-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.621
Melisa çok geçmiş olsun ayaklarının altına uyurken birkaç diş sarımsak rendele üzerin geçene kadar zeytin yağı koy biraz beklesin yarımsaat uyurken sür onu çift çorap giydir söküyor öksürüğü şifa olsun inşkızlar benim çocuklar yine ağırlaştı da tempodan giremedim ya uyurken tıkanıp öksürüp duruyolar telefonum çizgi filmle pışpış açmaktan başka bi işe yaramadı kaç gündür anneme geldim şimdi de bi kafa dinledim spor yapamadım adımım var sadece eliptik bisikletim var yarın sürmeye başlıcam bugünle beraber 3 günlük listemi yazıyorum
Helal olsun sana yoldan gelip o kaşar uğraşmışsın cnmgunun raporunu atiyorum:)
11:00 --2 haslanmis yumurta beyazi+3 patlak+yesil salata +4ceviz+1dilim kasar+ şekersiz cay
14:00-- yarim kase yogurt +15 badem +pul biber ile karisim
19:00-- 2 kepçe mercimek corbasi+balik+salata
21:00 --3 eti hosbes
**bugünkü kosturmama listem cok az geldi ya da bana öyle geldi bilmiyorum. 20.00 de bayılacak gibi oldum. esim boyle diyet mi olur bu ne dedi. bugüne kadar sıkıntı yaşamamıştım ama bugun pert oldum kizlar . şekerim düştü 3 tane hosbesi de yedim. bugun size hep dert yandım gibi oldu.kotu bi gun geçirdim İNŞALLAH yarin daha güzel olur.
spor yok 6 saat temizlik ev isi var .
yarin ise gidecek olunca mecbur yaptim canim.Helal olsun sana yoldan gelip o kaşar uğraşmışsın cnm
Vitamin takviyesi al mutlakayarin ise gidecek olunca mecbur yaptim canim.
Merhaba hoşbuldum :)Merhaba hoşgeldiniz
Merhaba hoşbuldum 3 aydır diyet yapıyorum 64 kilodan 55 kiloya düştüm geçen yıl da 65 kilodan 54 kiloya düşmüştüm ama dikkat etmeyince malesef geri geliyor şu an da en zor zamandayim son 5 kilo gitmiyor çünkü sizinle yaparsam pes etmem motive olurum diye düşündümMerhaba hosgeldiniz:) kendinizi tanitir misiniz :)
Civcivim 1. sınıfta anneler de bizim gibi çok yoruluyorlar, onların da gönlünü almak istedim. Çok da güzel oldu.İnşallah beraber görürüz özlem
Leslie hepimizin kader arkadaşı vefakar leslie
Maşallah Allah bağışlasın
Hayırlı olsun cizkekim
Çok güzel dusunmussunuz hele şu Türk Kahveli olana içim eridimaşallah size❤
Balım önemli bir şey yok azcık eşimle tartıştık da canım sıkıldı bir de bu ara arabayı saticaz habire birileri arıyor ilandan. Genel olarak bi gerginim yani bunlar olurken bir yandan ders çalışıyorum böyle yanişükür tabi yine önemli bir şey yok
İnşallah toparlarım aslim
İnşallah canım
Afiyet olsun canım bence güzel menün(milföy boregini gormuyorum ) adımlar da güzel spor yapıyor musun yoksa ev içinde hareketli olduğun için mi böyle adımlar? Yazdıysan kaçırmış olabilirim hızlı okudum geçmişi.
