Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):rockandroll
Yaşınız:30
Boyunuz :170
Kilonuz: 70 (yarın tartı atacağım)
Mesleğiniz :....
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :yok
Kilo Alma Nedeniniz : evdeyim, hareketsizim, ders çalışıyorum, abur cubur 🥺
Hedef Kilonuz :60

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Kendimi iyi hissetmek istiyorum, giydiğim şeyleri yakıştıramaz oldum, kotla rahat edemez oldum...
Merhabaa 🤍 yıllar yıllar önce bu sitede zayıflamıştım biraz biraz. Şimdi grup kurallarını detaylıca okuyup yarın itibarıyla aranıza katılıyorum ballarım 🤍
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Kızlar doğru mu yapmışım bi bakın hele

Yürüyecek alan olmasi o kadar onemli ki🤗
Gecen yil yaşadığımız yerde 4000 , güç bela 8000 adim yüruyebiliyordum. Çarşıda ev tutmuştuk. Her tarafim kafe, pide, döner, borekciydi... Stadyumda defalarca tur atsam 4-5bin adımda dönmekten sıkılıyordum.
Bu yil sehir değiştirdik. Cocuklarin okuluna yakin ev tuttuk. Carsiya 7000 adim, git gel 14.000 oluyor.
Sahildeki kafelere 4500 adim git gel 9000 adim. Ben genelde 9000 adim yürüyorum molada da cay kahve icebiliyorum🙌.
En kotu ihtimal mahalledeki migrosa gidiyorum toplam 6000 adim oluyor. Yani şu yazdıklarım benim icin buyuk bir şükür sebebi. Allah isteyen herkese nasip etsin🤲ilk 4500luk adımı atarsam 9000 adima mecbur birakiyorum kendimi😁
Bizim buralar o kadar soğuk ki benim o kadar adım atmam hele ki minik bebeğimle imkansız

Ara öğün önerisi : 1 bardak dolusu cia tohumlu su Hindistan cevizi yağlı kahve ve 1 küçük bitter çikolata 😍
image.jpg

Ara öğün önerisi : 1 bardak dolusu cia tohumlu su Hindistan cevizi yağlı kahve ve 1 küçük bitter çikolata 😍
Eki Görüntüle 3521210
Ay bu topic i yeni buldum tam benlik aslında 4 kilom var vermem gereken daha çok zaman geçireceğim burda belli 🙈 chia tohumlu kahveyi nasıl yaptiniz acaba

KATILIM FORMU

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Kendimi iyi hissetmek istiyorum, giydiğim şeyleri yakıştıramaz oldum, kotla rahat edemez oldum...
Merhabaa 🤍 yıllar yıllar önce bu sitede zayıflamıştım biraz biraz. Şimdi grup kurallarını detaylıca okuyup yarın itibarıyla aranıza katılıyorum ballarım 🤍
Hoşgeldin :KK200:

@Mthn83 ellerine sağlık canımmmm
Ben bu ay çok kötü gittim hem çok yogundu hem adapte olamadım ama bu onumuzde 2 ay icin ajandama planlarımi isteklerimi arzularımi yazdım biraz dertlestik anlayacağın ..

14 Aralık benim başlangıcım insa kendime vakit ayıracağım kendime yaptıgım ekstra saglıklı yemegi yapmaya erinmeden severek yapacağım herkese gore yemek yapıyorsam kendime gorede yapıp zaman ayirmaktan cekinmeyecgm

bu nedir arkadas evde herkese zaman var bana yok

@Leyl35 bugun yazdıklarını okudum bana çok iyi geldi tokat gibiydi ❤️
Yazı nereye yazdı Leyla bende okumak isterimmmm

