Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Gun istedigim gibi basladi ama istedigim gibi bitmedi malesef

Pazar

1 d peynirli 2 Yumurta
3yk menemen
2 ceviz 5 zeytin
Ceyrek simit
Salatalik, havuc, maydanoz, kuzu kulagi

14.30
3 disk mısır
Ceyrek greyfurt

18.30
6 yk pırasa
Avuc ici kadar et izgara
Salata
1 d ekmek
5 adet cig kofte

Spor. 2300 adim

Screenshot_20241216-124921_Pedometer Step Counter.jpg

Hepsini ayrı ayrı hesaplamışsın çekmişsin atmışsın daha ne olsun çiçeğim 🌸
Dediğim gibi elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım 💕
@malahit ablam her şeyi tek tek beğene beğene geliyor 😂😂😂 20 bildirim senden gelmiş 😂😂
Tıpkı ben 😂
15 Aralik Pazar menum
Kahvalti 12:00
2 dilim tb ekmegi ile tost
1haslanmis yumurta
1 tk tahin pekmez
10 badem

16:00 sutlu filtre kahve
1 diyet bar (züber gibi birsey) 210 cal

19:00
1 kase mercimek corbasi
4 kasik pirinc pilavi
7 8 kasik taze fadulye
4 kasik yogurt
2litre su
Ellssa Ellssa arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
Spor :6110 adim evin icinde daracik yerde cok zor oldu saatlerimi aldi en iyisi lesli yapmak bu da tecrube oldu
Eki Görüntüle 3521582
Afiyet olsun canım menün güzel, özellikle akşamları çorba varsa pilav daha az olabilir ya da çorba olmayabilir. Leslie evde yapılabilecek en iyi şey bence de 💕
Günaydın mutlu sabahlar. Hayırlı ,sağlıklı ve bollll eksili bir haftamız olsun. Yarın sabah icin heyecanlıyım gerçi salı tartısı benim yúzümü güldürmedi hic ama cumartesi kaçamak yapmadım belki kıyak geçer. Salı cumartesi dışında tartilmamak için söz verdim kendime diğer türlü geriliyorum .
Bence güzel gelecek canım. Ben isteğim dışında üç kez tartiliyorum. Cumartesi, pazartesi ve salı 😫
Gün planım
8.15 Kahvaltı
Peynir
Süt
1 dilim ekmek
1 yumurta

12.30Öğle
Yemekhanede ne çıkarsa porsiyon kontrolü yaparak yeme

18.00-19.00 akşam
köfte salata

2.5 lt su
Bol hareket
Yemekhanede ne çıktı, plan güzel canım.
Eki Görüntüle 3521599
Günaydın 10 dk eksik bir ağırlık antremanı. Saati açmayı unutmuşum totali 45 dk, harcanan kalori 260-270 arası oluyor normalde. Yürüyüşe devam💪🏻💪🏻
Harikasın canım💕

Ya sen var ya inanılmazsın emzirmeye devam spor yok diyordun bu hafta şimdilik iyi gidiyorsun aman nazar değmesin maşallah maşallah 😍😍

Teşekkür ederim ablam biraz zorluyor ama bebem sayesinde ayakta durmaya çalışıyorum 😍analık zor iş beaa

Normalde hatunlar yazınca hastalık vs şeylerde onlar izinli de ben cezalıyım, Kaptan olarak çuvaldızı kendime batırıyorum 😂😂 bak baaak kendini nasıl kayırıyor dedirtmeeemm 😂 şaka bir yana zaten 30 dk eliptik yapıyorum ha 10 dk fazla yapmışım bana koymaz sıkıntı yok yani kaptanım 🥰 🥰

Çok teşekkür ederim güzel kaptanım canım kaptanım özledik seni hemencecik, aramızda olmanı yanii ocak gelse de dönsen tamamen