Bu arada melisa ismini cook seviyorum ben hep bi sempati duymusumdur
Saricivcivcikcik enerjiciğimden istedin ama o kosturuyodur ben evde boş boş oturuyorum dıye şöyle bi toparlama yaptım :)umarım işini kolaylastırır :)
Kilo Bildirimleri:
lisbethsalander00--
Haftaya Başlangıç: 86.3
Güncel:84.9
Fark:1.4
Deltavealfa--
Başlangıç :75,1
Bugün: 74,7
Fark: -400
sudansebep--
Son kg: 67.2
Güncel kg: 66.9
Fark: 300 gr
enerji_kusagi--
Geçen Cuma 73.4
Bu Cuma 72.0
Fark - 1.4
Civciv--
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta: Sabit
Humakaser--
gecen hafta: 57.500
bu haftda--57.200
Fark=500
***Çizkek misafir olarak devam edeceğini söyledi .
***aramıza Alyasena ve melisa- katıldı.
maşallah canım çok sevindim. Özel bir şey yapmamıza pek gerek yok ama bazen biz veliler ve öğretmenler dayanamıyoruz. Kitap alabilirsin. Maalesef bilsem tel uygulamalarının hepsi ücretli. İstersen yayınevi önerebilirim.Evlatlarınızı ALLAH Bagışlasın. Benim de iki oglum varEvet dogumdan sonra kılolar kaldı benim de kendım de cok zayıf bırı olmayınca artık sağlık için başlamam lazımdı .
Aslıcıgım Çok teşekkür ederim . Oglum okulunda bilsem için seçildi. Genel yetenek ve resimden girecek. Bana tavsiyelerin olur mu ?
Civcivim İnşALLAH bütün sıkıntılardan bir an önce kurtulursun
Kesinlikle haklısın Civcivim . Evden cıkınca ara ögünümü bile kaçırınca strese giriyorum.Evde kafama göre hazırlıyorum yıyorum . su surecte buraya bıle gelmesem dedım yanı .
Hemdemim çok geçmiş olsunSaricivcivcikcik
Civcivim geçmiş olsun, deprem korkuttu muAntalya da fena sallandı. Akdeniz, 5.9 deniyor, sana benden daha yakın konumu.
biz de bugün Aydın da ciğer yedik. Çok güzeldi yakizlar bugun eşimle edirneye geldik. 11 yilin sonunda okulumdan diplomamı aldim.esim yemek yiyelim kırk yılda bir ciktik dedi. pazar günü olan off günümü bugüne aldim yedim ictim:) yürüyerek de Edirne çarşıda baya gezdim.hareket etmis oldum biraz iyi olduyarından itibaren diyete devam .bugun menu yazmiyorum:)
enerji_kusagi
asliogretmen
L lisbethsalander00
@sudansebep
Humakaser
@_BuRc_
L LADY VEGA
@Deltavealfa
@SebastianCheesecake
@malisa-
A Alyasena
Kızlar kilo bildirimlerini unutmayalım.
Yine muhteşem, tebriklerGeçen hafta kilom 57.500 diye hatirliyorum bugun tartildim 56.800 . Yani 700 gram gitmiş . Çok mutluyum . Henüz sıvı diyetimi bitirmedim. Kur'an okudugum için vakit birden geçmiş . Herkese bol yağ yakmalı bir hafta diliyorum kızlar.bdn spora katilabilirmiyim bilmiyorum ama şöyle az birşey yapabilirim sanırım dimiSaricivcivcikcik
civcivimmmm süpersinKilo Bildirimi
Geçen hafta: 70.9
Bugün: 70.4
Fark: -500 gr
Kızlar şoktayım gerçekten ben kesin 2-3 kilo artı gelirim diyordum. Cumadan beri disardan çok yedim çünkü düzgün beslenemedim. Artı gelmeyi beklerken bu eksi ilaç gibi geldi
Gelsin artik 6lar
Tebriklerbaşlangıç: 67.4
güncel: 66.6
fark: 800 gram
olsun canım eksi eksidirGünaydın
Geçen hafta 74,7 idi
Bu hafta 74,5çok vermişim gerçekten -200 gr
tebriklergunaydin
gecen hafta 70.00
bu hafta 69.7
fark 300 gram
yuzde 0.428
tebriklerKilo Bildirimi
Başladığım da pazartesi sanırım 71.6 idi
70.9 güncel
Halsiz ve hasta İdik kızım ile çok fazla hareket olmamasına rağmen mutlu oldumtabi gerçek iştah da yoktu oda etken olmuş olabilir
Wuuuu, tebrikler hemdemimmmmmm27 Ocak Kilo Bildirimi
Geçen Cuma 72.0
