- 8 Temmuz 2011
- 135
- 140
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
- #1.141
Böyle gaza gelmenize vesile olduysam ne mutlu.
Bende artık toparlandım. Bugün yeni başlangıç bana.
Ama ne kadar vasat durumda olduğumu sabah daha iyi anladım. İş yerine haslanmış tavuk ve yoğurt getirmeyi planlıyorumdum. Sabah bi baktım ki evde var sandığım yoğurt 2 hafta öncesininmiş. Bozulduğunu farkedemeyecek kadar sağlıksız besinlerle beslenmişim hiç yoğurt aklıma gelmemiş dedim.
Basiniz sagolsunArkadaşlar ben bu hafta giremeyeceğim. Kayınpederim rahatsızdı vefat etti şehir dışına gideceğiz taziye nedeniyle. Yarın bildirimde bulunamayacağım o yüzden bu gün tartıldım. Geçen hafta 67.4tü bu gün 66.8 fark:600gr yüzdesi:0.89
Canım ölüm ötesi olmayan bir şey lütfen takılma bu hafta kilo olayına haftaya zaten ilk üçte olma ben cıngar çıkaracağımyeterki iyi ol vereceğiz hep birlikte, birlikten kuvvet doğar
Simurg bazen planlarimiz tam istedigimiz gibi olmuyor saglik olsun telafi ederizTamam unutma sözünü hatta saçımı başımı yol
Sende 69 u göreceksin ötesini kabul etmem ona göre!
Tamam unutma sözünü hatta saçımı başımı yol
Sende 69 u göreceksin ötesini kabul etmem ona göre!
canım galiba sen bu hafta birincisin :)Ah hanımlar ah ne yaptınız ya artilar görüyorum çok fazla ilk 3 u merak ediyorum.hadi herkes bildirim yapsın
canım galiba sen bu hafta birincisin :)
Sen mi benmi affff allahim yine senin basin kalabalik diyet uygulayamadin bende 4 gundur evde degilim bide ac kaldim almina arkadaşın dedigi gibi vucudum kitlendi bide kabizlik li problemi eksikdi nidim ya bu kilo gidecek ya gidecek bugun caresi yokkGünaydın Bende +1 ile yeniden başlıyorum tam bir ay oldu bırak hedefi artıya geçtim. Grubun yüz karasıyım.