- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.741
Ama doğru söylemişBalım multıvıtamın olayını bu cumrtesı soreyım bı .eşimin dedigi gidelim acilde bi serum taktıralımtoparlarsın ..seruma koyularmıs bıseyler. bakalım bugun nıspeten daha ıyıyım cok şukur.
sagol. atanmayi bekleyen ev hanimiyimAlyam önde olan takım biziz ammavelakin bi depar atarlarsa öne geçerler burun farkı var arada yani
Dinlenmek istiyorsan dinlen ama kıyamam kolay değil tabi her gün spor daevin içinde ev işi yaparken adimlarini yazarsin o da yeter.
Bugün belki ben de azcik ara verebilirim ama dur bakalim
Bayağı önde miyiz bak sen
Bizim takımın bundan niye haberi yok lisbetim
İnsallah az zararla kapatiriz balim şimdiye coktan saldirmam lazımdı psikolojik olarak mi nedir öyle cok bir sey istemiyor canimAllahim nolur hep boyle olsun gece 3te baklava gömerken görmek istemiyorum kendimi
Afiyet olsun burcumspor çok güzel
Sen calisiyor muydun canım hatırlayamadım da
Ayy o tam benim ihtiyacım olan şeymiş bu aralar hep yorgun hep enerjisizimAma doğru söylemiş
Direkt damardan anında etki oluyor, fakat ben en ufak şeyde vücudun delinmesine karşıyım, mecbur kalmadıkça..
Eskiden acilde çalışırken Bemiks (B vit) Redoxan(C vit) Dicloran(ağrı kesici vs), Buscopan(gevşetici) gibi bir bombamız vardı. Serum bitince spora gidersin, öyle bir şeydi :))
O kadar her gelen geçene taktık ki :)))
Bugün daha iyiysen multivitamin yeter o zaman ❤
İnşallah atanirsin canım ben de yeniden çalışıyorumsagol. atanmayi bekleyen ev hanimiyim
Balım işte onun için işe gitmeden 30 dk bisiklet sürdüm, akşama kadar dinlenme payıHaklısın enercim birazcık dinlen çok da yüklenme
Akşama kadar derken akşam da mı yapacaksın balimBalım işte onun için işe gitmeden 30 dk bisiklet sürdüm, akşama kadar dinlenme payı
Leydi balım afiyet olsun, hoşgeldin30 Ocak 2023 Pazartesi
Sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
1 közlenmiş kapya biber
5 siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 11.30 1 fincan yeşil çay 2 kuru hurma
Öğle 13.30 buharda brokoli üzerine 4 yk yoğurt
Ara 15.00 9 fındık
Akşam 17.30 yeşil salata üzerine 2 közlenmiş kapya biber ve 3 yk yeşil mercimekle salata yaptım + 3 yk yoğurt
Gece 21.00 2 mandalina
Pazartesi spor seansım vardı 40 dk spor + 4900 adım
31 Ocak 2023 Salı
Sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
5 siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 közlenmiş kapya biber
Ara 11.30 1 fincan yeşil çay 2 kuru hurma
Öğle 13.40 7 yk yoğurtlu kereviz
Ara 15.30 10 fındık
Akşam yeşil salata üzerine 2 yk nohut ve 2 közlenmiş kapya biber ekleyerek salata yaptım yine + 3 yk yoğurt
Gece 21.00 1 muz yerim
Sporum yoktu bugün
5.000 adımlık yürüyüş yaptım
Nerde hata yaptım bende bilmiyorum açıkçasıLeydi balım afiyet olsun, hoşgeldinnasılsın?
Canım sana kaç gün ceza kestiler, tek ayak cezasını merak ettimNe yaramazlık yaptın da öyle şey ettiler
Afiyet olsun Alyam31 Ocak salı
Peynirli omlet / roka limonlu
Bir bardak latte bir fincan kahve sütlü
Akşam fırında karnabahar /köfte / yoğurt bir kase
Su tamamlanmadı tamamlanacak
40 dakika Leslie +2000 adım
Şükür kavuşturana Leydim ❤Nerde hata yaptım bende bilmiyorum açıkçası
4 gün verdiler ceza yattık çıktık çok şükür
Valla birazdan BDVye dalıcam bakalım neyse cezası yatar çıkarız ama gerçekten kimseye saygısızlık edici şeyler yazmamaya özen gösteriyorum. Zaten haddim değil öyle bişey ama bazen kaçıyor aradan demekŞükür kavuşturana Leydim ❤
Benim de bir kere başıma öyle bir şey geldi, baktım hesaba girilmiyor, banlanmışım2 gündü. Sonra bir daha başka sayfalara gitmez oldum :)
Ve akşam oldu CivcivimAkşama kadar derken akşam da mı yapacaksın balim
Seni tanıdığımız kadarıyla gayet kibarsın LeydimValla birazdan BDVye dalıcam bakalım neyse cezası yatar çıkarız ama gerçekten kimseye saygısızlık edici şeyler yazmamaya özen gösteriyorum. Zaten haddim değil öyle bişey ama bazen kaçıyor aradan demek
Bdv Kıbrıs gazinoları gibi çok tehlikeli ve renkliSeni tanıdığımız kadarıyla gayet kibarsın LeydimSen dikkat edersin de yazdığından rahatsız olan birkaç kişi şikayet et'e bastıysa ondan olabilir diye düşündüm.
Peki, madem kararlısın, dikkatli ol oralarda, BDV çok karışık diyorlarrr :))) Başın dara düşerse toplanıp geliriz :)))
Balım sen hani dinlenecektin bugün31 Ocak salı
Peynirli omlet / roka limonlu
Bir bardak latte bir fincan kahve sütlü
Akşam fırında karnabahar /köfte / yoğurt bir kase
Su tamamlanmadı tamamlanacak
40 dakika Leslie +2000 adım
dalga mı geçiyorsun kuzuAfiyet olsun AlyamAz mı yemişsin sanki?
Balım yediklerinde çok bir şey yok aslında ama özellikle dün ve bugün patates ve muz yediğin için bir kabızlık durumun olabilir gibi geldi bana31 Ocak Sali Menüm
Sabah 12.30 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, domates
Ara 13.30 az şekerli nescafe, yarım muz
Ara 15.00 Türk kahvesi, yarım muz
Ara 17.00 yarım portakal
Akşam 18.15 yarım dilim tepside kumpir, 3 ızgara köfte, soğan söğüş salata yagsiz(çünkü yağ katmayı unuttum), 1 bardak ayran
Spor yapınca yazarım
Su; 1.5 lt
Çok şişkin hissediyorum fazla kaçırdık bugün sanki.