- 27 Ocak 2010
- 1.938
- 4.853
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.581
Yani aynı şekilde hamilelikte değil de sonra emzirirken sıkıntı oluyor benim. Gece de emiyor vs. Emzirmelerden sonra bir seyler yiyesim geliyor. İlkinde bu yüzden insülin direnci çıkmıştı.Bilinçli değildik yada güvendik gençliğebakmayın öyle dediğime ben değerlendiremedim 15 kilo bana emzirmeden kalan iki çocuk. Doğum sonrası başladığım yere hep dönmüştüm ben ama şimdiki aklım olsa daha çok temiz beslenirdim
Günaydın Clair, iyi pazarlarGünaydınlar herkese, iyi pazarlar. Ben dun menu yazmadım çünkü bu sabah başlıyorum artık diye dun sevdiğim ama zararlı olan bazı şeylerden yedimtabi ne kadar iyi yaptım tartışılır. Bugün artık motive bir şekilde menu ve Spor yazarak başlıyorum. Kahvaltımı ettim. Bu arada 2 saat fark var galiba arada.
Canım sen toplam adımı direkt 0.035 ile çarp, toplamayla uğraşma, zaten aynı sonuç çıkacak. Civcivim o formülü yazdığında puan farkından dolayı yazmıştı. Şimdi eşit, formülü silmeyi unutmuş sadece.Örnegin 5200 adım; (5000×35)+(200×0.035)
civcicim örnekte 5000×0,035 olmayacak mıbu grup benim gibi sözelciler için giderek zorlaşmaya başladı adımı da hesaplayım yazıyorum
Günaydınlar herkese, iyi pazarlar. Ben dun menu yazmadım çünkü bu sabah başlıyorum artık diye dun sevdiğim ama zararlı olan bazı şeylerden yedimtabi ne kadar iyi yaptım tartışılır. Bugün artık motive bir şekilde menu ve Spor yazarak başlıyorum. Kahvaltımı ettim. Bu arada 2 saat fark var galiba arada.
Afiyet olsun balım limonata da şekerli muhtemelen dimi11.00 Türk kahvesi
11.30 salatalık, maydonoz, yumurta, zeytin, beyaz peynir
13.00 kuru yemiş, ev yapımı limonata
15.00 yarmalı nohutlu yoğurt çorbası, 1 dilim tam tahıllı ekmek
19.00 1 kaşık pirinç pilavı, 2 kaşık et sote
2 kurabiyeregli kurbanıyım
Temizlik 40 dk = 40 puan
Zumba 30dk= 150 puan
50 ipsiz zıplama= 12.5
5032 adım = 5032 x 0,035 = 176, 12
Toplam = 378,62 puan
Tarambolinde zıplamayı ipsiz atlama saydım çünkü sadece zıpladım hareket olsun diye
İyi yapmışsın afiyet olsunGünaydınlar herkese, iyi pazarlar. Ben dun menu yazmadım çünkü bu sabah başlıyorum artık diye dun sevdiğim ama zararlı olan bazı şeylerden yedimtabi ne kadar iyi yaptım tartışılır. Bugün artık motive bir şekilde menu ve Spor yazarak başlıyorum. Kahvaltımı ettim. Bu arada 2 saat fark var galiba arada.
Civcivim 9 bucuk gibi kalktım hala kahve içemedim:) 5 dk yeni oturdumAyy çok yoruldum kızlar sabah ekmek yaptım birsuru yaparken balkona cikiyim dedm ne goruyumbuzluk akitmis. Onu çektim çekmişken tüm Balkonu elimle sildim geri yerine oturttum altina ortu serdim bakalım yine akacakmi
Beyaz eşyaları anlamak ck zor bazen kendi kendilerine düzeliyorlarinş düzelir.
