❤️

Afiyet olsun ❤️ senin de rahatsızlığın var ama yaa bunu unutuyorlar mı ?

Günaydıınnn ohh afiyet olsun ❤️

Teşekkür ederim tuzsuz dur diye düşündüm tazeydi , bundan sonra dikkat ederim 7 de bırakırım 🥰 akşam bilerek hafif bıraktım yarına daha iyi girmek için ipin ucunu kacirmak üzereydim toparladım dün bugün çok şükür 🤗

Afiyet olsun ❤️ güzel bir menü kapuska etliyse veya ben bazen tavuklu da yapıyorum çok daha lezzetli olayi aşırı severim kimse yemesin boşver hepsi sana kalır miss ❤️
Yaa hiç etli yapmadim sade yapıyorum çok az pirinç bol acı🤤tavukluyu deniyim

Afiyet olsun ❤️ tabi nugget yapmak kolay oluyor keşke tercih etmeseler ama yapacak birşey yok 🥰
Su biraz az kalmış
Yemek işini iyice bozdular bence canım, hazıra kaçmasalar iyi olacak (yemek şirketi getiriyor). Neyse buna da şükür en azından bulup yiyebiliyoruz diye seviniyorum. Suyu bugün arttırırım.

Kızlar çok fena mide ağrısıyla uyandım. Benim yöntemim kaynar suya boooollll şeker atıp içmek. Çok hızlı şekilde ağrıyı geçiriyor. Ama birkaç gündür şeker tuketmiyordum ne güzel, sizin daha masum bir öneriniz var mı.
Çok geçmiş olsun, tahin öneriyorlar,( denemedim hiç)

Benim biraz değişik oldu canım cumartesi üç öğünde de çok abarttım pazar günü +2.5 gördüm tartıda ama 2 kilosu gitti. Bi de regl 8 gün gecikti yani net bişey söylemek mümkün değil
Evet canım pazar günkü artı kafa karıştırır.
Haftaya yaparsın inşallah kabak seviyorsan zor değil❤️
Daha önce birkaç kez yaptım, bayılıyorum diyemem ama mecbur kalınca yaparım.
Dilim dilim yapıp az zeytinyağı ile kızarttım cano
Ben su ile haşlama gibi yapıyordum. zeytinyağlı bir tık daha lezzetli olabilir belki.

Hayırlı sabahlar canım kızlar😍sabah yürüyüşe gidemedim:KK43: kuccugum uyandı öğlen okula bıraktıktan sonra yuruyecem inşaallah .Bende biraz utumu yaptım .Şimdi ihlamurumu içerken dün yazamadigim menümü yazayım dedim ve geldim😊
Dünün menüsü

9,30 filtre kahve 2 ceviz 1 hurma

11.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim mısır ekmeği
Çeyrek avokado
2kasik közlenmiş kırmızı biber
5 Zeytin
Yeşillik domates
1 tatlı kaşığı bal

Ara 16.oo
Küçük bir muz kakou hindistan cevizi 1 tane ceviz katıp tatlı niyetine yediğim karışım ve çay

Akşam 18.oo
1 tabak kabuska (çok sevdiğim bir yemek evde sadece ben yiyince üç gündür yiyorum 😬)
2 kaşık közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurtlu kereviz salatası

ara 20.00
1 kuru hurma 1 avuç kadar kavrulmamis kabak çekirdeği (,komsumdaydim)

1 saat yürüyüş 2,5 lt su 1 lt Dukan suyu
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Afiyet olsun canım. Kapuskaya bayılırım acılı acılı valla ağzım sulandı yarın pazardan aliyim. Kıymalıda yapiyorum sade de yapıyorum . Ben yanına ekstra yemek yapmıyorum 👹. Herkes yiyor 😄

Kızlar çok fena mide ağrısıyla uyandım. Benim yöntemim kaynar suya boooollll şeker atıp içmek. Çok hızlı şekilde ağrıyı geçiriyor. Ama birkaç gündür şeker tuketmiyordum ne güzel, sizin daha masum bir öneriniz var mı.

Canım bende kaynar kaynar süt içiyorum . Sanırım mide çalışmayınca ağrı yapıyor. Sıcak şey içmek çalıştırıyor. Çünkü benim sıcak süt sonrası birden karnım midemden sesler geliyor rahatlıyor.

