Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

bol patatesli omletle güne başladık:) Günaydın herkeseee❤️ bu arada patatesleri az zeytinyağda firinda pisirdim yumurtanin üzerine serpistirip pisirdim çok güzel oldu 🤗
Eki Görüntüle 3521596
Bebegimm patates yeniyorr ama geceden haşlanıp dolaba atarsan sabah a nişastası kaybolmuş oluyormuş afiyett olssuunnn 🤩🤩

Bebegimm patates yeniyorr ama geceden haşlanıp dolaba atarsan sabah a nişastası kaybolmuş oluyormuş afiyett olssuunnn 🤩🤩

sogutup yediğin zaman iste daha iyiymiş cem ozkokten gördüm patatesi atıp fırına soğumasını bekledi sonra yedi. Bende belise yedirene kadar zaten omleti soğuk soğuk yedim🥹

Rabbım razı olsun canım bol bol nefes terapisi yap
Amin canim. Onu bile beceremiyorum🙈kac gundur girmemisim dusun. 4 Aralikta cevap yazmissin..Yeni enerjim geldi hafiften o da..Sen nasil yapiyosun nefes egzersizi?.burnundan mi agzindan mi. Ayrintili yazar misin? Şuan bile iyi hissetmiyorum ne yazik ki? Bismillah ❤️❤️

Dün geceden beri migren + vertigo çok fenayım 😩 sanki gözlerim içinde dönüyormuş gibi.
Kahvaltı 13.00
2dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin,
Ara Öğün 16.30
Meyve tabağı (1 muz, 1 kivi, 1 yeşil elma) üzerine çekilmiş ceviz. (tatlı isteğimi kessin diye)
Akşam yemeği 19.30
Bolca salata
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı ananas çaylı
Bugün ben de spor yapamadım hasta olduğum için cezalıyım. Yarın 40 dk eliptik yapacağım 🥴
Ellssa Ellssa arke arke Jasminium84 Jasminium84
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine 😍😍

IMG_2043.jpeg

Merhabaa 🤍
Bugün ilk günüm, hedefim 60 kilo.
Ellssa Ellssa arke arke Boncuk2307 Boncuk2307

Amin canim. Onu bile beceremiyorum🙈kac gundur girmemisim dusun. 4 Aralikta cevap yazmissin..Yeni enerjim geldi hafiften o da..Sen nasil yapiyosun nefes egzersizi?.burnundan mi agzindan mi. Ayrintili yazar misin? Şuan bile iyi hissetmiyorum ne yazik ki? Bismillah ❤️❤️

Canim ben truflo aldim baya fayda etti . Doktor Rüya acariğlunu takip edebilirsin . Bir çok hastalığın tedavisinde doğru nefes alabilmek çok önemli. Ben öncelikle hayatımı sadeleştirdim. Tetikleyen durumlardan uzak durmaya çalışıyorum. Bazı insanları hayatımdan tamamen cikarttim , bazıları ile mesafe koydum bu çok iyi geldi. Hatta şehir değiştirdim. Ben gece bile yattığım odayı havalandiriyorum , haber vs izlemiyorum. Dua çok iyi geliyor.

sogutup yediğin zaman iste daha iyiymiş cem ozkokten gördüm patatesi atıp fırına soğumasını bekledi sonra yedi. Bende belise yedirene kadar zaten omleti soğuk soğuk yedim🥹
Ahh bu analar soğuk yer iyi bari kahvaltı ediyorr almira şu sıra omlet yemiyor kırsam yemiyorr ama haşlamışını yiyo degişik bi kıxzx haslama yemezdi şimdi haslama istiyo

Jou Jou ablam sen fotoğraf atıyorsun genelde kahvaltılarını ama devamı gelmiyor ya da ben kaçırıyorum menülerini toplu olarak atabilir misin acep :KK36: şimdi baktım kusura bakma ablam atmışsın ben kaçırmışım :KK19:

Selam kızlar, dün biraz temizlik biraz dinlenme günü yaptım buraya giremedim,kocayı ve çocuğu babaanneye yolladım kafa dinledim biraz 😁 şimdi dünku menüyü yazayjm

15.12.24
11.00
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, az fırın patates, 1 çk pekmez, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek

15.00
Sade kahve, 2 kare bitter

17.00
2 küçük kivi, 2 ceviz
19.00
Et sote çok değil, slaata, 1 bardak ayran

Şu:1.5 lt. arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

X