- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Elimizden bi uçan bi kaçan kurtuluyor masallahEvettsırada 10 bin adım hedefi
Evet bugün daha dikkat ettim. Suyumu içtim. Sabah bir adet simit yedim dışarda olduğum icin..akşam da sadece bir kase çorba ictim. Öğlen de bir adet az şekerli kahve ictim :)Ne yaptın canım bugün dikkat edebildin mi
8 bin oldu cnmElimizden bi uçan bi kaçan kurtuluyor masallah
İyi gecelerYarın persembe inşallah hafif geciririz cuma güzel sonuçlarla geliriz
Hadi iyi geceler
Afiyet olsun canım bugün diyetisyen sana uygun liste verir zatenEvet bugün daha dikkat ettim. Suyumu içtim. Sabah bir adet simit yedim dışarda olduğum icin..akşam da sadece bir kase çorba ictim. Öğlen de bir adet az şekerli kahve ictim :)
10 bin yaptın kesin uyumadann8 bin oldu cnm
İyi geceler
Harry potterdaki bu karakteri çok seviyorum burda görünce duygulandim
Canim akşam yemeği bilerek mi yemedincarsamba
10 lorlu yumurta domates 2 dilim ekmek
13-14 1k kisir 4 k fasulye salatasi
17 elma portakal
19 elma
su 1.5 litra
spor 4500 adim
Bence olur canim dediğin gibi cumaları da tartilmak iyi gelmeyebilir. Senin tarti günün de salı olsunSaricivcivcikcik daha önce dediğim gibi ben salı başlamıştım salıları tartılıyorum .diyetisyene de not alıp gönderiyorum.. Cuma günü listeye benim salı ölçtüğüm kiloyu eklesek olur mu ?Cuma da tartılırım sorun değil ama sürekli tartı takıntısı yaparım diye düşünüyorum.
evet canım . ama sen sürekli ugrasma ben salı tartıldıgımı cuma herkes yazdıgında yazayım tekrar bi kerede herkesi güncellersin olur mu ?L lisbethsalander00 canım en son 1.9 vermiştin 89.5 oldun doğru mu?
Öyle de olur canımevet canım . ama sen sürekli ugrasma ben salı tartıldıgımı cuma herkes yazdıgında yazayım tekrar bi kerede herkesi güncellersin olur mu ?
Teşekkür ederim canımÖyle de olur canım
Yaa sen ne kadar düşünceli bi insansin
HoşgeldinBen buraya nasıl geldim
Yok cnm 8 binAfiyet olsun canım bugün diyetisyen sana uygun liste verir zaten
10 bin yaptın kesin uyumadann
Harry potterdaki bu karakteri çok seviyorum burda görünce duygulandim
Canim akşam yemeği bilerek mi yemedinçok erken kapatmissin günü sanki.