Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 3004839

20 dk Leslie + 20000 adım
260 puan spor yapılmıştır efendim UcanSupurge
Vay vay vay helal Aslan 20 bin adımdan sonra 20 dakika Leslie
Eki Görüntüle 3004847

Kizlarrrr buda benim bayram hedef listem hafta hafta kontrol edip burada paylasacagim
Hepsi sırayla tutacak ben inanıyorum sana
Ben kilo bildirimi yapmamışım şimdi farkettim
Geçen hafta: 78.45
Bu hafta: 77.80
Fark: -650
Gayet güzel canım aynen devam

Beni en çok spor motive ediyor spor yaptığımda yaktığım kaloriye kıyamıyorum
Eski zayıf hallerimin fotoğrafları da çok motive ediyor beni
Düzenli kaçamaksız ilerlemişsem şu kadar zamandır kaçamak yapmamışım yine yapmam diye kendimi daha Çok gazlıyorum

beni en çok motive eden kotumu giyip üstüne kısa bir kazak giydiğimde ortaya çıkan fit görüntü

Alıntılara döneyim cok sağol canım çok şükür iyi şimdi.
canım alıntımda kalmış, geçmiş olsun kuzuya, şimdi nasıl oldu?
Sağol canım çok şükür iyi
zor kandırdım evet ama tırsmıyor da değilim
E olsun o kadar. 2 çocuklu hayat çok hızlı geçiyor o yüzden nasıl büyüdüğünü anlamiyorsun
Bugünün cuma olduğunu bile unutmustum tartilmadim sabah ama 74 oldum.
Seni de çok motive gördüm hadi masallah diyelim.
Evet yaa p tesi yeminli geliyorum gerisini sen düşün
Eki Görüntüle 3004847

Kizlarrrr buda benim bayram hedef listem hafta hafta kontrol edip burada paylasacagim
Ohh süpersin bende tablo yapayim takip edeyim.
Cokk mersii sekercim. Aminnn Aminnn cok strese koydu bu sinav. 8 dersi nerdeyse bakmadan geçtim buna günlerdir çalışıyor um ama korkuyorum. Bunu veremezsem bu yıl mezun olamıyorum çünkü
Benim müthiş öncesi sonrası fotolarım var. Kesinlikle cok motive ediyor. Başkalarının diyet hikayeleri hoşuma gidiyor. Birde küçük gelen kıyafetlerimi denediğimde olmaya başlaması cok keyif verici benim için

eşim pek sevinmedi bence çok zorlanacaksın bi taneyle baş edemedin diyor beni geriyor durdup dururken
Valla zaman nasil geçiyor pek anlamayacağım için cok zorlanmayacaksın. Sadece çocukların kavgalari yoruyor oda büyük çocuk erkek olunca oluyor genelde.

Kızımı artik yavaş yavaş memeden kesiyorum. Gece yi bırakmıştık zaten şimdi tek memeyi bıraktık ama zamanlama yanlış oldu galiba. Bi ateş bi üşüme bi yanma mahvetti bugün beni. Aslında çok şişmedi ağrı da yok mastitde değil ama bilemedim ondan mi yoksa, uykusuzluktan direncim mi düştü bilemedim.

Vay vay vay helal Aslan 20 bin adımdan sonra 20 dakika Leslie

Hepsi sırayla tutacak ben inanıyorum sana
Sağol canım benim.
Bende inanıyorum hem kendime hem sizlere
Bugünün cuma olduğunu bile unutmustum tartilmadim sabah ama 74 oldum.
Seni de çok motive gördüm hadi masallah diyelim.
Tamam hadi hemen yarın sabah tartilmve yaz buraya canim.
Hepimiz motive olalım birbirimize bağlantılı toz biliyorsun canim
eşim pek sevinmedi bence çok zorlanacaksın bi taneyle baş edemedin diyor beni geriyor durdup dururken
İnan 2. Bebek birinciye göre daha rahat oluyor. Sen tecrübe sahibi oluyorsun çünkü. Bide her bebek, her çocuk başka. Kızın uykuyu sevmiyordu belki ikinci yavrum sevecek. Boşver sen stres olma. İnan sonra bu dediklerine pişman olacak eşin. O da sana kiyamiyor belli ki canim

Son düzenleme:
Hadi hayırlısıyla atların bu süreci canim. Uykusuzluk çok etkiliyor canim.

Bu arada demekki sana pazartesi yaramıyor. Hemen yarın tartilip kilonu paylaş tatlım. Bide menü yazivercen 5 dk tamam başlamış olacaksın. Pazartesiye bekleme pazartesi mimli gün

Azaltarak gitseydin eloş sen de o da zorlanmazdı

Akşam sebze yoğurt yiyerek günü dengelemissin canim afiyet olsun

11 Şubat cuma
8.00
1 dlm peynir
1 dlm TB ekmek
3 sıkım mercimek köfte

15.30 (civarıydı tam hatırlamıyorum)
Sade kahve
2kare bitter

18.30
8 YK kuru fasulye(sadece taneleri)
Bol salata

Su 2 litre
Offf o adım o sporlarla kalori açığı oluşturmuşsun resmen menün de ilk güne göre oldukça iddialı

Çok haklısın kesinlikle öyle inşallah unutmazsam yine paylasicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…