- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.561
Rica ederim efenim ne demek ❤Tesekkur ederim canim takim arkadasim:) yoldayız balim 1 bucuk saatimiz kaldi insALLAH
Maşaallah sana, ellerin dert görmesinCanım gündüz iki saat aksam da iki saat temizlik yaptım. Onu yazmayı unutmuşum. Toplamda bugün 4 saat temizlik yaptım. Tekrar düzenledim haberiniz olsun
ne güzel balim benim dengeler iyice şaştıTabiki bende regl olmak üzereyim
Bu sefer iştahımda azalma var çok ilginç, zoraki yiyorum sanki
insALLAH balim cok sukur hayirlisiyla varalım❤Rica ederim efenim ne demek ❤
Oh, az kalmış yolunuz, Allah'ın izniyle 4 gibi evinize kavuşacaksınız
Merhaba hosgeldiniz:) kendinizi tanitir misiniz :)Merhaba bende katılmak isterim motivasyon düşüklüğü yaşamaya başladım
Ohh çok şükür
Merhaba hoşgeldinizMerhaba bende katılmak isterim motivasyon düşüklüğü yaşamaya başladım
cok düşüncelisin çiçeğim tesekkur ederim:)Ohh çok şükürhadi geçmiş olsun canım benim, bende sana bakmaya gelmiştim
Sıramı saldım diyosun he
Bekliyorum bakalım daha kaç gün süründürecek
Balım regl haftasında tamam azcık kacamakli gidersin az verirsin26 nisan doğum günüm kendime bir söz verdimmotive ettim en son 12 sene önce 19 nisan da ilk doğumum da 58 kilo idim oraya gelmek hedefim biraz eksi görürsem kaçamak hakkım derim kuzum da inş bu motivasyonum bozulmaz regl haftası ama korkun benden hatta beni diskalifiye et geri bir hafta sonra gelirim
Balım afiyet olsun ama bu diyetisyen menüsünden bayağı az değil mi bana mı öyle geldi28 Ocak Cumartesi
10:00
1 paket form bisküvi, 2 kk peynir,
5 fındık, 1 duble Türk Kahvesi sade
15:00
1 kase yeşil salata, içine 1 sb haşlanmış fasulye, sosuna 1 yk tahin
18:00 3 yk bamya, 1 elma, 1 filtre kahve
20:30 1 kase patlamış mısır
Su; 2 lt
Sporlar ;
40 dk kondisyon bisiklet = 80 puan
45 dk temizlik = 45 puan
13.410 adım = (13×35) + (410×0.03)=467
Toplam puan = 467+45+80 = 592
Saricivcivcikcik
Ayy ne guzelyarışma sonunda bize soracaklar:) 1. takimi nasil bilirdiniz? biz: iyi bilirdik
balim biz evlendiğimizde benim ehliyetim yoktu.esimin bi gun sag kolu kırıldı. bizi ankarada hastaneye götürecek kimse bulamadık. araba var ama brn suremiyorum. esim bu isi halletmemiz lazım dünyanın binbir turlu hali var dedi ve başvurduk.sonra hamile kaldim. o halimle direksiyon sınavını vs gectim. bu sefer de cocuk olunca esim bisey olsa kim götürecek otur artik şoför koltuğuna dedi ve biniş o binis:) 7 yıldır aktif kullanıyorum . insan mecbur olunca herseyi yapabiliyor. kendim panik atak hastasıydim. ona rağmen basardim. sen de yapabilirsin balim güven kendine❤
canımcim benim de doğum günüm 22 nisan:) ben de kendime senin gibi hedef dusundum:) dogum günüme kadar en azindan 70 e yaklaşmak istiyorum
Ben de ben de olcam
Al işte gördün mucivcivim gece geldik sabah tartildim:)
Kilo bildirimi:
Gecen hafta:84.9
guncel:83.9
Fark: -1 kg
orda geçirdiğim bir haftaya ve regl dönemine girmeme rağmen 1 kilo eksi görebildiğim için kendimi kutluyorum
Afiyet olsun menü biraz az geldi gözüme ama. Spor güzelgunaudin kizlar
menum
dun epey bi gec kalktim
14 gibi cay kayisi
17 gibi balik salata portakal
19 gibi tam tahilli gevrek soda
su 2 litre
spor 2 bin adim 70 puan
100 ipsiz ip atlama 25 puan
toplam 95 puan
Ellerine sağlık Civcivim, Afiyet olsunSabah sabah beynim yandı ben bi gidip kahvaltı yapiyim
Enerci, burc, Delta, hüma, lisbet, civciv, alya spor Bildirimi yaptı, cumartesi günkü bildirimleri düzenlendi.