- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
+++28 Aralık Çarşamba Menüm
Sabah 08.00 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, zeytin, domates, Böğürtlen çayı
Ara 10.00 nescafe
Ara 13.00 yarim avuç cekirdek (dün gece eşim yanımda yiyince canım çekmişti gece yemiyim diye azcık yedim)
Akşam 16.45 1 kase tarhana, 1 kase yoğurt, yarım dilim ekmek
Ara 18.30 Türk kahvesi
Spor; bugün yok
Su; 1.5 lt uyuyana kadar 2 olur
Tamamladin mi canım?Ben de 2 mil leslie yi tamamlayım
Afiyet olsun canım çok güzel28 aralık 2022
Sabah 10.30
2 dilim peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz domates salatalık
Ara 13.30
2 hurma 1 fincan yeşil çay
Ara 15.00
8 fındık 2 ceviz
Akşam 17.30
Yeşil salata içinde 3 yk yeşil mercimek ve yarım kase mercimek çorbası
Ara 20.30
1 muz
Ne yaptın canım bugün dikkat edebildin miMerhaba hanımlar ben persembe günü doktora tüm tahlillerim ile gideceğim ve bana bir yaşam listesi verecek o yüzden diyete başlayamadım. Bugünde pizzalar ve kek yaptım son cirpinis olsa gerek persembeden sonra tüm diyet menulerim ile karsinizdayim tabi yarın filan daha dikkat edeceğim.
Eşim şuan dışardan yemek siparişi veriyor tatlı da ister kesin
Off benimki de yanımda yine başladı abur cubur yemeyeEşim şuan dışardan yemek siparişi veriyor tatlı da ister kesinkızımı uyuyup sanırım leslie yapcam hiç salona uğramadan.
Afiyet olsun, menünüz harikaGünaydın 27 Aralık Bildirimi:)
27.12.2022- 3.Hafta- 15.Gün
uyanınca 2 bardak detoks suyu içildi.
10:30 -- filtre kahve
10:45--1 bardak detoks suyu
11:10-- sandviçli diyete uygun kahvaltı
14:00 --1 Küçük Muz+10 fındık+10 badem
16:00-- Sade kahve+sade soda +2 hurma
19:00--fırında karnıbahar+sogan corbası+1 kase yogurt +bol kıs salatası
akşam su ve detoks suyu dısında bısey yıyıp içmedim.
*spor yapamadım..
çok geçmiş olsun.Eşim 3 -4 gün önce hasta olmuştu. Ben de direniyorum. Dün küçük oglum gece ateslendi. Aksam da çok huysuzdu. Spor yapamadım.Sabah kalktım bogazım agrıyor. Tam modumu yakalamıştım ama ınsALLAH agırlasmadan atlatırız .Diyete devam ama spor aksayacak gibi .
afiyet olsun28.12.2022- 3.Hafta- 16.Gün
uyanınca 2 bardak detoks suyu içildi.
10:00--filtre kahve
10:45 --1 Bardak detoks suyu
11:00-- Tostlu diyete uygun kahvaltı(2 Tost +bol salata+süt+3 ceviz)
14:00--1 portakal+10 Fındık+10 Badem
16:00-- Sade Türk kahvesi+sade soda +2 Hurma
Akşam:15 gunde bir ara akşamı :)
Yiyeceklerim hiç aklınızda yokken aklınıza düşer diye yazmıyorum :))
gelir inşallah. Menü süper. Afiyet olsun28 Aralık Çarş
08.30 detox çayı
09.00 türk kahvesi
12.00 peynirli yulaf tost
13.00 bitki çayı bir avuç çerez
14.30 çorba, salata
17.00 cennet hurması, nar
18.00 biber dolması, yoğurt
Regl olunca iştahım tavan oluyor aburcubur yememek için bu saate kadar direndim inşallah devamı da gelir
akşam çok az olmuş Civcivim.28 Aralık Çarşamba Menüm
Sabah 08.00 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, zeytin, domates, Böğürtlen çayı
Ara 10.00 nescafe
Ara 13.00 yarim avuç cekirdek (dün gece eşim yanımda yiyince canım çekmişti gece yemiyim diye azcık yedim)
Akşam 16.45 1 kase tarhana, 1 kase yoğurt, yarım dilim ekmek
Ara 18.30 Türk kahvesi
Spor; bugün yok
Su; 1.5 lt uyuyana kadar 2 olur
Ben de 2 mil leslie yi tamamlayım
Süpersin balımmmmBu iş canim istemiyor demekle falan olmucak, disiplin diyor ve bisikletime biniyorum.
