- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.761
Evet suçlu bulundu. Şu an suya fondip yapicam hemenBalım yediklerinde çok bir şey yok aslında ama özellikle dün ve bugün patates ve muz yediğin için bir kabızlık durumun olabilir gibi geldi banaVe sporunda şişkinliği olunca, bunlara göre su da az oldu sanki.
Ben bilmem, benim okuduğum menüde nodle falan yoktudalga mı geçiyorsun kuzu
üç kaşık nodle unutmuşum eklemeyi sossuz sade ekmek niyetine
Kuşum sen bağırsak için spor yapacaksan yapma, suyu 1 lt fazladan iç, kimyonu da iç, yatışa devamEvet suçlu bulundu. Şu an suya fondip yapicam hemen
Evet bugün tuvalete cikamadim doğru tespit
İşin kötüsü spor yapasım hiç yok ama mecbur yapacaz gibi duruyor yapmazsam bagirsaklar nanay
Aç karına bir kaşık zyağı tavsiye ederim üzerine ılık suEvet suçlu bulundu. Şu an suya fondip yapicam hemen
Evet bugün tuvalete cikamadim doğru tespit
İşin kötüsü spor yapasım hiç yok ama mecbur yapacaz gibi duruyor yapmazsam bagirsaklar nanay
insaallah. Allah zihin acikligi versin. calisanlar emeginin karsiligini alirlar insAyy o tam benim ihtiyacım olan şeymiş bu aralar hep yorgun hep enerjisizimgerçi biraz kafa dolu benimki ondan muhtemelen de.
İnşallah atanirsin canım ben de yeniden çalışıyorum
Amin hemdemimmmmRabbim tekrarlarını yaşamayı nasip etsin Hemdemimm
Boşver sen yat dinlen, tatildesinspor senin neyine demek istiyorum ama ben bile kendime inanmıyorum ❤ Azcık spor ve az yemekle bu işi tatlıya bağlarız bence
1000 puanı görebilecek miyiz diye kendi çapımda rekor denemesi yaptım
2.grup performans yerlerde, birimiz hepimiz için
lisbethim sen hangi şehirdesin?Gece kar yagmıs . bugun havanın ayazı bı tık kırılmıs.gunes de vardı. arkadasımla cıktık 40 dk yuruduk.nasıl ıyı geldı anlatamam.gunlerdır spor yapamadıgım ıcın mutsuzdum.temız hava da ıyı geldi.
Bugün o başa baş olan durum de ği şe çek1. Grup
Civciv
A Alyasena
asliogretmen
D Deltavealfa
@sudansebep
2.Grup
@enerji kuşağı
@melisa-
L lisbethsalander00
@Humakaser
Alp_BuRc
Kızlar yarışmada 3 gunu geride bıraktık sağ salim şükürler olsun
Şu an durum şu ki takımlar başbasa gidiyor.
Takımın biri çok az farkla önde..
Sali ve çarşamba son 2 gün kaldı aktif olmayan arkadaşlar eminim dengeyi bozacaktır biraz daha gayret bekliyoruz.
Her gün azcık adım bile atmak yakacaginiz fazla kalori demek unutmayın cuma günü eksi olarak geri dönecek. Biraz daha gayret
Ankaradayım canim.lisbethim sen hangi şehirdesin?
tesekkur ederim canim bakayim bi kitaplara.L lisbethsalander00 canım bilsem için tavsiye edilen yayınlar Altın Nokta ve Teknookul Yayınlarıbaşarılar kuzuma
Kondisyon ama benim bu ara inanılmaz yoğunluğum oldu bugün spor yapamadımD Deltavealfa canım bu arada senin sürdüğün bisiklet eliptik mi kondüsyon mu?
Geçen dediğinde yazacaktım arada kaynadı.
Kaçamak değil de spor da yapamadımBizim gruptan 2 kişi
İkinci gruptan 3 kişi kayıp
Insallah bi köşede kacamak yapmiyorsunuzdur
Sporumu yaptım dusumu aldım geldimKuşum sen bağırsak için spor yapacaksan yapma, suyu 1 lt fazladan iç, kimyonu da iç, yatışa devamyoksa ben yeni rekor denemesi yapacam
Doğru zeytinyağı da iyi gelirAç karına bir kaşık zyağı tavsiye ederim üzerine ılık su
Amin inşallahinsaallah. Allah zihin acikligi versin. calisanlar emeginin karsiligini alirlar ins
Hey masallah naptin o kadar çok merak ettim balimAmin hemdemimmmm
Tatildeyim ama yatamam. Takım arkadaşlarıma karşı sorunluluklarım var
Bugün hiç oturmadım nasıl gaza geldiysemrekor puan gelecek inşallah
Hemdemim kendini çok yorma. Ben sana hiçççç kıyamam kiiii
lisbethim sen hangi şehirdesin?
Bugün o başa baş olan durum de ği şe çek
Tamam canim olsun napalimKondisyon ama benim bu ara inanılmaz yoğunluğum oldu bugün spor yapamadımtam yarışa girdim yapamadım :,(((
Balım mesajları karışık okuyorum galiba tam anlamadım, bu gündüz normal oruç ve akşam sıvı orucu mu, ne zamana kadar böyle devam edecek? Kötü oldum deyince üzülüyorumCanım dün oruç tuttum. O yüzden birde dün sıvı diyet gunumdu hiç yazamadım. Orucu açtığımda sadece su ile açtım. Daha sonra gilaburu suyu kırmızı pancar ve havuç suyu içtim başka birşey yiyip icmedim. Baya kotulestim ondan yazamadım. Ama bugün iyiyim sabah açtım sıvı diyet orucumu
Balım 1/2 tatlı kaşığı toz kimyonu ağzına at, su ile yut. Kabızlık çoksa 1 tk içsen olur. Hatta şimdi mesajı okuyunca üşenmeden hemen iç. Direkt yutacaksın zaten tadı pek kötü değil.Sporumu yaptım dusumu aldım geldim
Ama yine tık yokkimyon da nasıl iccem bir daha yaz bakim enercim kaçırdım orayı galiba. Tadı kotu olmuyor mu
Doğru zeytinyağı da iyi gelir
Amin inşallah
Hey masallah naptin o kadar çok merak ettim balim
Tamam canim olsun napalimmenünü yaz ama mutlaka.
Afiyet olsun canım, sıvı beslenmede ayran serbest mi peki? Protein düşük olmuş sanki.Sabah Türk kahvesi limonlu su
14:00 1 bardak süt muz zerdeçal chıa tohumu blenderdan geçtim içtim
Türk kahvesi yeşil çay sade Nescafe
18:00 domates çorbası 1 kase
Ara öğünler kahve bitki çayı sade Nescafe
3 lt su
6.000 adım
Fazla spor yapmıyorum bu hafta sıvı beslendigim için kendimi yormam iyi olmaz
Sakin ol Civcivim kendini Hazerfen mi sandın2 gr enerjim vardı o da sporla gitticok yoruldum bi ara gaza geldim ayağım kaydı ucuyordum eliptikten
Bu gün süt ictim yarın ayran içerim valla ben aç yaşıyorum sanki dimiAfiyet olsun canım, sıvı beslenmede ayran serbest mi peki? Protein düşük olmuş sanki.