-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.841
Civcivim Allah zihin açıklığı versin kuzum başka bir arkadaş daha vardı inş emeklerinizin karşılığını alırsınızTamam canim atarım olmazsasağ olasin
Aslım bugün bizim grubun komple hepsi yerine spor yapıyor gibi adeta
Ben de yatamadım baktim evin durumu iyi değil biraz toparladım. Yemeği yapıp derse otururum.
Bu akşam için çok pis planlarım var ama
Senin için nescafe içiyorumBu akşam için çok pis planlarım var amaSon günde olsa umudumu kaybetmicem, bizi manipüle edemiceksiniz
Bi ara gözümü kararttım ofiste plank yapacaktım, sonra karizmam çizilmesin diye vazgeçtim
Sizin grup yatsa, yatmıyor kiii
Sana kıyamam Hemdemim, sen otur dinlen18.000 i zorlayalım mı Hemdemim ?
Duygularımla oynama kızzSenin için nescafe içiyorum
Pamuk sıkıştırarak bir ayağımı iyi ettim ama diğer başbarmak galiba şişti medikal pediküre gideceğim bu gidişleFitVenus canım ayak tırnağın mi kötü gerçi elde batma oluyor mu onu da bilmiyorum da.
Bi ara video izlemiştim pamuk sikistirarak falan acısını azaltmaya çalışıyorlardı şimdi aklıma geldi.
Ama bi arkadaşm çok ilerlediği icin ameliyat olmustu.
Millet dişçiden korkar ben pedikürcülerden korkuyorum acıtırlar diyeFitVenus canım düzenli pedikürün tırnak batmasını çözdüğünü okumustum daha önce.
Teşekkür ederimCanım geçmiş olsun. Tırnak batması zor düzelen bir şey ve sinir bozucu. Kendi imkanlarınla evde uğraşacaksan; sana tavsiyem 'batık tırnak aparatı' alıp her banyodan sonra tırnakların yumuşayınca sorunlu tırnağına takman. Ayak tırnaklarını çok kısa ve oval kesme, dar ayakkabı ve çorap giyme. Bu seni çok rahatlatır, muntazam kullanırsan belki tamamen düzelir. Ben yapamam dersen; podiatri mi neydi adı 'Ayak bakım merkezleri' var. Her türlü tırnak hastalığı ve ayak sağlığı için uzmanlar oluyor. Güzellik merkezine gider gibi oraya gidersin. Tırnak kesmeyi bile onlar yapar, aletli aletsiz bakımlarını yapar. Birde onlar tel gibi bir şey de takıyorlar, diş teli gibi, tırnağı iki yandan çekerek yavaş yavaş batan yerden kaldırıyor, kaç hafta duruyor bilmiyorum. Birde tırnaklarını çok kurutmamaya çalış, çünkü serleşir, kalınlaşır, bükülür. Tırnak bakım yağı mı olur, suyuna bir şeyler katılan ayak banyosu mu olur onu tam bilmiyorum.
Ankaradayım yakın yerlere bi bakıyım podolog var mıFitVenus tırnak kesimine falan dikkat edin
eğer çok ilerlediyse yaşadığınız yere göre podolog tavsiye edebilirim
Kıyamam çoknufakk benim kızım 16 aylık ne ara geçtik o süreçleri bilmiyorum ama gececek sabredin hatta özlemeye bile başladık6 buçuk aylık canım, emerek uyumak istiyor, cok dirençli. Öyle olunca 15dk ya uyanıyor. Katı gıda deniyoruz biraz kabız o da etkiliyordur. Ayrılık kaygısı vs. Her aya bir özellik var zaten. Damagi da kaşınıyor, sebep cook
Ben gazi oldum sayılır bugün yatıştayım sayılır, bel tırnak derken evde temizlik dünyalarındayım bugün sadeceBu akşam için çok pis planlarım var amaSon günde olsa umudumu kaybetmicem, bizi manipüle edemiceksiniz
Bi ara gözümü kararttım ofiste plank yapacaktım, sonra karizmam çizilmesin diye vazgeçtim
Bant ile onlar kaldırıyor korkmayın medikal pedikür bilmiyorum ama eşimde vardı o sıkıntı iyileşti gitti bende de başlangıç var kesim hatasından eşimKızlar hepinize çok teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alıcam
Pamuk sıkıştırarak bir ayağımı iyi ettim ama diğer başbarmak galiba şişti medikal pediküre gideceğim bu gidişle
Millet dişçiden korkar ben pedikürcülerden korkuyorum acıtırlar diye
Teşekkür ederimbantı gördüm videolarda bi yapan yer buluyum, evet kuru ve sertleşti dediğin gibi düzenli yağ sürmeye başlayım ben
Ankaradayım yakın yerlere bi bakıyım podolog var mı
Kıyamam çoknufakk benim kızım 16 aylık ne ara geçtik o süreçleri bilmiyorum ama gececek sabredin hatta özlemeye bile başladık
O senin tatlılığın hemşomNe tatlısınız ki siz
Amin canım inşallah❤Civcivim Allah zihin açıklığı versin kuzum başka bir arkadaş daha vardı inş emeklerinizin karşılığını alırsınız
Pilatesten geldim 45+5 dakika yaptık ama iflağımı söktü bugün benimölçü falan da almadık 13. Ders bitti umarım sıkılaşma olur bu kadar canımın çıkmasına
Bizim grubu bilmem de ben bugün sadece temizlik yapabildim belim hassas karnim da ağrıyorBu akşam için çok pis planlarım var amaSon günde olsa umudumu kaybetmicem, bizi manipüle edemiceksiniz
Maalesef onun yerine spor yapamıcam çünkü sudansebep de sizin grubunuzdaBant ile onlar kaldırıyor korkmayın medikal pedikür bilmiyorum ama eşimde vardı o sıkıntı iyileşti gitti bende de başlangıç var kesim hatasından eşimkesiyor. Yardımcı olabileceğim olursa yardım etmeye çalışırım bulamazsanız. Biz onlara ürün tedariği yapıyoruz her ilde mutlaka müşteri vardır. Geçmiş olsun bu arada.
