- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
Menumu yazayim
Dun aksami yazmamisim
Aksam
4 kasik sebzeli guvec
2 parca hindi eti
Yarim kase yogurtlu kabak
Bugun
Kahvalti
2 yumurta
6 tuzsuz zeytin
1 bardak sutlu kahve
Ogle içinde
1 kase bulgur pilavi
1 kase yogurt getirdim onu yerim
Ben de dayanamayıp tartıldımGünaydın özellikle ilk günü tartılmayın demişler ama ben tartıldım ayrandan yarım kilo vermişim
Canım ben bugün bir atak yapıp detoxu 1.5 kiloyla kapatacağımıza inanıyorum zerdeçal limon yogurt bir hafta yedim gece ama şimdi bilemiyorum yatmadan sirkeli suya başlamak istiyorum zaten sabahları içiyordum baya yağ yakıyormuş diyorlarben de tartıldım
Ben de dayanamayıp tartıldım600 gr vermişim. Yoğurt kürünün bir kaç çeşidi var. Bir zencefil, zerdeçal vs. olan. Bir de limon, pulbiberli olan. Evde zerdeçal yok ben limonlusunu deneyeceğim. Sen nete bak hangi kür sana uygunsa onu uygula canım. Ama sanırsam zencefillisi daha etkili olur.
bence gün boyunca içtiğin suyun içine biraz sirke katarak sabahları sirkeli su, akşam yoğurt kürü dene. Zerdeçallı denediysen bu sefer de limonlusunu dene. Vücuda farklılık olsunKızlar sizce detokstan sonra yoğurt kürü mü yapayım yoksa sirkeli su kürü mü? çok kararsız kaldım
aaa çok sevindimAkşam belki bildirim yapan olur diye listeyi hazırlamamıştım sabaha bırakmıştım. Yine baya fire verdik
Eveeeet bu haftanın derecelerini açıklıyorum.
1.bayan_balon
2.DukaneLLa86
3. Z zynmhm
Tebrikler kızlar.
VALLA CANIM BAŞKA BİR TOPİĞE DAHA ÜYEYİM ORDA BİRBİRİMİZİ TATLI TATLI UYARIYORUZ VE BU ÇOK ETKİLİ OLUYOKızlar katılımı arttırmak için ne yapalım yardımcı olur musunuz bana. Bazı arkadaşlar sadece bildirim günü geliyor. Sadece bildirim yapmanın motive edici bir yönü olduğuna ve birbirimize faydası olacağına inanmıyorum.
Neler yapabiliriz? Haydi kararlar alalım canlandıralım topiğimizi.
Ciddimisin tebriklerGünaydın ayran detoksunun ilk gününü tamamladım sabah tartıldım 1 kilo gitmiş:)
Burdan anlaşılan bu diyeti uygulayan herkes çok sabırsız, diyetin ilk günü tartılmayan kalmamışGünaydın ayran detoksunun ilk gününü tamamladım sabah tartıldım 1 kilo gitmiş:)