Afiyet olsun ❤️ istiridye mantarını sadece istiridye okuyup nasıl oluyordur acaba? Ben de mi denesem vs diye düşündüm durdum 🙈

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş ❤️

Afiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz 🥰

Afiyet olsun güzel bir menü canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ 16 da yediğini ben yesem açlıktan midem kazınırdı akşama hem bal hem meyveler şekeri fırlatır ❤️

Hoşgeldin canım ❤️ bir tartı fotosu atabilir misin başlangıç alalım ❤️

Afiyet olsun ❤️ hem turşu hem lakerda biraz ödem yapabilir ama suyu bol içmişsin de sorun olmaz umarım 🙏❤️

Tamam canım teşekkür ederim ❤️ afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun ❤️ limonata çok şekerli değildir umarım 🙏 akşam da bir tek turşu gözüme battı ama az birşeydir sanırım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ güzel bir menü

Afiyet olsun ❤️ her ne kadar rafine şeker olmasa da incir de baya şekerli canım küçük bür parçadır diye düşünüyorum 🥰

Afiyet olsun ❤️ Evet tek öğün ama ekmeğin bir dilimi fazla olmuş çünkü nohut da var
Bol su içtiğini varsayıyorum 🥰

Su biraz az kalmış

Afiyet olsun çok güzel menü hatta az olmuş ❤️

İyi yapmışsın kendine ödül verdiğin br zaman tam porsiyon yersin o tatlılardan
Yok canım sadece onları yemedim onlar fazladan olanlar ❤️

Afiyet olsun canım zeytin adedi fazla olmuş en fazla 7 olsun 🥰 akşam da hiç yok gerçi umarım acıkmamışsındır

Afiyet olsun ❤️ çocuklar hasta olunca anca sulu köfteyle geçiştirilmiş
Yapacak birşey yok çocuk can damarı çok geçmiş olsun 🙏

Çook güzel bir menü hatta sabah 1 dilim ekmek eklenebilirmiş ❤️
Spor da gayet iyi 🧿

Gayet güzel menü canım afiyet olsun ❤️

Sıkıntıdan yemek istiyorsun anlıyorum ama hep sana zarar canım benim diğer mesajlarından okudum haksızlığa uğradım demişsin (Allah büyük eden de ettiğini bulur bir gün) peki yemeğe yönelmek de sana haksızlık değil mi 🙏 uğraşıyorsun didiniyorsun emeklerine haksızlık sanki bir de böyle düşün ❤️ Sen çık derin nefesler alıp vererek seni motive eden şarkılar dinleyerek yürüyüşünü yap 🥰

Canım geçmiş olsun 🙏yanında atıştırmalık bulundursan iyi olur

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️ 3 ü 1 aradayı görmüyorum 😃

Gerek yok canım c.tesi atarsın 😘

Valla mis gibi menü afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ sabahları tost fix galiba ona ok ama öğlen mantı mm biraz kaçmış

Kahvaltı da mis gibi de yersin canım ❤️

Eşit sonuçlandı canım bu hafta yaptık haftaya olmayacak duruma göre bakacağız 🥰

Merhaba canım tekrar hoşgeldin ❤️ c.tesi tartısıyla başlarsın tabii ki 😘

Afiyet olsun güzel bir menü ama yeşillik eksik olmuş sonra wc sorun oluyor ❤️

Afiyet olsun ❤️ senin de rahatsızlığın var ama yaa bunu unutuyorlar mı ?

Günaydıınnn ohh afiyet olsun ❤️

Biliyorlar, kıyamıyorlar da gelmeselerde olmuyor, hem geçmiş olsun, hem başsağlığı için 🥴

canım bence devam et, tabii ki evde de eliptik ya da leslie yapabilirsin ama reformer çok faydalı bir spor diye biliyorum, bir de azıcık evden uzaklaşmaya kafamızı boşaltmaya ihtiyacımız oluyor, hazır böyle bir fırsatın oluyorken bence değerlendir.
dışarıda spor yapabilmek hem vücuduna hem ruhuna iyi gelir :KK68:
Kılçıksız olduğu için somon ve palamut tercihim
Somonu fazla alıp dondurucuya koyuyorum, pişireceğim zaman çıkarıyorum, diğerlerine henüz pek ihtiyaç duymadım
Tavada yapacaksam Tuz, karabiber, yerken üstüne bol limon, fırında yapacaksam, sarımsak, limon, tuz, karabiber karıştırıp sürüyorum

Heee ben de özelden atayım rakipler görmesin :KK53:
Bekliyorum bak ❤️
bugünkü öğünlerimi yazayım:

8.00 2 haşlanmış yumurta, tam buğday ekmek arası lor peyniri, çeyrek avokado, 1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos, bolca maydanoz

12.00 fırında soya soslu istiridye mantarı, 3yk yağsız basmati pirinç, avokado& yoğurt soslu salata, ayran

16.00 protein süt+protein bar

18.30 yoğurt sosu ile haşlanmış brokoli, tere

spor: 5000 adım

bugün ofiste toplantı yapmaktan başka hiç hareket etme fırsatım olmadı. bugünlük de böyle olsun 😂😂
su 2.5 lt ama ben 3 e tamamlarım.

