- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.541
Aslında leslieyi daha fazla yapardım da birden yüklenme dedim kendime önemli olan sürekli yapmak sonuctabizim takımın kizlari bunlar neler yapiyoryarin beni cok is bekliyo evde onlari yaparken puan yapmam sart ve farz oldu
gecmis olsun Civcivim inşALLAH düzelir ❤
Tamamdır canım söyledigin iyi oldu.Canım gündüz iki saat aksam da iki saat temizlik yaptım. Onu yazmayı unutmuşum. Toplamda bugün 4 saat temizlik yaptım. Tekrar düzenledim haberiniz olsun
Bende Yeşilçay yapacağım ama hiç severek içmiyorumBoş boş oturmak da olmuyor gidiyim de bi maden suyu iciyim barisaat 11e geliyor inanmıyorum ne ara oldu farketmedim bile
L lisbethsalander00 balım yolculuk nasıl gidiyor
iyi gidiyor balim kucuk oglum uyudu biraz önce:) ben de kk da takiliyorum:)Boş boş oturmak da olmuyor gidiyim de bi maden suyu iciyim barisaat 11e geliyor inanmıyorum ne ara oldu farketmedim bile
L lisbethsalander00 balım yolculuk nasıl gidiyor
afiyet olsun canim:) yeşil cay istemiyosa canın normal cay ic belki yanında da biseyler yersin bisküvi cikolaya gofret gibiBende Yeşilçay yapacağım ama hiç severek içmiyorum
Yolda da iyi giderdi yol kenarından biseyler alıp tirtiklamakiyi gidiyor balim kucuk oglum uyudu biraz önce:) ben de kk da takiliyorum:)
Dış minnakların oyununa gelmeyelimafiyet olsun canim:) yeşil cay istemiyosa canın normal cay ic belki yanında da biseyler yersin bisküvi cikolaya gofret gibicanin ne istiyosa onu ye ic balim
Hayırlı yolculuklar balımyanımda kahvem var şekerim o yeter bana:) eşimle dönüşümlü kullanacağız kahve sart
Haha aynen balımL lisbethsalander00 kuzum ben almayım alana da mani olmayım zamanın çok yaptımonları
Saricivcivcikcik 1. Takımı tanıyamamış arkadaşlar bu oyunlara gelmeyiz
26 nisan doğum günüm kendime bir söz verdimHayırlı yolculuklar balım
Ayy ne güzel ya ben ehliyeti aldım duruyor cesaret edemiyorum kaça kaça pratik kazanamadim
Haha aynen balım
Böyle diyip diyip haftaici kaçamak yapmamız yok muçok gülerim
yarışma sonunda bize soracaklar:) 1. takimi nasil bilirdiniz? biz: iyi bilirdikL lisbethsalander00 kuzum ben almayım alana da mani olmayım zamanın çok yaptımonları
Saricivcivcikcik 1. Takımı tanıyamamış arkadaşlar bu oyunlara gelmeyiz
balim biz evlendiğimizde benim ehliyetim yoktu.esimin bi gun sag kolu kırıldı. bizi ankarada hastaneye götürecek kimse bulamadık. araba var ama brn suremiyorum. esim bu isi halletmemiz lazım dünyanın binbir turlu hali var dedi ve başvurduk.sonra hamile kaldim. o halimle direksiyon sınavını vs gectim. bu sefer de cocuk olunca esim bisey olsa kim götürecek otur artik şoför koltuğuna dedi ve biniş o binis:) 7 yıldır aktif kullanıyorum . insan mecbur olunca herseyi yapabiliyor. kendim panik atak hastasıydim. ona rağmen basardim. sen de yapabilirsin balim güven kendine❤Hayırlı yolculuklar balım
Ayy ne güzel ya ben ehliyeti aldım duruyor cesaret edemiyorum kaça kaça pratik kazanamadim
Haha aynen balım
Böyle diyip diyip haftaici kaçamak yapmamız yok muçok gülerim
canımcim benim de doğum günüm 22 nisan:) ben de kendime senin gibi hedef dusundum:) dogum günüme kadar en azindan 70 e yaklaşmak istiyorum26 nisan doğum günüm kendime bir söz verdimmotive ettim en son 12 sene önce 19 nisan da ilk doğumum da 58 kilo idim oraya gelmek hedefim biraz eksi görürsem kaçamak hakkım derim kuzum da inş bu motivasyonum bozulmaz regl haftası ama korkun benden hatta beni diskalifiye et geri bir hafta sonra gelirim
enerjicigim supersin28 Ocak Cumartesi
10:00
1 paket form bisküvi, 2 kk peynir,
5 fındık, 1 duble Türk Kahvesi sade
15:00
1 kase yeşil salata, içine 1 sb haşlanmış fasulye, sosuna 1 yk tahin
18:00 3 yk bamya, 1 elma, 1 filtre kahve
20:30 1 kase patlamış mısır
Su; 2 lt
Sporlar ;
40 dk kondisyon bisiklet = 80 puan
45 dk temizlik = 45 puan
13.410 adım = (13×35) + (410×0.03)=467
Toplam puan = 467+45+80 = 592
Saricivcivcikcik
Teşekkür ederim Lisbetim,enerjicigim supersin
Tesekkur ederim canim takim arkadasim:) yoldayız balim 1 bucuk saatimiz kaldi insALLAHTeşekkür ederim Lisbetim,
Senin için 3.410 adım ve kondisyonun 20 dakikası :)))
Bacaklar seyirdi epey bugün
Yolculuk devam mı ediyor balım?
Ayvayı bende severim. Aldığımda deneyebilirim. Ispanak yemeği bile beni çabuk wc ye çıkarıyor. Çorbasını hiç denemedim. Detokslarda içilebilir.Ben instegram da gördüm canım YouTube’a da da yazınca popüler bir diyetisyen çıkarmış çıkıyor denemedim zaten ama ayvayı severim
Ispanak çorbasını bende yeni duydum kesinlikle deneyeyim ben meraklıyım alternatif tıbba da sakıncası yoksa kitabın tam ismini atar mısın
Tabiki bende regl olmak üzereyimbalim icjn rahat edecekse odul günümde ve dun kaçamağın alasını yaptimbu arada regl olmak üzereyim o yuzden sanirim bu kadar yeme isteği artti bi de detoks suyu bitti ya bu listede hayatımdan tarcin cikti tatli isteği geldi