Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Geçmiş olsun kaptanım ikisi bir arada zor oluyor bolca dinlenmeye bakın
Bu arada ben hafta sonu tartisinda artıydim perşembe kortizon alınca 58 i gördüm artı çıkana bir ceza varsa Cezamı alayım kimseye haksızlık olmasin
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000008761.jpg
    1000008761.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 2
Geçmiş olsun kaptanım ikisi bir arada zor oluyor bolca dinlenmeye bakın
Bu arada ben hafta sonu tartisinda artıydim perşembe kortizon alınca 58 i gördüm artı çıkana bir ceza varsa Cezamı alayım kimseye haksızlık olmasin
Chocolita Chocolita
3 gün egzersiz cezamız var canım ama yazmadığın ara bunu tamamlamışsın zaten. Yine de sen yaparsın. Her zamanki halin gibi takılsan yeter 😁

Yapmayacağız canım adım adımdır

Adım puanlamıyoruz dutum. Sadece spor puanlanıyor. Ayağına sağlık 🌸

Bugün 6.000 beklerim ilknurcum 🏃‍♀️ Bu hafta ilk diyet dışın. 2. Olsaydı 10.000 bekleyecektim

Geçmiş olsun
Biraz derken diyeti harcamış gibi mi canım
19 Kasım, Salı günü menüm:
Sabah:
*1 dilim beyaz peynir
*6 zeytin
*domates, salatalık, biber
*1 tatlı kaşığı reçel
*2 dilim ekmek
Ara:
*filtre kahve
Öğlen:
*2 dilim beyaz peynir
*10 küçük siyah zeytin
*1 biber
Ara:
*Türk kahvesi
Akşam:
*domatesli et sote
*3 y.k. pirinç pilavı
*1 kase yoğurt
*1 muz
Su:1,5 lt.
Adımlarım:6069 adım
✅️Tartıda artı gelme cezamın 2.cisi tamamlandı Chocolita Chocolita @Bonus
ilknurrr22 ilknurrr22
İyi akşamlar.💐🌸🌺💕
Eki Görüntüle 3506708
Dün 8371 adım atmışım bugunde gecer 6 bini

Eklentiler

• IMG_2591.png
    IMG_2591.png
    57 KB · Görüntüleme: 1
Güne sporla başlayan yoook muuu 🥰
Hafta sonu olunca güne sporla başlıyorum diğer günler akşam vakit bulunca yapabiliyorum ben.
Malesef canım. Ama relg de 1 hafta sürüyor dikkatli olmamız lazım. Başlangıcımız yeni bütün diyeti yedirir bize
Benim de regl günüm çok yakın ve ilk iki gün çok canım kafbonhidratlı şeyler ister kendimi kontrol edebilirim inşallah. Sinir, stres, ağlama isteği de cabası siz de mi böylesiniz acaba?
Hiç iyi olmuyorum bu dönemde

Hafta sonu olunca güne sporla başlıyorum diğer günler akşam vakit bulunca yapabiliyorum ben.

Benim de regl günüm çok yakın ve ilk iki gün çok canım kafbonhidratlı şeyler ister kendimi kontrol edebilirim inşallah. Sinir, stres, ağlama isteği de cabası siz de mi böylesiniz acaba?
Hiç iyi olmuyorum bu dönemde
Bende de oluyor içime kapanıyorum. Ama böyle söyleyerek de şartlanmayalım. Söylediğimiz şeyler çok önemli. İyi diyelim iyi olsun ❤️

X