- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
Bende cok acikirsam tarcinli sut iciyorum.Gece aç yatmak faydalı gerçekten ama ben yinede yoğurt candır diyorum
Aninda kesiyor acligi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cok acikirsam tarcinli sut iciyorum.Gece aç yatmak faydalı gerçekten ama ben yinede yoğurt candır diyorum
aynen benimki de öyle geçen sene giydiği gömlekleri giyemiyor bu sene benim de işime geldi aynı anda diyete girmeyince diyet neredeyse işkence oluyor. ne yalan söyleyeyim bende dayanamam valla dün anneme bile sırf günü olduğu için gitmedimzaten evli insanlar için eşlerin anlayışı çok önemli. kendi adıma söyleyim o yediğinde ben dayanamıyorum.:) Allahtan onun da göbek aldı basını gitti de bana ayak uydurmak zorunda kalıyor
Sagol canim aslinda bende 5 ten sonra yemiycem. Gercekten cok etkiliben bugün sabah filtre kahve içtim, sonrasında 2 yumurtayla devam ettim. bugün yine 5ten sonra yememeyi ve çorbayla devam etmeyi düşünüyorum. şimdi leslie ile 3 mil sporumu yapacağım. herkese bol motivasyonlu az yağlı bir gün diliyorum
Canlandırıyor ama arada kahvaltıyla 2 saat var . Kendini gözlemle tatlım bu şekilde memnunsan kilo vermenden sıkıntı yok duraksarsan taktik değişirsin.ben de en az 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum aslında. ama ben kalkınca limonlu su içiyorum. o metabolizmayı canlandırmıyor mu ki?
) ben de ailemin yanina gidecegim farkli sehirdeler. Biraz kilo vermek icin gitmiyorum sirf:-Daynen benimki de öyle geçen sene giydiği gömlekleri giyemiyor bu sene benim de işime geldi aynı anda diyete girmeyince diyet neredeyse işkence oluyor. ne yalan söyleyeyim bende dayanamam valla dün anneme bile sırf günü olduğu için gitmedim
Evet canim haklisin. Suan icin bi problem yok gibi.Canlandırıyor ama arada kahvaltıyla 2 saat var . Kendini gözlemle tatlım bu şekilde memnunsan kilo vermenden sıkıntı yok duraksarsan taktik değişirsin.
Hic yemek yiyemiyorum sanki cok yagli bir sey yemis gibi surekli su iciyorum tuvaletten cikamiyorum diyor. Cidden oyle bir mucize var midir. Ben ise yarayacagini pek dusunmem boyle seylerin irade olmadikca. Ama gorumcem soyleyince bi dusundum. Hayatta yapamaz yani o diyet normalde.
2 YUMURTA VE ÇORBA GÜN BOYU ÇOK AZ DEĞİLMİben bugün sabah filtre kahve içtim, sonrasında 2 yumurtayla devam ettim. bugün yine 5ten sonra yememeyi ve çorbayla devam etmeyi düşünüyorum. şimdi leslie ile 3 mil sporumu yapacağım. herkese bol motivasyonlu az yağlı bir gün diliyorum
Sadece merakımdan zeynep mehmet kim (nickinizden dolayı dikkatimi çekti)Hic yemek yiyemiyorum sanki cok yagli bir sey yemis gibi surekli su iciyorum tuvaletten cikamiyorum diyor. Cidden oyle bir mucize var midir. Ben ise yarayacagini pek dusunmem boyle seylerin irade olmadikca. Ama gorumcem soyleyince bi dusundum. Hayatta yapamaz yani o diyet normalde.
:) zeynep ben mehmet eşim olur kendisi canım :)Sadece merakımdan zeynep mehmet kim (nickinizden dolayı dikkatimi çekti)
yani haklısın tabi de gerçekten öyle bir şey varsa yani bu kadar iştah kesmesi gibi diyette bayagı yardımcı olmaz mı. 2 kaşık yemek yiyorum yiyemiyorum şişiyorum diyor mesela. hani düşündüğüm şu. 3 kaşık bilmem ne yemeği yersin doymazsın ama fazlası diyetini bozar. :)) böyle durumlar için güzel bir şey. hoş zaten irademize sahip olunca gerek kalmıyor böyle bir çaya. e zaten suyu da düzenli içtikten sonra. evet gereksiz geldi böyle düşününce.Yemek yememesi kötü 1 durum. İlerki günlerde bu cayı içmeyi bıraktıgında o kiloları kat be kat geri alcaktır.
yani dediginiz gibi öyle 1 mucize yok malesef
yani haklısın tabi de gerçekten öyle bir şey varsa yani bu kadar iştah kesmesi gibi diyette bayagı yardımcı olmaz mı. 2 kaşık yemek yiyorum yiyemiyorum şişiyorum diyor mesela. hani düşündüğüm şu. 3 kaşık bilmem ne yemeği yersin doymazsın ama fazlası diyetini bozar. :)) böyle durumlar için güzel bir şey. hoş zaten irademize sahip olunca gerek kalmıyor böyle bir çaya. e zaten suyu da düzenli içtikten sonra. evet gereksiz geldi böyle düşününce.
birisi bir şey önerince mutlaka sen de almalısın dediğinde nedense yok gerek yok almam ben demeye dilim varmıyor. ben iyilik yapıyorum ciddiye almıyor diye düşünecekler gibi düşünüyorum.:)
Diyet yapiyorum ise yaramazsa alirim derim. Allah korusun zaten kendimi zar zor dizginliyorun bundan beter olursa istahim vay halimesiz ilgileniyomuş gibi davranın ama almayın
şaka şaka. tabiki bişi diyemem. sizin tercihinize kalmış 1 durum.
ama bence sağlıklı bişey değil. şimdilik iştahı kesiyo ama siz bi ömür o cayı tüketmiceksiniz :)
cay bitince iştahınız tavan yapmasın sonra :)
Diyet yapiyorum ise yaramazsa alirim derim. Allah korusun zaten kendimi zar zor dizginliyorun bundan beter olursa istahim vay halime
benim adım da zeynep eşiminde mehmet:) a:) zeynep ben mehmet eşim olur kendisi canım :)
Melike seni nasıl geri çevireyim. Yaz kilonu hedefini bakayım.Ya çok mu geç kaldım beni de alsanız da bende azcık zayıflasam :)