Cuma günü devam edersek eksi ile gelirsen yeniden listedesinBen de mezun mu oldum ama kapanmadı takım
Hayirli sabahlar canımHayırlı nurlu güzel sabahlarınız olsun canlarım
Günaydın canimGunaydin sabah kuslari uyanmis bile
Kiz oglum buyuk olsq alirdim ben seni amaaaa
Takimlarin durumu belli olsun canim duruma gore listeye alacağım
İzne mi ayrildin yoksa mezun uye misin kontrol etmedim
Birde fotografli bildirim sarti var yoksa listeye alamiyorum
10 eylul menum
Sabah 9.45
Peynirli yumurta
1 dlm ekmek
Nescafe
Domates salata
14.30
1 kase bezelye
1 kase yogurt
16.30
Fit pasta (resimdekinin yarisi)
Turk kahvesi
Aksam 18.30
Peynirli salata
22.00
1 bardak süt
Takimlarin durumu belli olsun canim duruma gore listeye alacağım
İzne mi ayrildin yoksa mezun uye misin kontrol etmedim
Birde fotografli bildirim sarti var yoksa listeye alamiyorum
Ohoooo hala belirsizlik kaptanCuma günü devam edersek eksi ile gelirsen yeniden listedesin
Hayirli sabahlar canım
Günaydın canim
Cok gecmis olsun aklimdayken hemen bakayimCanim ben 1.5 2 sene önce girmistim . Sonra banlandim ertesi günüde rahatsizlandim 1 ay hastanede yattim ameliyat oldum oyüzden giremedim muhtemelen grup dışı kalmışımdır.
Aynen canim ilk sayfada ornegi varFotografli bildirim derken tarti resmi degilmi
Sorma canim devam ediyor belirsizlikOhoooo hala belirsizlik kaptan
umutumut82 (86,9/) bildirimsiz izne ayrıldı.2020 yılı 1.izin hakkiCanim ben 1.5 2 sene önce girmistim . Sonra banlandim ertesi günüde rahatsizlandim 1 ay hastanede yattim ameliyat oldum oyüzden giremedim muhtemelen grup dışı kalmışımdır.
Emziriyorum yedim dersinAksam misafir vardi 2yk kisir 2yk makarna salatasi 2 parmak kalinliginda kalem borek ve 1 dlm soguk baklava sabah normal kahvalti ogle yok
Gunaydin canimGünaydın güzeller kızım 6 buçukta uyandı
Sonuclar ne oldu ki cnmKelebekler tebrik ederim hepimizi bu durumda tutkunun 2. 400 falan yapması lazım ki bizi çiçekler yensin
Ay harikasın18.195 adım 1819 puan.
Öyleyim di miAy harikasın
Nerde gözler cin gibiGunaydin canim
Uyumadi mi tekrar
Öylesin. Hepimize ilham kaynağısınÖyleyim di mi
Öylesin. Hepimize ilham kaynağısın
umutumut82 (86,9/) bildirimsiz izne ayrıldı.2020 yılı 1.izin hakki
675etapta izne ayrilmissin canim
Izin kilona döndüğünde yeniden listeye alabilriiz
Birde kural geregi Yuzde 5 fazla olsaydin listeye bu haftada alabilirdik 91.25 den fazla olman gerekiyor
umutumut82 (86,9/) bildirimsiz izne ayrıldı.2020 yılı 1.izin hakki
675etapta izne ayrilmissin canim
Izin kilona döndüğünde yeniden listeye alabilriiz
Birde kural geregi Yuzde 5 fazla olsaydin listeye bu haftada alabilirdik 91.25 den fazla olman gerekiyor
Cuma gunu takimlar devam ederse listeye eklerim canimOzaman 2 3 gün hamur isine yükleneyimzaten 91 gibi birseyim. Mesela 91.30 falan ciksam yarin sabah listeye girebiliyormuyum. Hatta bugunde daha kahvalti etmedim 2 gundur wc yede çikamiyorum