Bu Cuma 71.1
Fark - 900 :)))
tebriklerSudansebep
Geçen hafta: 66.9
Güncel: 66.7
Fark: 200
Kendim ekleniyim hemen. Bu arada ben dikkat ettiğimde de yediğimde de gram gram veriyorm bu nasıl oluyor bilmiyorum
Hoş geldiniz aramızaMerhabalar, uzun suredir fazla kilolarimla ugrasiyorum, bir alip bir veriyorum. Hamilelik ve dogum sonrasi kilolarimdan uzun sure kurtulamiyorum. Istikrar problemim var. Biri 6 yasinda biri 6 bucuk aylik iki cocugum var. Yasim 37, boyum 161 cm civari, kilom bu sabah ac karnina 76.9 du. Son 10 yilda en dusuk kilom 60 oldu. Doguma 86 kg la girdim bu yaz. Emziriyorum. Hedefim once 70, sonra 60 kg olmak temmuza Kadar. Su an calismiyorum.
Olabilir balım fikrin var mı
Telliogullariyla seferogullari diyormusum
İşte bu deltam alfam
Haha evet ya yegenlerimden bu duruma asinayim ablamin da her şey tepelerde cocuklar ulasmasin diye
Öyle valla iş başka arkadaşlık başka
Seni severim ama buzluktaki stogundan bir şeyler yersen daha bi severim enercim
Aa kimyonu ben de deniyim. Malum benim bagirsaklar tembel
Ssiisstt
Deltam alfam hiç sevmez bi kere cikileta hele ben ağzıma sürmem
Bence hepimiz
Kim derdi ki haşhaşlı çörek partisi yapcaz
Aciklicaktim ki kendisi aciklamis
İşte cesaret iste fazilet İşte adam gibi adamlik
İyi gezmeler aslim
Tamamdır balım yazıyorum.
Savaşta her şey mübahtir
lisbetin grup rakip takıma dikkat değil siz ona bakmayın
Vaavvçok iyi leslie süresi
Balım çok kokarsa bi çatal al ama durabilceksen yani
Aa bunu hiç duymadım canım genelde hep kabak gördüm onu da yapamadım bir gün sürdü
Ayva güzel olabilir tat olarak da.
Burçtaşımmmm26 nisan doğum günüm kendime bir söz verdimmotive ettim en son 12 sene önce 19 nisan da ilk doğumum da 58 kilo idim oraya gelmek hedefim biraz eksi görürsem kaçamak hakkım derim kuzum da inş bu motivasyonum bozulmaz regl haftası ama korkun benden hatta beni diskalifiye et geri bir hafta sonra gelirim
benim de 21 Nisanyarışma sonunda bize soracaklar:) 1. takimi nasil bilirdiniz? biz: iyi bilirdik
balim biz evlendiğimizde benim ehliyetim yoktu.esimin bi gun sag kolu kırıldı. bizi ankarada hastaneye götürecek kimse bulamadık. araba var ama brn suremiyorum. esim bu isi halletmemiz lazım dünyanın binbir turlu hali var dedi ve başvurduk.sonra hamile kaldim. o halimle direksiyon sınavını vs gectim. bu sefer de cocuk olunca esim bisey olsa kim götürecek otur artik şoför koltuğuna dedi ve biniş o binis:) 7 yıldır aktif kullanıyorum . insan mecbur olunca herseyi yapabiliyor. kendim panik atak hastasıydim. ona rağmen basardim. sen de yapabilirsin balim güven kendine❤
canımcim benim de doğum günüm 22 nisan:) ben de kendime senin gibi hedef dusundum:) dogum günüme kadar en azindan 70 e yaklaşmak istiyorum
tebrikler canım@civcivim gece geldik sabah tartildim:)
Kilo bildirimi:
Gecen hafta:84.9
guncel:83.9
Fark: -1 kg
orda geçirdiğim bir haftaya ve regl dönemine girmeme rağmen 1 kilo eksi görebildiğim için kendimi kutluyorum
çok geçmiş olsunkizlar galiba yine hasta oluyorum . yorgunluk hava değişimi regl hepsi mahvetti beni. ust dudagimin yarisi da komple uçuk oldu. boğazım ağrıyor bir ıhlamur yaptim. takım arkadaşlarım buguj spor yapamayacagim simdiden hepinizden özür dilerim. ama sabah kalktığımdan beri kahvalti yapmak dışında oturmadan ev isi yapiyorum umarım az da olsa katkım olur .
