- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 36
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.221
Harikasın baby tamamdirŞimdi kızlar hem bana motivasyon olsun hem size zaten az kişiyiz. Spor tablosu yapıyım bugünden itibaren spor yapan herkes etiketlesin beni. Sporda yarışalım kilo vermekte büyük etken kendileri.
Pnrrr-12
UcanSupurge
denizbenimadim
Jasminium84
G Goklerce
Fit mutlu anne
gewezebidik
E ela_2019
Unuttuğum varsa hatırlatsin kendini canlar
Vay vay vay
Hepsi sırayla tutacak ben inanıyorum sanaEki Görüntüle 3004847
Kizlarrrr buda benim bayram hedef listem hafta hafta kontrol edip burada paylasacagim
Gayet güzel canım aynen devamBen kilo bildirimi yapmamışım şimdi farkettim
Geçen hafta: 78.45
Bu hafta: 77.80
Fark: -650
Beni en çok spor motive ediyor spor yaptığımda yaktığım kaloriye kıyamıyorumKizlar bu arada genel bir soru,
Sizi en cok bu yolda ne motive ediyor? bunu boyle genel anlamda sormuyorum, mesela modunuz, dustugunde, kacamak yapmamak icin, ya da sizi koltuktan kaldirip spor yapmaya motive edecek seyler neler? Mesela benim icin sunlar cok motive edici
1.si tabiki sizinle buradaki paylasimimiz :)
2. insanlarin kilo verme hikayelerindeki oncesi sonrasi fotolarina bakmak, hikayelerini okumak/dinlemek/izlemek
3. kendi kucuk adimlarimi saymak, ornegin su gun su kilodaydim, spor ve diyet sayesinde su kadar zamanda su kadar verdim, boyle devam edersem su zaman su kiloda olabilirim gibi hem gecmise bakmak ve o minik adimlarin ne kadar kiymetli olduguna sukretmek hem de gelecege dair aslinda gecmis deneyimlere dayali hayal kurmak.
Sizi de motive eden seyler nelerse ogrenmek isterim. Mesela oncesi sonrasi fotolari hosunuza gidiyorsa gun icerisinde motive olmak icin baktiklarimi arada burada sizinle de paylasabilirim.
fikriniz varsa soyleyin :)
emeğine sağlık bebişimŞimdi kızlar hem bana motivasyon olsun hem size zaten az kişiyiz. Spor tablosu yapıyım bugünden itibaren spor yapan herkes etiketlesin beni. Sporda yarışalım kilo vermekte büyük etken kendileri.
Pnrrr-12
UcanSupurge
denizbenimadim
Jasminium84
G Goklerce
Fit mutlu anne
gewezebidik
E ela_2019
Unuttuğum varsa hatırlatsin kendini canlar
beni en çok motive eden kotumu giyip üstüne kısa bir kazak giydiğimde ortaya çıkan fit görüntüKizlar bu arada genel bir soru,
Sizi en cok bu yolda ne motive ediyor? bunu boyle genel anlamda sormuyorum, mesela modunuz, dustugunde, kacamak yapmamak icin, ya da sizi koltuktan kaldirip spor yapmaya motive edecek seyler neler? Mesela benim icin sunlar cok motive edici
2. insanlarin kilo verme hikayelerindeki oncesi sonrasi fotolarina bakmak, hikayelerini okumak/dinlemek/izlemek
3. kendi kucuk adimlarimi saymak, ornegin su gun su kilodaydim, spor ve diyet sayesinde su kadar zamanda su kadar verdim, boyle devam edersem su zaman su kiloda olabilirim gibi hem gecmise bakmak ve o minik adimlarin ne kadar kiymetli olduguna sukretmek hem de gelecege dair aslinda gecmis deneyimlere dayali hayal kurmak.
Sizi de motive eden seyler nelerse ogrenmek isterim. Mesela oncesi sonrasi fotolari hosunuza gidiyorsa gun icerisinde motive olmak icin baktiklarimi arada burada sizinle de paylasabilirim.
Alıntılara döneyimÇok geçmiş olsun canım yaa. Ah çocuklar hasta olmasa hiç keşke.
Kilo problemimizin en önemli etkeni bu zaten duygusal yiyicilik.
Tamam canım .
Cumaya kadar neler yesem acep
Yaaa yarın bide idrarla yap canim. Bencede hamile gibisin.
Rabbim gönlünüze göre versin canım ins
Sağol canım çok şükür iyicanım alıntımda kalmış, geçmiş olsun kuzuya, şimdi nasıl oldu?
E olsun o kadar. 2 çocuklu hayat çok hızlı geçiyor o yüzden nasıl büyüdüğünü anlamiyorsunzor kandırdım evetama tırsmıyor da değilim
Bugünün cuma olduğunu bile unutmustumGeçmiş olsun kuzucuga. İns sınavın güzel geçer Ela
Bugün tartilmadim mi.