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 🤝

bi de mutlu yıllar Boncuk2307 Boncuk2307 🥳🎉
çok güzel canım afiyet eksi olsun 🥰
Kızlar çok şükür kendime geldim .
Bugünkü menumude yazıyım.

Saat 09.00 kolejen + hindiba kahve

Saat 11.30 2 haşlanmış yumurta ile salata ( üzerine 1 cay kaşığı çörek otu ve keten tohumu tozu) 5 fındık 5 badem 1 parça peynir 5 zeytin

Ara 2 fındık 1 paket içinden 1 adet eti çizi

Saat 18.00 4 nohut köfte ( haşlama nohut ile yaptım hoşuma gitti değişiklik oldu ) 2 kaşık yoğurt 2 kaşık havuç tarator .
Şimdi maden suyu iciyorum Su 2litre
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 🌺💞🌺💞
Sade az öz afiyet eksi olsun canım ❤️
19 Kasım menü
06.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 hurma
11.00 3 kaşık lor peyniri ile bol yeşillikli salata 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
13.00 1 mandalina 12 beyaz leblebi 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
14.00 1 kaşık mısır 1 kaşık mantı 5-6 yer fıstığı
16.00 2 kaşık yoğurt
18.30 3 incik 3 kanat ızgara 1 dilim ekmek bol salata 2 bardak kefir
3 litre su spor yok emzirmeye devam
Sadece hanş derler ya ağzım hiç durmadı diye sürekli atıştırmışsım gibi olmuş canım. Aralarda 2 ser saat olsa daha güzel olur. Menü harika 🥰
Iyi akşamlar kızlar bugün menum

Sabah
Yumurta salatası
Peynir 5 tane zeytin
1 dilim tb ekmeği
Biber

Ogle
Kış salatası ve 1 kase yoğurt

Ara yarim cennet hurması

Akşam
Firinda tavuk yanında 2 3 dilim patates yağsız
Bol salata
Su 3 lt
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
Afiywt eksi olsun canım akşamı kaçta yiyorsun menünğ çok begendim 🥰
19 Kasım
11.00 İki yumurtalı omlet, bir salatalık , bir havuç , yarum avokado, dört badem , avuç içi pide , biraz peynir
13.00 Türk kahvesi
16.00 Üç kaşık yulaf, bir armut, yarum elma, üç çilek , iki dilim şeftali , bir kaşık bal pişirilip lapa olarak yendi.
İki buçuk litre su
LenaG LenaG , Sitare55 Sitare55
Eki Görüntüle 3506528
Boncuk2307 Boncuk2307 ❤️
Detoks menü gibi olmuş ablacım afiyet eksi olsun 🥰
ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ:33

BOYUNUZ:160

KİLONUZ:63.2

HEDEF KİLONUZ:50

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:müdür yardımcısı

ÇOCUK SAYISI:2

KİLO ALMA NEDENİNİZ:son aldığım kilolar doğum😍

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok

Herkese selamlar. Kendimden bahsedeyim biraz. Liseden beri çok kilolu biriydim. Bir sürü yöntem denemiş ve her seferinde başarısız olmuştum. 2018 yılında 1 kızım oldu 115 kilo ile 2019 yılında mini gastrik by-pass ameliyatı oldum 60 -63 e kadar düştüm. Bu yıl 63 kilo ile ikinci kızımı doğurdum. 8 kilo aldım 71 den tekrar 63 lere düştüm ama hayalim 50 kilo 😍 bir de ben bazen annemde bazen kendi evimdeyim bu sebeple iki farklı tartı görebilirsiniz sebebi budur. Şimdilik bu kadar 🥰
LenaG LenaG
Hoş geldiinnn sağlıkla gitsin kilolar 🥳🥰
İyi Akşamlar 🌷

