- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.821
Doğrudur balım sonrasini hiç bilmiyorumFitVenus
Balım ameliyat olup tekrar etmeyen, geçti artık diyen ben hiç duymadım. Neden tekrar ediyor bilmiyorum ama... Belki kişinin yanlış yaptığı şeyi hala devam ettirmesinden, belki doktorun iyi seçilmesi gerekiyordur.
Valla benimde tek atımlık barutum kaldı CivcivimBence enercim hiç iyi fikir değil asla tasvip etmiyorum
Ben zaten bugün yapamicak gibiyim biraz agrim var. Yemek bile yapmaya kalkasim yok butun gun battaniyenin altinda kuluçkaya yatmış gibi takılmak istiyorumama kahve falan da istiyor canım sekerli onu içince de spor yapmamak olmuyor böyle bir döngüye girip çıkıyorum
Balım özellikle nasıra iyi gelen bir krem vardı, popüler bir şeydi hatta. Adını hatırlayınca yazarım. Sanki o markanın kremi vardı bende, eve gidince bir bakayım.Bende de nasir çok olmaya başladı kuzu ya anlayamadım nedenini, maske falan yaptım 2 kere soyuldu diğer yerler ama sert yerler duruyor
Ayak bakımından konu açılmışken yazayım araya kayniyim dedim
6 buçuk aylık canım, emerek uyumak istiyor, cok dirençli. Öyle olunca 15dk ya uyanıyor. Katı gıda deniyoruz biraz kabız o da etkiliyordur. Ayrılık kaygısı vs. Her aya bir özellik var zaten. Damagi da kaşınıyor, sebep cookKıyamam Bebeğin ne kadarlıktı inşallah düzene girer uykusu
Lisbetim, sağlık lisesinde Acil Tıp Teknisyenliği bölümü okumuştum, üniversite okurken değişik bölümlerde hemşire olarak çalıştım. 2.üniversiteyi Maliye okuyup sektörden çıktım. Şimdilik özel bir şirkette insan kaynakları müdürüyüm ama nasıl gelde bana sorEnerjicigim yazacaktım unuttum . acil falan demiştin . sen hangi mesleği yapıyorsun ?
Balım dün oldum ben de bugün biraz ağırlaştımValla benimde tek atımlık barutum kaldı CivcivimNeyseki yarın bol bol yatacaz zaten :))
Seninde mi regl dönemi geldi balım, normalde kahveye şeker atmazdın sen, ama at tabi engel olmayım, özellikle bugün 2 kaşık at
Balım özellikle nasıra iyi gelen bir krem vardı, popüler bir şeydi hatta. Adını hatırlayınca yazarım. Sanki o markanın kremi vardı bende, eve gidince bir bakayım.
Bu kadar zorluyor mu bebek yaSelamlar kizlar, 2,3 saatlik uykuyla duruyoruz eşimle. Gunduz uykusu da bozuldu sanki isin kötüsü, yedi ömrümü bu çocuklaryürüyüş yaparım diyordum, su an gözlerim kapanıyor.
Benim de malum gün geldi çattı gece krizlere girdim gece 4 deValla benimde tek atımlık barutum kaldı CivcivimNeyseki yarın bol bol yatacaz zaten :))
Seninde mi regl dönemi geldi balım, normalde kahveye şeker atmazdın sen, ama at tabi engel olmayım, özellikle bugün 2 kaşık at
Balım özellikle nasıra iyi gelen bir krem vardı, popüler bir şeydi hatta. Adını hatırlayınca yazarım. Sanki o markanın kremi vardı bende, eve gidince bir bakayım.
Valla bakınca nasir gibi duruyor canımSaricivcivcikcik kuzum Nasır olduğundan eminsen temizleniyor o bölge yada kremini alıp yumuşayınca sende törpüleyebilirsin ama eminsen arkadaşım siğilmiş evde kendi yaptıkça dağıldı okutmadan düşün kaç seans podoloğoda gitti hala gitmediler
Saphir diye kremde var bunun için profesyonellerin kullandığı
Bana dm den resim atabilirsen sorabilirim istersen podolog arkadaşlaraValla bakınca nasir gibi duruyor canımçok anlamam ama sanırım nasır.
Teşekkür ederim canım bakayım ona da
Tamam ama bugün ve yarın dikkat etmeye çalışalım yoksa tartı olmayan kiloyu gösterir (ödemden bahsediyorumBenim de malum gün geldi çattı gece krizlere girdim gece 4 dekızın bisküvisin den 3 tane atıp uyuyabildim çok pişmanım ama zaten tartıda ağır çıkmazsam o yeter bana
Kuzu içimden canavar çıkıyorTamam ama bugün ve yarın dikkat etmeye çalışalım yoksa tartı olmayan kiloyu gösterir (ödemden bahsediyorum)
Ben de şiş hissediyorum yine uyuz olmaya başladımeskiden regl de olsam eksi gelirdim etkilenmezdim şimdi noluyor da sisiyorum anlamadim.
Neyse akşamı biraz daha hafif kapatayım bakiyim şu 2 gün.
kıyamam ya şimdi çocuklar daha farklı sanki yan dairemde ki aynı sizinki gibi kızkardeşimin oğlu arkadaşımın kızı son sene olan tüm çocuklar uykuya dirençli stres yapma önce sağlık kuzum elbet yavaş yavaş verirsin kiloları sağlıklı olsunda çocuklar6 buçuk aylık canım, emerek uyumak istiyor, cok dirençli. Öyle olunca 15dk ya uyanıyor. Katı gıda deniyoruz biraz kabız o da etkiliyordur. Ayrılık kaygısı vs. Her aya bir özellik var zaten. Damagi da kaşınıyor, sebep cook
Bugün kafam karışık Hemdemim, ne yapsamda kısa sürede puanı yükseltsem diyorumSürekli plank da yapılmaz ki Balım, benim bir rekor deneme hayalim vardı, civcivim iyi bilir :))) en çok 18bin adım atmıştım, o da taa geçen sene Sence ne yapalım Sen çok şeet me yinede
Tamam canim atarım olmazsaBana dm den resim atabilirsen sorabilirim istersen podolog arkadaşlara
Aslım bugün bizim grubun komple hepsi yerine spor yapıyor gibi adeta
Ne tatlısınız ki sizTamam canim atarım olmazsasağ olasin
Aslım bugün bizim grubun komple hepsi yerine spor yapıyor gibi adeta
Ben de yatamadım baktim evin durumu iyi değil biraz toparladım. Yemeği yapıp derse otururum.
Nasır sandığı siğil miymişSaricivcivcikcik kuzum Nasır olduğundan eminsen temizleniyor o bölge yada kremini alıp yumuşayınca sende törpüleyebilirsin ama eminsen arkadaşım siğilmiş evde kendi yaptıkça dağıldı okutmadan düşün kaç seans podoloğoda gitti hala gitmediler
Saphir diye kremde var bunun için profesyonellerin kullandığı
Yok kendi Nasır sanıp törpülüyor benden krem istemişti sonra ayağının altında 5/6 yere sıçramış cnm sonra podolog a gitti ama uzun bir tedavi sürecinde hemen bitmedi hatta okutma diye bişi varmış onu da yaptırdı kendi arttırdı yani çok emindi Nasır diye benim de aklıma gelmedi at resim demekNasır sandığı siğil miymişİki ayağında da mı varmış da arkadaş nasır sandı, podolog nasıl anlamamış ki? Ne çok sordum ha Saphir i duymamıştım.