Pazartesiye bomba gibi bekliyoruz
Başlıyorum başlıyorum evet bugün. Ama çok acimmmmm kendime tarçınlı bir kahve yaptım onu içip yapacağım ins
Harikasın valla nokta atışı olmuş
Evet yaa p tesi yeminli geliyorumAtlayacağım
Bunu sen istedin nerde benim sayaçlı ipim
Yapacağız hep beraber
Harika dostum inşallah hepsi tek tek gerçekleşecek
Çok güzel canım
Fıstık gibi olacağına eminim canım çok motive çok iradelisin maşallah
Hey maşallah hey
Hadi gel elo yetti bu yağ yükü hepimize
Ohh süpersin bende tablo yapayim takip edeyim.Eki Görüntüle 3004847
Kizlarrrr buda benim bayram hedef listem hafta hafta kontrol edip burada paylasacagim
Cokk mersii sekercim. Aminnn Aminnn cok strese koydu bu sinav. 8 dersi nerdeyse bakmadan geçtim buna günlerdir çalışıyor um ama korkuyorum. Bunu veremezsem bu yıl mezun olamıyorum çünküOoy bol sans, kizinon daha iyi olmasina sevindim. Dualarim seninle, sorulari kolaylikla hemencecik coz insallahher sey cok guzel gecsin pazartesi bomba gibi don, beraber yarisalim :)
ohh dinlen djnelenbdigin kadar, bende burada paylasimlarinizi okuyup enerjj toplamaya calisiyorum kalkip evi temizlemem lazim
tü tü tü masallah, hep boyle sporlarla horelim seni, attigin her adim yaglari alsin alsin gotursun 🏋
sahane bir hedef tablosu bayram hedefi guzel oldu, hep birlikte bayrama sahane incelmis girecegiz
Benim müthiş öncesi sonrası fotolarım var. Kesinlikle cok motive ediyor. Başkalarının diyet hikayeleri hoşuma gidiyor. Birde küçük gelen kıyafetlerimi denediğimde olmaya başlaması cok keyif verici benim içinKizlar bu arada genel bir soru,
eşim pek sevinmedi benceE olsun o kadar. 2 çocuklu hayat çok hızlı geçiyor o yüzden nasıl büyüdüğünü anlamiyorsun
İkinciler daha akıllı oluyor de ona ki sen de daha tecrübeli olacaksın hiç korkma canımeşim pek sevinmedi benceçok zorlanacaksın bi taneyle baş edemedin diyor beni geriyor durdup dururken
Valla zaman nasil geçiyor pek anlamayacağım için cok zorlanmayacaksın. Sadece çocukların kavgalari yoruyor oda büyük çocuk erkek olunca oluyor genelde.eşim pek sevinmedi benceçok zorlanacaksın bi taneyle baş edemedin diyor beni geriyor durdup dururken
Vay vay vayhelal Aslan 20 bin adımdan sonra 20 dakika Leslie
Sağol canım benim.Hepsi sırayla tutacak ben inanıyorum sana
Tamam hadi hemen yarın sabah tartilmve yaz buraya canim.Bugünün cuma olduğunu bile unutmustumtartilmadim sabah ama 74 oldum.
Seni de çok motive gördüm hadi masallah diyelim.
İnan 2. Bebek birinciye göre daha rahat oluyor. Sen tecrübe sahibi oluyorsun çünkü. Bide her bebek, her çocuk başka. Kızın uykuyu sevmiyordu belki ikinci yavrum sevecek. Boşver sen stres olma. İnan sonra bu dediklerine pişman olacak eşin. O da sana kiyamiyor belli ki canimeşim pek sevinmedi benceçok zorlanacaksın bi taneyle baş edemedin diyor beni geriyor durdup dururken
Hadi hayırlısıyla atların bu süreci canim. Uykusuzluk çok etkiliyor canim.Kızımı artik yavaş yavaş memeden kesiyorum. Gece yi bırakmıştık zaten şimdi tek memeyi bıraktık ama zamanlama yanlış oldu galiba. Bi ateş bi üşüme bi yanma mahvetti bugün beni. Aslında çok şişmedi ağrı da yok mastitde değil ama bilemedimondan mi yoksa, uykusuzluktan direncim mi düştü bilemedim.
Azaltarak gitseydin eloş sen de o da zorlanmazdıKızımı artik yavaş yavaş memeden kesiyorum. Gece yi bırakmıştık zaten şimdi tek memeyi bıraktık ama zamanlama yanlış oldu galiba. Bi ateş bi üşüme bi yanma mahvetti bugün beni. Aslında çok şişmedi ağrı da yok mastitde değil ama bilemedimondan mi yoksa, uykusuzluktan direncim mi düştü bilemedim.
Akşam sebze yoğurt yiyerek günü dengelemissin canim afiyet olsunSabah
Sütlü kahve
Kahvaltı
2 yumurtalı Menemen
2 buçuk dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 küçük elma
1 küçük muz
Öğle
4 Çatal Tonbalıklı spagetti
2 kaşık yoğurt
Ara
Sütlü kahve
Akşam
1 tabak yeşil fasülye
3 kaşık yoğurt
No | Üye Nick | 11.02 | 12.02 | 13.02 | 14.02 | 15.02 | 16.02 | 17.02 |
1 |
| ✓ | ||||||
2 |
| |||||||
3 | @Toprak_ Kokusu | |||||||
4 |
| |||||||
5 | G Goklerce | |||||||
6 |
| |||||||
7 |
| ✓ | ||||||
8 |
| |||||||
9 |
| |||||||
10 |
|
Offf o adım o sporlarla kalori açığı oluşturmuşsun resmen menün de ilk güne göre oldukça iddialı11 Şubat cuma
8.00
1 dlm peynir
1 dlm TB ekmek
3 sıkım mercimek köfte
15.30 (civarıydı tam hatırlamıyorum)
Sade kahve
2kare bitter
18.30
8 YK kuru fasulye(sadece taneleri)
Bol salata
Su 2 litre
Çok haklısın kesinlikle öyle inşallah unutmazsam yine paylasicamHadi hayırlısıyla atların bu süreci canim. Uykusuzluk çok etkiliyor canim.
Bu arada demekki sana pazartesi yaramıyor. Hemen yarın tartilip kilonu paylaş tatlım. Bide menü yazivercen 5 dk tamam başlamış olacaksın. Pazartesiye bekleme pazartesi mimli gün