Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kolay gelsin canim
Sağol tatlım
Hosbuldummm çıtır annecik

Cocuk hastaymis heralde cok gecmis olsun cnm.
Bizim burdada salgin var bütün cocuklar hasta
Evet abla sağol 5 günden beri öyle dün idrar verdik enfeksiyon çıktı bakalım dünkü iğne iyi geldi 4 iğnesi var bugün biraz daha iyi çok şükür

Kilo almazsan sorun yok panpa yeni hedef verip devam ederiz ama kapanir zsten
Kapanırsa da sonra yok topraaâmmm hedef kilo vermekse biz bize yeteriz veririz inşaAllah
Sonuclar ne oldu ki cnm
Biz kazandıkta işte kelebekler yani. Kaptanların duyuru yapmasını bekliyoruz Cordelia E Elif_Eylul
1 dlm ekmegime laf soyleme poni sonrada bana laf sokma poni beni demoralize etme poni sacini basini yoldurma poni
Ponicime atarlanma canım, ben yonmuştum saçı falan kalmadı

Bizim matematigi bitirdi ama digerleri duruyor misafir gelecekti ben dedim topla kucukler odana girmesin kitaplarini koru dis kapida karsilarken miray odama giremezsin sen kucuksun dedi
Benmkide geçen gün ablasının ödevini çizdi, sildik ogretmenine demis kizim ogretmeni de haylaz demis kardesine. Kaç gündür haylaz aşağı haylaz yukarı

Kiz ben kavga edicez sandım sende hemen yelkenleri suya indirdin pamuk gibi oldun

Sağol tatlım

Evet abla sağol 5 günden beri öyle dün idrar verdik enfeksiyon çıktı bakalım dünkü iğne iyi geldi 4 iğnesi var bugün biraz daha iyi çok şükür
cok gecmis olsun canim ben bunu kacirmisim arada ,cok dikkat edin enfeksiyon hemen azicik usutme ile tekrarliyor

bize heryer 6:)

herkese günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnn

gunaydin abla

Gunaydin kizlar
Dun menu paylasimi yapmadim, yapiyozmu
Biz devam canim ha orda ha burda

Benmkide geçen gün ablasının ödevini çizdi, sildik ogretmenine demis kizim ogretmeni de haylaz demis kardesine. Kaç gündür haylaz aşağı haylaz yukarı
bizimki de yapamaz ki sisko kucuk sisko kucuk diyor hayir persentili 20 olan cocuga sisko demekte ne biliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…