- 9 Şubat 2016
- 144
- 47
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
- #1.161
Kizlar bugün regaip kandili olduğu için oruç tutucam ama sahurumuda iftarimida vok hafif ycem bu arada 55 kiloyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın bende ilgilenmeyi beceremiyorum. Sürekli aktif olamıyorum.Slm hanımlar hayırlı kandiller ben oruçlu tüm bu gün. Sabah 4 te yaptım sahur .
1 lavas ekmek peynir zeytin domates 1 muz yedim.iftara daha 7 saat var .Umarım o vakte kadar sıkıntımız olmaz da tutarım orucumuzu
Evet Simurg kilo bildirimi yapan 3 5 kişiyiz maalesef. Konu Sahibi olarak kacaklari yoklamaya çağırman lazım. Bence + çıkanlara değilde bu kacaklara bi ceza vermeli :)
canım kalkınca hemen iki kuru kayısı yada herhangi bir meyve yiyip üstüne de büyük bardak ılık su içersen bide bunu alışkanlık haline getirirsen bağırsakların düzenli çalışmaya başlar bence, birde kahvaltıya vaktin olasa bile evden çıkmadan ağzına birşey atsan işte bir zeytin yada biraz peynir yada işte meyve metabolizman çalışır yoksa hiç birşey yemeden dışarı çıkarsan yediğin saate kadar metabolizma çalışmaz ( yemek yok o zaman tasarruf etmeliyim daha az çalışayım modu) :)Kızlar regaip kandilimiz mübarek olsun allah herkesin muradini versin herkesin gönlüne göre versin ne sikintimiz varsa gidersin...inş bu kilolarda gitsinn
SMURG cummm motivasyonun dusmesin herkesin bir sorunu is yoğunluğu vardir ben bile ne kadar yogun bir hafta gecirdiysem doğru dürüst bildirim yapamadim ins allah saglik sihhat versin de yazacagim bundan sonra..
Benim kilom 84.600 vermisim dahada iki gündür ayiptir soylemesi kabizim cikamadim bi ciksam biraz tarti hafiflicek. Ya kızlar benim bu kabizliga bir cozum bulmam lazimki bunun yuzunden kiloda gitmiyor tam bir ay oldu bu sorun.
Menumu de solumde gidim anam
Sabah kahvalti yapamadim cok işim vardi öğlen yaptim
Peynir zeytin bir salatalik iki yesil biber iki dilim kepekli ekmek
Aksamm da saat 16:00bir porsiyon patates yemek iki uc kasik yesil fasulye uc tane çiçek dolmasi üç tane yaprak sarmasi Yoğurtlu cacik bir bardak salgam su küçük bir dilim tatllida yidim haaa
18:30 da cocuklara yemek hazırlarken avucumun ortasi kadar açma kete yidim dayanamadim normalde inaninki kete yiyen biri değilim kendim yaptimya heveslendim bunda
Sindide cay icecegim kizlr bundan sonra daha dikkatli olacagim bu haftam cok berbattti uygulayamadim
Günaydın hayırlı cumalar.
Grubu açtım ama hakkını vererek ilgilenemedim. Bu yüzden hepinizden özür diliyorum.
Açıkcası hayatımın en sıkıntılı dönemindeyim sanırım ve düzene oturtamıyorum kendimi.
Bu sebeple takımdan ayrılıyorum umarım siz devam ederken hedeflerinize ulaşırsınız.
canım herkesın bir kötü zamanı vardır önemli olan bunu güzel bir şekiklde atlatmaktır ve moralin bozuk olduğu için kendini yemeğe abur cuburada verme sağlığını bozma bırde bunun ıcın canını sıkmanı istemem bolca dua et inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer hayırlı gecelerGünaydın hayırlı cumalar.
Grubu açtım ama hakkını vererek ilgilenemedim. Bu yüzden hepinizden özür diliyorum.
Açıkcası hayatımın en sıkıntılı dönemindeyim sanırım ve düzene oturtamıyorum kendimi.
Bu sebeple takımdan ayrılıyorum umarım siz devam ederken hedeflerinize ulaşırsınız.