11:00 2yumurta, yarım kabak, 2mantar, 2yk.yulaf,
Ve bahar atlardan oluşan yağlı kağıtta tost, 1.5 küçük parça akşamdan kalan tavuk ciğeri, 45gr.peynir, 10zeytin, 1tk, dolusu reçel, marul

18:30 Bu akşam baya karışık oldu 🤦🏼‍♀️
1dolu kase brokoli çorbası, 1dolu kase bol limonlu pırasa yemeği, yarım kase semizotu sapının turşusu, 1yk.tuzlu balık (lakerda) 1 lokma küflü peynir, 1yk.yoğurt, 1avuç kuruyemiş
Su 3.5 litre
Çorba pırasa yoğurt akşam için yeterliymiş canımcım. Az az dediğimiz şeyler de somradan porsiyon kadar oluyor toplayonca. Tuzlu balık ve turşu ödem yapabilir bugün bol su iç tamam mı ❤️
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
19 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)

200 gr Airfrayerde tavuk göğüs
Salata ( domates, salatalık, soğan) Tereyağlı lahana sote
100 gr yoğurt
Yemeğin ardından:
İncirli sütlü şekersiz tatlı
Filtre kahve

Gün içinde: 2 lt su, 1 fincan bitki çayı
Bugün egzersiz yok yani offday
Bu kız neler yapıyor böyle 🥳 4 e kadar acıkmıyor musun nasıl geçiriyorsun o saate kadar ❤️
Hosbulduk , bugun tek ögün yaptim ,

Aksam
17.30
3 dilim tt ekmek
Biraz et haslama
Bi tabak nohut
Salata
2 dilim kabak haslama tahinli

Spor 7.000 adim
40 dk eliptik bisiklet
Güzek eksiler bekliyprum canım senden afiyet şifa olsun ❤️
19 Kasım Salı menüsü
Kahvaltı yok

11.30 öğle (yemekhane menüsü)
1 kepçe ezogelin çorbası, 5 adet nugget (hazır), yeşil salata, 170 ml ayran.

15.00 akşam (yine dışarda yedik)
Yarım porsiyon ciğer, çeyrek ekmek, salata.

16.00 atıştırmalık
Yaklaşık 10 adet tuzlu fıstık.

Su 1.5 litre
Spor 8000 adım

İçtiğim çayları yazmıyorum (şekersiz siyah çay, bitki çayı vs.), kahve içmiyorum.
Su bir tık az olmuş canım dışarıdakş ekmek beyaz ekmek ti muhtemelen olmadıçantana hem öğlen hem akşam için ekmek at canım. Afiyet eksi olsun 🥰❤️
Menümü paylaşayım
Kahvaltı
Çeyrek tostun yarısı
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
Öğle
Kalan tostu yedim ama fazla geldi
Akşam
3 kaşık ıspanak
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Ara öğün
1 muz+1fincan yeşil çay
Adım sayim7100
Su tamamdır
Bunun neresi çok acaba afiywt eksi olsun canım 🥰
Bugünkü menüm sabah 11
İki yumurta bir dilim ekmek peynir 5 zeytin
Öğlen 14.30
Bir kase sulu köfte yarım kase yoğurt
Akşam 18.30
Bir kase sulu köfte bir kase yoğurt
Ara maden suyu sonra acikirsam belki birde kahve içerim
Şu 3 lt
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55 bnm çocuklar hasta bn kaçar
Yeşillik salata eksik gerisi harika afiyet eksi olsun canım 🥳
Bugünkü Menüm,
Eksiyi fazla görünce şımardım bugün:sinirli:
Sabah 9:00
Demir ilacı, 1 mandalina

10:30 türk kahvesi, 2 badem,10 antep fıstığı,1 kuru kayısı

Öğle 12:00
3.5 yk nohut yemeği
150 gr yoğurt

Ara 15:00
1 mandalina
4 badem
1 tane çavdarlı kara buğdaylı grissine

Akşam 18:00
4 yk kıymalı karnabahar
2 yk yoğurt

20:00 ( bu öğüne hiç gerek yoktu mesela)
1 mandalina,
4 çatal erişte pilavı
1 br ayran
Parmak ucuyla nar
Biraz yağsız çeçil peynir

Su 2 lt
7700 adım

LenaG LenaG
Sitare55 Sitare55
Boncuk2307 Boncuk2307
Yorumumu paylaştım sen de nedenini yazmışaın 20 deki menü olmasa gğzel olurmuş afiyet olaun canım bugğn telafi günü 🥰
19 Kasım salı