yazdım bir tanem. Cumaya bırakır mıyım hiç? Yarından itibaren günlük yazacağımCumartesi sadece aslimin kaldı puanı o da tatilde diye rahatsız etmiyorum cumaya kadar girip toplu yazar belki
Ben de şimdi geldim yürüyüşten yeminle totom donduevet her yere yağmaya başladı şükür. Buraya yağmıyor soğuğu geliyor genelde yakındır İstanbula yagmasi
Bana dün dışarısı soğuk yürüme, otur diyen siz ikiniz miydinizenerji_kusagi ne güzel bilgiler verdin arkasına baktırayım bende buzdolabı miladını tamamladı benim de ama inatçı çıktı enflasyon da birde ben arıza yapmayım diyor
Evde eşim varken ben ne temizlik yapabiliyorum ne diyetkendime çok zor mukayet olma durumundayım dün niye büyük konuştum ki yürüyüşe çıkalım dedim dün evde yaptığım spor bundan iyiydi 3500 adıma it gibi yoruldum koşarak yürümekten birde bu soğukta yürüyüş mü olur lafı çektim gerçekten istanbul çok soğuk beklenen kar gelecek galiba
Canım biz önceden if tarzı 2 ana öğüne alışmışız, ondan da öyle oldu sanki.Ya kızlar sizlerin menulerine bakıyorum da kahvalti ve aksam yemegi arasi uzun saatler hafif seylerle idare etmissiniz, ben ikindide ozellikle cok acikiyorum, bir de aksam 21 den sonra. Simdi de acikmistim bitki cayi içtim hemen.
Teşekkür ederim aslıcıgım. Biz daha once bir uygulama satın almıştık 4 yasındaydı o zaman . aynı uygulamanın bilsem tarafı da var . yayın evı onerirsen çok sevinirim. aslında cocuk da varsa zxaten yapacak biliyoırum.ama oglumun en azından soru tıplerını gormesını istıyorum. sınava gırınce bunlar ne dıye bocalamasın dıye bı kac kıtaptan bakalım ıstedım . su uygulama guzel dersen onu da alabılırım .Civcivim 1. sınıfta anneler de bizim gibi çok yoruluyorlar, onların da gönlünü almak istedim. Çok da güzel oldu.
Lütfen hep mutlu ol. O güzel yüzün hep gülümsemeyi hak ediyor.
Kalbini yeniden fethettiniz.
maşallah canım çok sevindim. Özel bir şey yapmamıza pek gerek yok ama bazen biz veliler ve öğretmenler dayanamıyoruz. Kitap alabilirsin. Maalesef bilsem tel uygulamalarının hepsi ücretli. İstersen yayınevi önerebilirim.
Hemdemim çok geçmiş olsunRabbim korusun.
biz de bugün Aydın da ciğer yedik. Çok güzeldi ya
Yine muhteşem, tebrikler
civcivimmmm süpersin
Tebrikler
olsun canım eksi eksidir
tebrikler
tebrikler