Yaa istediğim özveri bu işte sen Kaptan gibi kaptansın helalin var Bee 🥳🥳
valla nazar değdi :KK70: ama telefona etki etti :)
Ha bir de şey diyecektim unutmuşum, eğer paylaşamazsan toplu olarak not et kağıda foto çek at ya da yazarsın şu gün menüsü, diğer gün menüsü diye. Eşinin telefonundan yapabiliyorsan daha iyi bizim için ama dediğim gibi de yapabilirsin 🥰
tamm canm yazarım günlük yazmaya calışırım pcden foto atamıyorum eşimin telden yazarsam foto atarım zaten

Eki Görüntüle 3521659
Spor sonrası bol proteinli bir öğün, 3 adet hind füme ve 2 dilim de pastırma yedim.

arke arke Ellssa Ellssa
Ohhh afiyet olsun canım çok güzel görünüyor. Bugün ben de ilk sporumu 9da aç karnına yapınca liste dışına çıkıp 2 hindi füme, 1 dilim fazladan peynir yedim. Vücut spor yüzünden mi istiyor bunu canım, sen bilirsin.

Başlangıcın hayırlı uğurlu olsun. Verecek kilon çok değil ne güzel. Beni etiket yapmıssın canım ama ben sadece haftalık olarak kırmızı takım kaptanıyım. Diğer iki kaptani sürekli etiketleyeceksin.
Selam kızlar, dün biraz temizlik biraz dinlenme günü yaptım buraya giremedim,kocayı ve çocuğu babaanneye yolladım kafa dinledim biraz 😁 şimdi dünku menüyü yazayjm
Ohhh evden herkesi gönderip dinlenmek en güzel aktivite.
15.12.24
11.00
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, az fırın patates, 1 çk pekmez, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek

15.00
Sade kahve, 2 kare bitter

17.00
2 küçük kivi, 2 ceviz
19.00
Et sote çok değil, slaata, 1 bardak ayran

Şu:1.5 lt. arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım güzel menü.

Dediğim gibi elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım 💕

Tıpkı ben 😂

Afiyet olsun canım menün güzel, özellikle akşamları çorba varsa pilav daha az olabilir ya da çorba olmayabilir. Leslie evde yapılabilecek en iyi şey bence de 💕

Bence güzel gelecek canım. Ben isteğim dışında üç kez tartiliyorum. Cumartesi, pazartesi ve salı 😫

Yemekhanede ne çıktı, plan güzel canım.

Harikasın canım💕

İnşallah canjmm ağzın bal yesin (diyet)💞

Kilo konusunda soruyosan pek hareketliyim 3 geri iki ileri zik zak ciziyorum 85 ile 82 arasinda🤣🤣spor olsrsk soruyosan maslesef yok baslayaniyorum elimi kolum bagli sanki neyse cok anlatmaysyim sonucta hepsi bahane

Dun mesela ben ev icinde 2500 adim atmisim birde oyle yoruldum ki zannedoyorum 6 bin olmustur bazen ev isi yapmiyosam 1500 oluyo yani bir yerlere yurumek zorunda kalmak da gerçekten faydali oluyor evde ne yaparsam yapayim rutinim hareketsiz burda hava -10 -15 civari yürümek ne mumkun evler ve parklar haricinde market vb yok sadece yuruyus amacli yurunuyor diger yerlere mecbur arsba kullanmak zorundayiz hani demissin ya yazdiklarim sukur sebebi diyw valla öyle bende hep dua ediyorum Allahim bana güç ver enerji ver diye vitaminleri de aliyorum ama çoookk güçsüzüm

Boncuk menu listesini tutuyorsan senibde etiketleyeyim daha once sordum ama gozden kacti ben spor yapmiyorum diye etiketlemiyorum seni

Dogru soyluyosun canim kendimi de dahil ediyorum bi yaptirim olmayinca menu yazmamak kolayina grliyor insanin ozellikle kacamak yapinca yazmayayim menuyu diye menu yazmadigim cok oldu bu hafta aklimi basima sldim bakalim

