- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
canım psikolojik midir nedir yogurt gec saatte yediğimde sanki kilo veremiyorum. hatta sırf bu yüzden yogurt pul biber limon karısımını 2 gün yaptım. baktım şişiyorum tartı ertesi gün fazla gösteriyor bıraktım. :)
68.5 kg yim hedefim 60 kg olmak boyum 1.68 1 haftadır az yiyorum diyelim tam olarak diyet değilde 70 kg den 1 buçuk kilo düştüm dikkat ediyorum yediklerime ve 1 hazirana kadar mutlaka 60 kg olmam lazım
BELKİDE BUGÜN AKŞAM AZ YEMEK PİLANIMcanım dün düzensiz beslendim demişsin baktım az önce. düzensiz beslendiğin için de kilonu etkilemiş olabilir.
aslında yedim ama çok yemedim yogurt. artırıyım biraz miktarı bari.:)O zaman akşam yemeğinde sadece çorba içme 1 kase de yoğurt ekle. Geceyi daha kolay atlatırsın. Geç saatte yememiş olursun hem.
OLACAĞIZ başka yol yok. Ekliyorum listeye birazdan tatlım.
çok teşekkür ederim canım çabalıycam ve 2 yıldır üstüme yapışan bu kiloyu atıcamO zaman akşam yemeğinde sadece çorba içme 1 kase de yoğurt ekle. Geceyi daha kolay atlatırsın. Geç saatte yememiş olursun hem.
OLACAĞIZ başka yol yok. Ekliyorum listeye birazdan tatlım.
teşekkürler canımmListemizin son halini ekledim. Bundan sonra dahil olmak isteyen arkadaşlar aramıza katılabilir ama listeye eklemeyeceğim. Kalıcı olurlarsa ekleyeceğim.
Kontrol açısından bu şekilde daha rahat olur sanırım.
Ben yokken de dahil olmak isteyen kişiler olursa bu şekilde bilgilendirirseniz memnun olurum arkadaşlar. Bu sayfa benim değil hepimizin.
teşekkürler canımgünaydın herkese ...mutlu harika kaçamaksız bir gün diliyorum herkese..
ya bozma moralini canım ilk günler olabilir öyle önemli olan direnmek. bak görüceksin nasıl gidicek o kilolar birdengünaydın kızlar sabah tartıldım aynı kilodayım 69,10( gram gitmemiş
çok tebrik ederimbugün 600 gr düşmüşüm tam ben. :))) çook mutluyum ama akşam açlıktan ölecektim neredeyse. akşam 5 te bol sulu sehriye çorbası içtim hiç doymadım. :) gece uyuyamayacaktım. eşim gel bir şeyler yiyelim acıktım dedi. hayır diyeti bozamam dedim.biraz marul yıkadım yedim nefsime sahip oldum
eline emeğine sağlık :)Listemizin son halini ekledim. Bundan sonra dahil olmak isteyen arkadaşlar aramıza katılabilir ama listeye eklemeyeceğim. Kalıcı olurlarsa ekleyeceğim.
Kontrol açısından bu şekilde daha rahat olur sanırım.
Ben yokken de dahil olmak isteyen kişiler olursa bu şekilde bilgilendirirseniz memnun olurum arkadaşlar. Bu sayfa benim değil hepimizin.
Iyi dayaniyorsununz ben gunde 3 defa tartiliyorum :))Bu sabah nerdeyse ben de tartılacaktım ama moralim bozulmasın diye zor tuttum kendimi:) Canını sıkma hemen vücut daha kendini yeni adapte ediyor anında gidecek değil ya kilolar diye düşün.
ben de en az 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum aslında. ama ben kalkınca limonlu su içiyorum. o metabolizmayı canlandırmıyor mu ki?Kızlar arkadaşım diyetisyene gidiyordu. onun kahvaltıdan önce 1 bardak süt vardı listesinde. Sebebide uyanır uyanmaz kahvaltı yapamıyordu. Doktoruda metabolizmayı canlı tutmak için uyanınca muhakkak vücut ihtiyaç duyar besin alınmalıdır demişti.
Sabah kahvaltı benim içinde sorundur. Aynı sorunu yaşayan varsa aramızda paylaşak istedim. Sabah kalkınca 1 bardak süt ardından 1 sat sonra kahvaltı yapmak iyi bir fikir diyetisyence. Bilginize
Bahsettiğim arkadaşım diyetisyen listesine uyarak baya güzel kilo da vermişti.
zaten evli insanlar için eşlerin anlayışı çok önemli. kendi adıma söyleyim o yediğinde ben dayanamıyorum.:) Allahtan onun da göbek aldı basını gitti de bana ayak uydurmak zorunda kalıyorçok tebrik ederimböyle olunca insan açlığını unutuyor :) benim eşimde diyete girdi benimle mecburen, açlıktan gidip gidip maydanoz kemiriyor