- 8 Temmuz 2011
- 135
- 140
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
- #1.301
Aynı benim gibi sizinde.birden düşüyor kilolar sonra biraz artıyor sonra bi daha düşüyor. Demek ki bizim vücut böyle calisyor.benimde ne zamandan beri direniyor du kilom.simdi yine düşmeye başladı. Hiç bozmayim moralini zi .bende bazen van geçiyorum sonra 2 aydır yapiyon bozma diye kızıyorum kendime.sizdd bozmayim lütfen. Ben 84 ten 76 kg gelmeyi başardım 2 ayda herkes fark ediyor.olmayan pantolonlar oluyor.ama daha 8 kilom var .ve 50 günüm ne kadar verirsem artık 35 yaşıma zayıf ince belli bir hanım olarak gireceğim inşallah.Günaydın arkadaşlar. Cumaya az kaldı:) Ben düne kadar hızlı bir şekilde kilo vermeye başlamıştım son 1 haftadır ama iki gündür durdu. Ben de hep aynı şey oluyor. Önce 1 hafta boyunca hızlı bir şekilde kilo veriyorum 1-2 kiloya kadar sonra bir anda duruyor. Haftalarca tartılda eksilme olmuyor, bir alıyor- bir veriyorum, sonra tekrar hızlanıyor. Bu durum biraz canımı sıkıyor, bazen bir kaç hafta tartıda doğru düzgün bir fark göremeyince ya da artı görünce vazgeçme noktasına geliyorum. Bugüne kadar inatla direndim inşallah bundan sonra da amacıma ulaşıncaya kadar direnmeye devam edeceğim.
Bu arada 4 gündür menü yazmıyorum çünkü 2 gün ayran detoksu yaptım. Daha sonra da bir anda normale dönersem kendimi kontrol edemem verdiğimi alırım diye 2 gündür kahvaltıdan sonra öğünlerde salata yiyorum(içine haşlanmış pirinç ekleyerek) ekmek kullanmıyorum.
Aynı benim gibi sizinde.birden düşüyor kilolar sonra biraz artıyor sonra bi daha düşüyor. Demek ki bizim vücut böyle calisyor.benimde ne zamandan beri direniyor du kilom.simdi yine düşmeye başladı. Hiç bozmayim moralini zi .bende bazen van geçiyorum sonra 2 aydır yapiyon bozma diye kızıyorum kendime.sizdd bozmayim lütfen. Ben 84 ten 76 kg gelmeyi başardım 2 ayda herkes fark ediyor.olmayan pantolonlar oluyor.ama daha 8 kilom var .ve 50 günüm ne kadar verirsem artık 35 yaşıma zayıf ince belli bir hanım olarak gireceğim inşallah.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bırakmayı, vazgeçmeyi zaten düşünmüyorum ama sizin mesajlarınız da kararımı pekiştirdi. Böyle duraksamalar bazen çok can sıkıcı oluyor. Ama burada oldukça, birbirimize destek verdikçe motivasyonumuzun artacağından eminim. Tekrar teşekkürler , destek verdiğiniz için.Sakın bırakma canım durma noktası oluyor diyetlerde ama bırakmazsan sonra devam ediyor vücut biliyorsun, durduğu zaman sadece protein günü yap, ne güzel ayran detoksu yapıyormuşsun şaşırtmak için onu yap ve en önemlisi canım spora bir anda yüklenme kas kütlesi büyüdükçe daha çok su tutar, kilo versende tartıya yansımaz. Zaten bırakmıyorsun inatla devam ettikçe oluyor hadi dayanalım biraz
Insallah hedine ulasirsin canim. Evet surekli bir kilo al, bir ver durumu olmus sende de. Ama bu sefer amacimiza ulasacagiz.Cunku artik bu yolda yalniz degiliz, hep birlikteyiz ve birbirimizin destekcisiyiz. Artik bir al -bir ver yapmayacagiz insallah. Ayrica uzun uzun anlattigin cok iyi olmus. Ayni yoldan giden pek cok kisi olabilir, bu yazdiklarimizin ne zaman kime ne gibi fayda saglayacagini,kimlerin hayatini degistirecegini bilemeyiz. Son zamanlarda zayiflama urunleri yuzunden hayatini kaybeden, obezite yuzunden hayati mahvolan o kadar cok insan var ki... Ben de kendi hikayemi uzun uzun yazacagim yarin bilgisayara gecince. Hem kendi yanlislarimi ne halde oldugumu daha net gorebilecegim hem de kendimi daha iyi degerlendirebilecegim.Buraya uye olmayan pek cok insan her konuda kk ya ugruyor umarim hikayelerimiz bir gun birilerinin bizim yurudugumuz yanlis yollardan gecmemelerini, kilolarindan daha dogru yollardan kurtulabilmelerini saglar.Ayyyyyy ne kadar sagliksiz karamsar bi hayat gecirmisim yahu hep bi kilo al ver al ver ayyyy ben ne haldeymisim.kusura bakmayin çok uzun yazmışım cep telden yazdigimdan kisa gibi geliyor. Ama bi zayiflayim küçük hedef 70 mis büyük hedef 55kilo olmak isterim.istiyorumdaa
baya meşakkatl olmuş canım..rabbim gölündeki hayırları kolaylıkla nasibetsin..Ayyyyyy ne kadar sagliksiz karamsar bi hayat gecirmisim yahu hep bi kilo al ver al ver ayyyy ben ne haldeymisim.kusura bakmayin çok uzun yazmışım cep telden yazdigimdan kisa gibi geliyor. Ama bi zayiflayim küçük hedef 70 mis büyük hedef 55kilo olmak isterim.istiyorumdaa
ekmekler tüm günmü sabah kahvaıtıdamı yiyorsun canımI IRMAKK70 çok güzel düşünmüşsün canım yarın işten fırsat bulduğum ilk an yazacağım bende hikayemi, şimdi ev işlerini bitirmeye çalışıyorumda
Bugün menümüde yazayım kızlar girmişken zaten ne yersem notlara kaydediyorum hemen :)
1 kase çilek
6 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
Yeşillik
1 tatlı kaşığı kadar zeytin ezmesi
2 tatlı kaşığı kadar lor
2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 fincan sütlü kahve
Yarım tabak türlü
Yarım tabak ciğer sote
1 kase yoğurt
Filtre kahve
5,6 kaşık taze bakla
1 kase cacık
1 haşlanmış yumurta (akşam akşam ne alaka diyeceksiniz canım çekti valla :)))
Yarım saat yürüyüş, 3 litre su
tebrikler harikasınızGünün ilk bildirimi benden olsun geçen cuma 66.8
Bugün 64.8
fark : 2 kg