6.30
Sirkeli su

8.00
Kolajenli kahve

12.00
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık maydanoz
Peynir zeytin
çeyrek çay bardağı kuruyemiş

15.00
Yeşil elma

16.00
Üç küçük kabak fırında
Sarımsaklı yoğurt

Su 2 lt
14.500 adım

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307 @Denp yosunlupapatya yosunlupapatya
Adım harika menğ harika regle rağmen gelecek eksiler canım 🥳
Kızlar bu gün aşırı canım sıkkın hiç birşey yapasım yok. Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG kaptanlarım bu gün beni affedin kendimi hiç iyi hissetmiyorum menü saat 16:00 kadar iyi gittim sonra biraz karıştırdım yarın toparlayacağım inşallah. 2/3 gündür bana ne oluyor inanın bilmiyorum sırtım ağrıyor kollarım ağrıyor karnım şiş nefes alamıyorum ama yinede birşeyler yemek istiyorum ki açlığın zerresi yok😢
Bu durumda yürüyüş sevdipin bir kahve ortamı kştap kahve falan insana çok iyi geliyor. Can sıkıntını yemekle depilde başka sekilde dağıtmaya çalış. Ve aklının bir köşesinde "ben çok değerliyim vücüdğma da iyi bakacam" olursa emeklerini hatırlaraın 🥰😘
19.11.2024
Kahvaltı 11:30
1 kapya 1 köy biberi
1 domates 1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
2 haşlanmış yumurta

Ara yarım ayva

Akşam 19:30
1 tabak bamya yemeği
1 tabak salata

2,5 litre su

Adım 7300
Sitare55 Sitare55
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Çok güzel menü hatta harika menü 🥳🥰
canım bu ilk video, 10 gün bu yapılacak.

Jillianı uaptıktan sonra leslie nin bizimle maytap geçtiğini düşünmüştüm 😂😂 hatta arkadaki kadınlardan biri daha kolay halini diğeri daha zor halini yapıuor falan süper kardiyo 🥳
Sen bu işi zaten biliyorsun kaptancim, sabahki kahveyi de biliyorsun. Şey gibi oldu, anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 🤣🤣
He valla bilmez miyim bugün sade kahveni aldım geldim 😂😂😂
Arkadaş ilk defa bir salı günü tartıda eksi gördüm bugün sabah itibariyle regli oldum. Karnım davul gibi şişti nasıl bir şanssızlık
Cumartesiye kadar regl sökülür olumsuz düşünme hemen aaa :KK12:sadece iştahına engel olmaya çalış canım:KK200:
Kızlar bana fikir verin; benim reformer pilates dersim bitiyor. Tekrar kayıt olsam mı bilemedim. 6 aylık bebeğim var onu kv bırakmak zorundayım onun da bazen dışarda işleri oluyor, bazı derslere gidemiyorum haliyle. Sizce tekrar yazılsam mı yoksa evde önerdiğiniz leslie veya herhangi bir şey var mı
Dipnot: evde voit eliptik bisikleti var
Evde eliptik ve kardiyo videoları bence canım ❤️
Zaten plates kas grubunu çalıştırır yağ yakımı için çok etkili değil
Hayırlı sabahlar canım kızlar😍sabah yürüyüşe gidemedim:KK43: kuccugum uyandı öğlen okula bıraktıktan sonra yuruyecem inşaallah .Bende biraz utumu yaptım .Şimdi ihlamurumu içerken dün yazamadigim menümü yazayım dedim ve geldim😊
Dünün menüsü

9,30 filtre kahve 2 ceviz 1 hurma

11.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim mısır ekmeği
Çeyrek avokado
2kasik közlenmiş kırmızı biber
5 Zeytin
Yeşillik domates
1 tatlı kaşığı bal

Ara 16.oo
Küçük bir muz kakou hindistan cevizi 1 tane ceviz katıp tatlı niyetine yediğim karışım ve çay

Akşam 18.oo
1 tabak kabuska (çok sevdiğim bir yemek evde sadece ben yiyince üç gündür yiyorum 😬)
2 kaşık közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurtlu kereviz salatası

ara 20.00
1 kuru hurma 1 avuç kadar kavrulmamis kabak çekirdeği (,komsumdaydim)

1 saat yürüyüş 2,5 lt su 1 lt Dukan suyu
Mısır ekmeğine biraz mola canım olur mu gerisi harika afiyet eksi olsun 🥳

X