Ay bu topic i yeni buldum tam benlik aslında 4 kilom var vermem gereken daha çok zaman geçireceğim burda belli 🙈 chia tohumlu kahveyi nasıl yaptiniz acaba
Suya bir çay kaşığı chia tohumu koy canım bunu bir köşede beklet iyice tohum yumuşasın bunu kahvenin yanına içeceksin 😍 kahveyi nasıl yaptın dersen normal kahveni hazırla , içine 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı at karıştır pişir 😍

Kızlar bugünkü menüm

Saat 10.30 maydanoz limon kürü
Saat 11.00 2 yumurta ile omlet 1/2 turp 1/2 domates 3 kaşık lor 7 zeytin 5 fındık

Saat 13.00 papatya çayı

Saat 15.00 yeşilçay içiyorum çocukların ısrarı ile 10 tane patlamış mısır

Saat 17.00 1 kase nohutlu( 4kasik) yesil salata 1 kase yoğurt yerim

Saat 19.00 maden suyu içerim
Ellssa Ellssa arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 💞💞💞

bende öyle canım bi 7 leri görelim artık demi
:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
inşallah kuzum ya valla fena takıldım. ama nedeni bedenin takılması değil. ben de uzun zamandır farkındaydım ama en sonunda diyetisyenim de, bu belli aralarda gelen kontrolsüz yeme ataklarımın nedeninin duygusal yeme bozukluğundan kaynaklandığını düşündüğünü söyledi.
(çünkü 2024 baharda başladım ona arada 2 ay ara verdim. son 2 aydır yine başladık. ve ben şu an en az 15 kilo alan vermiş olmam gerekiyordu ama ben bahardan bugüne 89,5 tan 84 e kadar inebildim ve şimdi 85 e geri çıktım.)
ben uzun zamandır bunun farkındayım dedim. bundan yıllardır belli kilolarda kaldım. sağlıklı beslenmeye başlıyorum veriyorum veriyorum, tak bir stres durumu oluyor şöyle 3-5 gün de sürüyorsa hemen benim yeme bozukluğu devreye giriyor. mesela 1/2 simit beni doyuruyor. ama o süreçte 1 simit ve 1 boyoz alıyorum. üstüne aynı gün çikolata ya da yine hamur tabanlı bir yiyecek (pide, lahmacun, kebap vs, börek vs) yiyorum. arada sürekli ağzıma birşeyler atıyorum. gece uygu öncesi birşeyler atıştırıyorum. ertesi gün de devam ediyor. sürece bağlı en az 2-3 gün en fazla 1 hafta sürüyor ve hemen kendime geliyorum. ama verdiğim kilolar da çöp oluyor. uzun süreli stres zamanlarında o dönem geçinceye kadar diyete odaklanamıyorum.
şimdi bu sorunu çözmeye çalışacağız 🤲🏻

KATILIM FORMU

Hoşgeldiniz :KK200:tartı fotoğrafı attığınızda başlangıç yapmış olacaksınız, listeye ekleyeceğim ve menü spor bildirimlerinizi bekliyor olacağım:KK37:

Tünaydın kızlar,
Dün tüm günüm yollarda geçti. Gece çok geç saat eve geldim. Daha yeni yeni enerjim yerine geliyor. Şimdi mesajları okuyacağım

Kızlar bugünkü menüm

Saat 11.00 2 yumurta ile omlet 1/2 turp 1/2 domates 3 kaşık lor 7 zeytin 5 fındık

Saat 13.00 papatya çayı

Afiyet olsun :KK200:
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84

15 aralik pazar

Sabah 1 2 lokma peynirli omlet 1 minik dilim peynir yiyebildim minnok rahat vermedi kahvaltı yapamadık

öğlen 12 gibi çok az patlamış mısır

15 te 3 kaşık pirinç pilavı, 3 kaşık kuru fasulye , turşu

3 lt su , 1turk kahvesi 1 maden suyu
Afiyet olsun:KK200:

Kızlar bugünkü menüm

Saat 13.00 papatya çayı

hep bu çocuklar yüzünden yiyoruz mısırlari😅

X