Kolay gelsin canimBebe babaanne de bende işlerimi yapayım ev işleri beni bekliyor
Hosbuldummm çıtır annecikHoşgeldin abla
Bizim matematigi bitirdi ama digerleri duruyor misafir gelecekti ben dedim topla kucukler odana girmesin kitaplarini koru dis kapida karsilarken miray odama giremezsin sen kucuksun dediBiz dün bitirdik ödevlerizafer kazanmıs gibiyim
Sağol tatlımKolay gelsin canim
Evet abla sağolHosbuldummm çıtır annecik
Cocuk hastaymis heralde cok gecmis olsun cnm.
Bizim burdada salgin var bütün cocuklar hasta
Günaydın canim is bitmez ki :)))Günaydın8.30dan beri ayaktayim. Baya iş hallettim. Ama bitmiyor bitmiyor
İnşallah daha iyi olurSağol tatlım
Evet abla sağol5 günden beri öyle dün idrar verdik enfeksiyon çıktı bakalım dünkü iğne iyi geldi 4 iğnesi var bugün biraz daha iyi çok şükür
Pufff kadınların işi biter miGünaydın8.30dan beri ayaktayim. Baya iş hallettim. Ama bitmiyor bitmiyor
Kapanırsa da sonra yok topraaâmmm hedef kilo vermekse biz bize yeteriz veririz inşaAllahKilo almazsan sorun yok panpa yeni hedef verip devam ederiz ama kapanir zsten
Biz kazandıkta işte kelebekler yani. Kaptanların duyuru yapmasını bekliyoruzSonuclar ne oldu ki cnm
Ponicime atarlanma canım, ben yonmuştum saçı falan kalmadı1 dlm ekmegime laf soyleme poni sonrada bana laf sokma poni beni demoralize etme poni sacini basini yoldurma poni
Evet olduğu kadar artikGünaydın canim is bitmez ki :)))
En azindan bulasigi camasiri evi topladım. Bir kap çorbam pişti bariPufff kadınların işi biter mi
Biz yaptıkGunaydin kizlar
Dun menu paylasimi yapmadim, yapiyozmu
Benmkide geçen gün ablasının ödevini çizdi, sildik ogretmenine demis kizim ogretmeni de haylaz demis kardesine. Kaç gündür haylaz aşağı haylaz yukarıBizim matematigi bitirdi ama digerleri duruyor misafir gelecekti ben dedim topla kucukler odana girmesin kitaplarini koru dis kapida karsilarken miray odama giremezsin sen kucuksun dedi
Kiz ben kavga edicez sandım sende hemen yelkenleri suya indirdin pamuk gibi oldunKapanırsa da sonra yok topraaâmmm hedef kilo vermekse biz bize yeteriz veririz inşaAllah
Biz kazandıkta işte kelebekler yani. Kaptanların duyuru yapmasını bekliyoruzCordelia E Elif_Eylul
Ponicime atarlanma canım, ben yonmuştum saçı falan kalmadı
cok gecmis olsun canim ben bunu kacirmisim arada ,cok dikkat edin enfeksiyon hemen azicik usutme ile tekrarliyorSağol tatlım
Evet abla sağol5 günden beri öyle dün idrar verdik enfeksiyon çıktı bakalım dünkü iğne iyi geldi 4 iğnesi var bugün biraz daha iyi çok şükür
bize heryer 6:)Kapanırsa da sonra yok topraaâmmm hedef kilo vermekse biz bize yeteriz veririz inşaAllah
Biz kazandıkta işte kelebekler yani. Kaptanların duyuru yapmasını bekliyoruzCordelia E Elif_Eylul
Ponicime atarlanma canım, ben yonmuştum saçı falan kalmadı
gunaydin ablaherkese günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnn
Biz devam canim ha orda ha burdaGunaydin kizlar
Dun menu paylasimi yapmadim, yapiyozmu
Ben daha başlamadimGünaydın8.30dan beri ayaktayim. Baya iş hallettim. Ama bitmiyor bitmiyor
bizimki de yapamaz ki sisko kucuk sisko kucuk diyor hayir persentili 20 olan cocuga sisko demekte ne biliyimBenmkide geçen gün ablasının ödevini çizdi, sildik ogretmenine demis kizim ogretmeni de haylaz demis kardesine. Kaç gündür haylaz aşağı haylaz yukarı
Birseye baslasam ne olcak ya birinin tuvaleti geliyo ya digeri 1 saat emiyorBen daha başlamadim