Bi markete gitmem lazım ama bi dinlenirken kahve iciyim buraya bakiyim dedim
Kahve içen varsa söylesin simdi koycamrakip takıma yanında cikileta ve lokum ikramimizdir
Ayy kıyamam dinlene dinlene yap lisbetim yorma kendiniCivcivim 9 bucuk gibi kalktım hala kahve içemedim:) 5 dk yeni oturdumtatile gitmek istemiyorum artik bi sade kahveni içerim yanında bisey almam tesekkur ederim
Aman haa, Civcivim kahve yanında bir şey vermezse bil ki kahveye şeker katacaktırCivcivim 9 bucuk gibi kalktım hala kahve içemedim:) 5 dk yeni oturdumtatile gitmek istemiyorum artik bi sade kahveni içerim yanında bisey almam tesekkur ederim
Kötü olmuş canım yaAyy çok yoruldum kızlar sabah ekmek yaptım birsuru yaparken balkona cikiyim dedm ne goruyumbuzluk akitmis. Onu çektim çekmişken tüm Balkonu elimle sildim geri yerine oturttum altina ortu serdim bakalım yine akacakmi
Beyaz eşyaları anlamak ck zor bazen kendi kendilerine düzeliyorlarinş düzelir.
Bi markete gitmem lazım ama bi dinlenirken kahve iciyim buraya bakiyim dedim
Kahve içen varsa söylesin simdi koycamrakip takıma yanında cikileta ve lokum ikramimizdir
Ev yapımı diyerek vicdanıma su serpmeye çalıştım ama şekerli bi su tabiAfiyet olsun balım limonata da şekerli muhtemelen dimitamam kurabiyeleri görmeyelim olur öyle arada hele söz konusu reglken
Spor mükemmelkurabiyenin acısı cikmis
Ben bol şekerli istedi sandiydim ondanAman haa, Civcivim kahve yanında bir şey vermezse bil ki kahveye şeker katacaktır
Sağ ol canım beraber olsunGünaydın
Kötü olmuş canım ya
afiyet olsun ekmeklerin için de kahve ye de
Rica ederim balım :)Afiyet olsun balım limonata da şekerli muhtemelen dimitamam kurabiyeleri görmeyelim olur öyle arada hele söz konusu reglken
Spor mükemmelkurabiyenin acısı cikmis
Enercim aciklamis balım yazmama gerek kalmadi puan konusunuenerji_kusagi teşekkür ederim balım valla cok hora geçti gece bu sefer de diger buzluk akitmis iki saattir onunla cebellesiyorum beni sınıyorlar bunlar
Anaa bi bardak daha iç dicektim sen benimle aynı grupta olduğunu farkettimEv yapımı diyerek vicdanıma su serpmeye çalıştım ama şekerli bi su tabi
Yok enercim bu dolap değil direkt dikey dondurucu.Rica ederim balım :)
Diğer buzluk dediğin derin dondurucu mu, 2.dolap mı?
Allah Allah ne oluyor bu aletlere balım hepsi birden
Balım yine uzun bir yazı olacakbiraz teknik bilgi verecem hazır ol, Makine dersi falan gördümya bir işe yarasın
Buzdolaplarının arkasında su akınca dolan bir hazne oluyor, dolap motorunun fanının olduğu kısımda ve orası genelde yarı açık oluyor. Birkaç vida ile üzerine kaput/kapak tarzı hava alan bir şeyle kapatılıyor. Onun gideri dolabın içinde oluyor. Dolabı boşalttıysan orta gövdenin duvarında rafların arkasında(kapak rafları değil) minik bir havuz ve ortasında gider deliği var. O delikten arkadaki hazneye buzlanma vs suları akıyor. Deliği göremiyorsan üzeri ince bir kaplama kapak ile kapalıdır, onun ayrımını fark edersin. O kaplamanın arka duvarı ayrıca dolap içi soğutma yapan ve biraz buz tutan bir yer. Su rahatça akmıyorsa buzlanma artar. Kaplama vidalarla 2-4 taraftan tutturulmuştur. Vidayı da gizlemişlerse parmak ucu büyüklüğünde yuvarlak tıpa gibi aksesuar vardır. Bunlar hep geçmeli sistem estetik görünsün diye. Onları siz kolayca sökebilirsiniz. O gider deliğine ufak bir şey düşüp tıkamış olabilir. Onun deliğini bir şey sokup (çöp şiş, şiş vs) temizle. Bir bardak su döküp dene bi su birikip içeri taşıyor mu rahatça akıyor mu? Elin değmişken sirkeli su dök deliğe, o su arka hazneye gider, giderin bekleme kaynaklı koyulaşan sıvılarını da söker. Bunu yapacaksan önce arka hazneyi boşaltıp öyle sirkeli suyu dök. Dolabın içindeki hava da daha ferah olacaktır. Balım parçalara çok haşin davranmadıkça bozamazsınız, çekinmeden deneyebilirsiniz. İnşaallah işinize yarar bu bilgi :)