-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
Haklısın ama işte çok heveslenmiştim ya şimdi bütün motivasyonum gitti umutsuz oldum bengünaydın hepinize..
melike 700 gr fena değil .zaten olaya kilo verme değil detoks olarak bakmak lazım..
2 günlük kaçamksız menüden sonra mmaalesef dün akşamki davette cozuttum
Ben de 900 gr verdim. Detoksta normalde yağsız yoğurt kullanmak gerekiyor. Ben evde yaptığım normal yoğurdu kullandım. Belki ondan az verdim diye düşünmüştüm. Bence seninde yanlış ya da eksik yaptığın birşeyler olabilir. Ayrıca hiç te umutsuz olma verdiğimiz kiloyu korursak bu bile iyi 2 gün için.Kızlar Günaydın ayran detoksu bitti ve malesef toplamda 700 gr verdim sanırım bunu diyete ilk başladığımız zaman yapınca 1.5 2 kilo veriliyor ben zaten öncesinde verdiğim için pek veremedimbakalım diğer ayrancılar ne yaptı
olabilir bi daha ki ay artık yağsız yoğurtla yaparız tabi 2 gün için 700 gr iyi ama ben çok heveslenmiştim en azından 1 veririm diyeBen de 900 gr verdim. Detoksta normalde yağsız yoğurt kullanmak gerekiyor. Ben evde yaptığım normal yoğurdu kullandım. Belki ondan az verdim diye düşünmüştüm. Bence seninde yanlış ya da eksik yaptığın birşeyler olabilir. Ayrıca hiç te umutsuz olma verdiğimiz kiloyu korursak bu bile iyi 2 gün için.
Diyete başlayınca ödemler zaten atılıyor bence o yüzden az verdik. Daha fazla kilo verebler direk ilk diyet adımı olaran yapmışlardır bence. Moral bozma gayet iyi bir rakam iki gün için.Kızlar Günaydın ayran detoksu bitti ve malesef toplamda 700 gr verdim sanırım bunu diyete ilk başladığımız zaman yapınca 1.5 2 kilo veriliyor ben zaten öncesinde verdiğim için pek veremedimbakalım diğer ayrancılar ne yaptı
Ay bende sen gibiyimgünaydın hepinize..
melike 700 gr fena değil .zaten olaya kilo verme değil detoks olarak bakmak lazım..
2 günlük kaçamksız menüden sonra mmaalesef dün akşamki davette cozuttum
Bende normal yoğurt kullanmıştım etkisi olcağını düşünmüyorum onun.Ben de 900 gr verdim. Detoksta normalde yağsız yoğurt kullanmak gerekiyor. Ben evde yaptığım normal yoğurdu kullandım. Belki ondan az verdim diye düşünmüştüm. Bence seninde yanlış ya da eksik yaptığın birşeyler olabilir. Ayrıca hiç te umutsuz olma verdiğimiz kiloyu korursak bu bile iyi 2 gün için.
Niye küçümsüyorsun 700 gr mı kızcam bak. Hem her bünyeye herşey aynı tepkiyi verdirmez.olabilir bi daha ki ay artık yağsız yoğurtla yaparız tabi 2 gün için 700 gr iyi ama ben çok heveslenmiştim en azından 1 veririm diyeiçimde kaldı
Ve ben dün akşam doğumgününe davetliydim. Diyette ne ki modunda takıldım sanki
Bu akşamda şehir dışından nişanlım gelcek hafta sonu diyet modu baya esnekleşir.
Pazartesi ne halde döncem bilmiyorum.