Son zamanlarda elif erdenayi cok dinliyorum bilincaltini kodlayarak egiterek kilo vermek ile ilgili videolari var gece gunlugu diye bir teknik var cok fazla kilo veren kadin var bi inceleyin duygusal aclik ile ilgili ozellikle
Ay çok tanıdık geliyor 🙄 😅
İyi olmuş canım beni mi bekleyecektiniz iki gün ☺️ ben dün dozumu kaçirdim bugün dikakt ettim ama yinede bilmiyorum bugunun menüsünü yazayım bari

Sbah meyve ve kestane 5 tane

Akşam tavuk ızgara ekmeksiz salata ile
Beni alintilamissin gerisi yok 😅
@Efenin_Annesi
Mthn83 Mthn83
Jou Jou
@Pembepilates
Ellssa Ellssa
@-Murphy-
@malahit
@bnnu
@Deltavealfa
@Beklenen2
bluegreeneyes bluegreeneyes

Canımmmm mavişlerimmm 💙🥰😍
Hafta sonu buraya fazla zaman ayıramıyorum ama sanmayın ki sizleri de unutuyorum 💙
Yarın bi gözden geçireceğim isim isim not edemedim ne yazık ki ama menü yazmayanlarımız var 🥹

Umarım kaçamaksız ve bol hareketle geçmiştir hafta sonumuz, yarın eksik menülerimizin tamamlanmasını bekliyorum maviş kelebeklerim 🦋
Ayy kaptanım etiketi unuttum 🫣

15 Aralık menü
09.00 1 fincan Hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta ve yeşillikle omlet, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 dilim tb ekmek, 1 tk tahinbal, roka turp
16.00 3 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf, 1 çk ham kakao, 1çk chia, 3 hurma
18.00 8 kaşık nohut, 3 kaşık basmati pilav, salata 1 bardak ayran
20.30 1 avuç içi kadar kabak çekirdeği
3 litre su 15.000 adım +emzirmeye devam
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84 Boncuk2307 Boncuk2307
Kaptanlarım telefonum bu gün makinada yıkandı 🤣 yeni alıncaya kadar telefonsuzum şimdi eşimin telden yazıyorum mümkün olduğunca bildirimlerime dikkat ederim ama yazamazsam haberiniz olsun dikkat ediyorum yineEki Görüntüle 3521464
afiyet olsun canım güzel menü şahane adımlar :KK9::KK60:

Güzel menü kaptanım:KK200:
teşekkürler kaptanım :KK68:

Menüm

10 00
az sucuklu yumurta
deri peyniri
yeşil zeytin
bir çatal şeftali reçeli
2 dilim ekmek

19 00
1 kase yeşil mercimekli ıspanak çorbası
yarım porsiyon sarma dolma

Spor
200 ip :spor:

Jasminium84 Jasminium84 Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
afiyet olsun kaptanım :KK200:

Afiyet olsun canım güzel menü güzel adımlar 💕
teşekkürler kaptanımm :KK60:

Ayy ben de gevşemiştim haftasonları falan. Eski düzene dönmem gerekiyor. Sona gelince böyle dikkat etmeyip daha çok alıyorum.
Cts menüm
Sabah 9:30
Siyez unundan 4 parmak kadar peynirli sandviç
1 kahve

Öğle 14:00
1 tavuk şiş 1 kuzu şiş
4 sıkım çiğköfte marulla
Salata
Ayran

Akşam 19:30 (açdeğildim kuruyemişle geçiştirdim)
30 gr beyaz leblebi
1 avuç dolusu çiğ kuruyemiş

Bi de 5 mandalina ama belli saatlerde yemedim aralarda yedim. Bahçeden toplayıp verdiler
Su 2 lt
4882 adım

Pzr menüm (bugün kötüydü savunulacak bir yanım yok. Porsiyonlarım fazla oldu.)
Sabah 10:30
3 yk menemn
Domates salatalık
7 zeytin
3 dilim peynir
Kete (içini döktüm yedim) 1 küçük dilim
1 mandalina
Yarım nar

Ara 14:00
1 avuç çekirdek
2 mandalina

Ara 16:00
1 yeşil elma
1 kase cacık

Akşam 18:00
1 kepçe sulu kırmızı et
1 çorba kasesi ayran çorbası içinde yeşillik, yeşil mercimek ve nohut vardı azıcık da tavuk eti vardı
4-5 küçük dilim peynir 4 zeytin