süper menü. Afiyet olsun28 aralık 2022
Sabah 10.30
2 dilim peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz domates salatalık
Ara 13.30
2 hurma 1 fincan yeşil çay
Ara 15.00
8 fındık 2 ceviz
Akşam 17.30
Yeşil salata içinde 3 yk yeşil mercimek ve yarım kase mercimek çorbası
Ara 20.30
1 muz
Aa ben de yarın taze fasulye yapmayı düşünüyordum28 Aralık Menü ve Spor Bildirimi
8.15 1 kupa şekersiz kahve
12.30 1 avuç fındık, 1 mandalina
16.30 8 yk taze fasülye, 3 yk bulgur pilavı, bir kase yoğurt, 1 ayva, 1 mandalina
2 litre su
11.000 adım sayısı
Halk oyunları çalışmam vardı yinetey tey hoppp tey
Ona rağmen hala şiş hissediyorum Aslım yaakşam çok az olmuş Civcivim.afiyet olsun
Sabah o kadar koşturuyorum ki Civcivim zamanım kalmıyor. İçtiğim kahve tok tutanlardanAa ben de yarın taze fasulye yapmayı düşünüyordumafiyet olsun bal hemsom
Ama sen neden kahvaltı yapmıyorsun tek öğün gibi olmuyor mu böylesağlam da hareket ediyorsun dikkat et kendine
inşallah civcivim. Dur bende yeşil çay içeyim. Karşılıklı içelimOna rağmen hala şiş hissediyorum Aslım yakendimi tutabilsem çekirdek ve nescafe sisirdi beni bugün farkindayim yarın dikkat etcem bunlara bakalım. Yesilcay da içeyim.
sorduğun için teşekkür ederim canım.oglum malesef yine atesleniyor. ben de ayakta duruyorum ama boğazım ağrıyor burnum akıyor iyice düşmemek için direniyorum.
Civcivim ben uyumaya karar verdim. Yarın karşılıklı bir yeşil çay içelim ama. Öpüyorum çokOna rağmen hala şiş hissediyorum Aslım yakendimi tutabilsem çekirdek ve nescafe sisirdi beni bugün farkindayim yarın dikkat etcem bunlara bakalım. Yesilcay da içeyim.
Geçmiş olsunsorduğun için teşekkür ederim canım.oglum malesef yine atesleniyor. ben de ayakta duruyorum ama boğazım ağrıyor burnum akıyor iyice düşmemek için direniyorum.
HarikaAksam yemeğim ve tatlımı yedikten sonra basim asiri derece de ağrımaya basladi 16 gunde vücut sekeri unutmuş mahvoldum. midem falan bulandı. keske yemeseydim dedim. zaten sunu farkettim aslinda canim istiyo diye değil sonra yemedim diye pişman olurum diye zorla yedim. bj yandan sevindim midem de küçülmüş hayal ettiğim kadar yiyemedim
EvettTamamladin mi canım?
Gözün dönmüş halin buysa çok iyi yalnızSabah o kadar koşturuyorum ki Civcivim zamanım kalmıyor. İçtiğim kahve tok tutanlardanhiç acıkmıyorum. Eve gelince de gözüm dönmese harika olacak.
inşallah civcivim. Dur bende yeşil çay içeyim. Karşılıklı içelim
Kıyamam ya bu aralar zaten bi salgın aldı başını gidiyor herkes hasta kırılıyorsorduğun için teşekkür ederim canım.oglum malesef yine atesleniyor. ben de ayakta duruyorum ama boğazım ağrıyor burnum akıyor iyice düşmemek için direniyorum.
Yaa evet alisnca insan öyle oluyor gercekten çok güzel bi hisAksam yemeğim ve tatlımı yedikten sonra basim asiri derece de ağrımaya basladi 16 gunde vücut sekeri unutmuş mahvoldum. midem falan bulandı. keske yemeseydim dedim. zaten sunu farkettim aslinda canim istiyo diye değil sonra yemedim diye pişman olurum diye zorla yedim. bj yandan sevindim midem de küçülmüş hayal ettiğim kadar yiyemedim
Aslım ben aslında yarın için demiştim yesilcayi orda bi yanlış anlama oldu zatenCivcivim ben uyumaya karar verdim. Yarın karşılıklı bir yeşil çay içelim ama. Öpüyorum çok