Enerji spora başladısizin yerinize de bugün yapacak
Belki gerçekten aseriyorsundur31 ocak menümü yazmayı unutmuşum hemen yazayım.
Sabah 10:00 greyfurt suyu zencefil çörekotu yağı ve bal içtim yanına tahin pekmez yedim tam buğday ekmeği ile
Öğlen 12 30 türk kahvesi ve iki adet hurma
Akşam 18 00 kuzu pirzola ve pilav yanına da salata.
Akşam 20:30 Melisa çayı
Kızlar dayanamayıp bazı günler akşamleyin kivi yiyorum. Aserir gibiyim resmen .
Ve dün 4 saat ev temizliği yaptım toplamda 240 puana ulaştım.
Adım da bin adım attım 35 de o toplamda 275 . Maalesef bu aralar hiç spor yapamıyorum.
Bu taraftan geçseler görürdüm Civcivim, kim bilir bu kez hangi yöne gittilerAlintilarim gitti
Acaba neler yazacaktim
31 ocak menümü yazmayı unutmuşum hemen yazayım.
Sabah 10:00 greyfurt suyu zencefil çörekotu yağı ve bal içtim yanına tahin pekmez yedim tam buğday ekmeği ile
Öğlen 12 30 türk kahvesi ve iki adet hurma
Akşam 18 00 kuzu pirzola ve pilav yanına da salata.
Akşam 20:30 Melisa çayı
Kızlar dayanamayıp bazı günler akşamleyin kivi yiyorum. Aserir gibiyim resmen .
Ve dün 4 saat ev temizliği yaptım toplamda 240 puana ulaştım.
Adım da bin adım attım 35 de o toplamda 275 . Maalesef bu aralar hiç spor yapamıyorum.
Ayy öyle bir şey olabilir belki HumacımBelki gerçekten aseriyorsundur
(İnşallah hayırlısıyla balım)
Geçmiş olsun balımO senin tatlılığın hemşom
Amin canım inşallah❤
Pilates kesinlikle çok sikilastiriyor. Ben bundan önce 12 kilo verdiğim dönem düzenli yapıyordum 57 kiloya düştüm ama hic 57 durmuyordum aşırı incelmistim. Ölctüğümde de cok fazlaydı incelme..
Diğer leslie yürüyüş koşu bisiklet tarzı sporlar gibi tartıda eksi yapmıyor ama inceltiyor hem de saglam
Senin de 13 ders bayagi olmuş kesin gelisme vardir
Bizim grubu bilmem de ben bugün sadece temizlik yapabildim belim hassas karnim da ağrıyorilkokul çocuklarının okula gitmeme bahaneleri gibi oldu ama valla yalan degil
Ofiste plank falan yapmamalisin bence enercim
Sizin gruba diyorum bakin diyorum fark çok az diyorum ben daha napiyim resmen yenin bizi diyorum kimseler sey etmiyor
Kimbilir balımBu taraftan geçseler görürdüm Civcivim, kim bilir bu kez hangi yöne gittiler
HahahaGeçmiş olsun balım
Civcivim plankı yapardım da odaya aniden biri girse yerde olmamı nasıl açıklarım kısmını tam çözemedim
Şeyyy, kem küm, küpemi düşürdüm de... olmuyor yani, yatar pozisyonda olmasa belkiii
Ayarı değiştireli çok oldu balım farketmedin mi