Su 2 lt
Spor yok

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Jasminium84 Jasminium84
bir de spor olsaymışşş :rapci: afiyet olsun canımm :KK200:

Açım ben ya 🥺
migrenim tuttuu acil uyumam lazım🤕🤕🤕🤕🤕🤕
yarın kahvaltıya misafirlerim var 🙈
Çok geçmiş olsun canımm

afiyet bal olsun canımm :KK200:

Selamlar 😍
Hafta sonu baya yoğun geçti
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dlm ekmek turp peynir domates
Öğlen 3 parça burçak bisküvi
3 parça ceviz
Akşam balık salata
Şu 1 lt
afiyet olsun canım ama su niye o kadar az

Afiyet olsun canım💕 seni bu hafta da kaçırmışım, düşünsene yarın transfer hakkı bende oluyormuş 🤣🤣
yok canımm öylw birşey, kimseyi kaybetmeye niyetim yok :rapci:

Selamlar kizlarrr hiç gelemedim bugün Günaydın demeye de nasılsınız?
Dün geceden beri migren + vertigo çok fenayım 😩 sanki gözlerim içinde dönüyormuş gibi.
Kahvaltı 13.00
2dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin,
Ara Öğün 16.30
Meyve tabağı (1 muz, 1 kivi, 1 yeşil elma) üzerine çekilmiş ceviz. (tatlı isteğimi kessin diye)
Akşam yemeği 19.30
Bolca salata
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı ananas çaylı
Bugün ben de spor yapamadım hasta olduğum için cezalıyım. Yarın 40 dk eliptik yapacağım 🥴
Ellssa Ellssa arke arke Jasminium84 Jasminium84
Boncugum çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir

Afiyet olsun canım, akşam karbonhidrat bir tık fazla olmuş hem çorba hem ekmek olduğu için. Mümkünse bundan sonra öğün saatlerini de yazabilir misin 🥰

Estağfurullah canım💕 senin bilgilerinden yararlanmayı seviyorum. Senin için de uygun olursa en azından sıkıntı gördüğün menüleri yorumlarsan sevinirim, ben çok anlamıyorum maalesef.

Afiyet olsun canım, hamburger ekmeği nasıldı merak ettim. Menün ve adımların güzel olmuş.

Afiyet olsun canım, akşam öğünü ödül olarak kabul edelim, yarından itibaren kacamaksiz bir hafta olsun inşallah🤩
Teşekkür ederim kaptanım 😍 😍
Protein yemeyecegin akşam salatalarina lor, nohut ekleyebilirsin canim.
Tamamdır canım, bubhafta özellikle dikkat edeceğim bunlara ❤️
Canim ben truflo aldim baya fayda etti . Doktor Rüya acariğlunu takip edebilirsin . Bir çok hastalığın tedavisinde doğru nefes alabilmek çok önemli. Ben öncelikle hayatımı sadeleştirdim. Tetikleyen durumlardan uzak durmaya çalışıyorum. Bazı insanları hayatımdan tamamen cikarttim , bazıları ile mesafe koydum bu çok iyi geldi. Hatta şehir değiştirdim. Ben gece bile yattığım odayı havalandiriyorum , haber vs izlemiyorum. Dua çok iyi geliyor.
Yaa maşallah ne güzel değişiklikler yapmışsın, aslında nefes vs herşey dediğin gibi basit görüyoruz ama değil
Başlangıcın hayırlı uğurlu olsun. Verecek kilon çok değil ne güzel. Beni etiket yapmıssın canım ama ben sadece haftalık olarak kırmızı takım kaptanıyım. Diğer iki kaptani sürekli etiketleyeceksin.

Ohhh evden herkesi gönderip dinlenmek en güzel aktivite.

Afiyet olsun canım güzel menü.
Kesinlikle evde tek kalmak gibisi yok, insana ilaç gibi geliyor bazen

X