Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Valla bende onu bekliyorum belli olsun ev arayisina çıkacağım
Kiralarda cok pahali kaptanim ya yok mu babasindan arazisi kalan hemen mustakil yapsak el birligi ile kedi kopekte bakariz o zaman hem , kiraz agacida dikelim . Armutla fasulyeden uzak dururuz soz

Kiralarda cok pahali kaptanim ya yok mu babasindan arazisi kalan hemen mustakil yapsak el birligi ile kedi kopekte bakariz o zaman hem , kiraz agacida dikelim . Armutla fasulyeden uzak dururuz soz
Kiralar cok artmis gerçekten 25 kisilik bir ev tutmaya kalksak oooo paramiz yetmez
Kiraz ve visne gormek istemiyorum yaa toplamasi zor oluyor okulda da basimin belasi olmustu ayasa götürdüler bizi staj boyu topladim

Geçmiş olsun canım ya bende neden gelmiyor diyordum.

Evet canım burada iğne de bir seçenek ama bizim için mecbur oluyor ne yazık ki idrar da yüksek miktarda enfeksiyon çıktı 3 gün sonra başka bir idrar kültürü sonucu daha çıkacak inşallah birşey çıkmaz akşam rahat uyudu şimdi de ablasinile hamur yapıyor.
@ekim2009 hoş geldiniz
M MissHayaLet çokmgeçmiş olsun canım
Misafirlerim var hepsini sonra okuyacağım inşaallah .
Sağolun kızlar
Tuhh be biz yine kendi içimizde bı takım kursak keske çoğunluk ne dusunuyo acaba yine motive etseler . Off ya sansa bak
Eeee sende çok uzun süre kaldın aynı yerde biraz daha dikkat et canım.

Günaydınlar kızlar

Hayırlı nurlu güzel sabahlarınız olsun canlarım

Gunaydin sabah kuslari uyanmis bile

Günaydın güzeller kızım 6 buçukta uyandı

Günaydın kızlar
Günaydın guzellikler

5. Takima yeni basladim yil 1958 kaptan yurt disinda esi is kazasi yapti birakti takim sallandi sallandi toplight kurtardi boyle hepsinin her takimin zor zamanlari oldu neymis kissadan hisse gemiyi once kaptan terk etttigi icin bu halde yarismalar
1958 ne kız

iyiyim çok şükür abla çocuklarla uğraşıyorum işte
Sen 6. Takimdaydin ben geldim sen gitmissin sen nasılsın iyimisin çocuklar evlendimi inşallah herşey yolundadır
Iyi olmana sevindim cnm.

Oglanin düğünü 2 hafta sonra. Yarin kınası var. Şu ara biraz yoğun ve stresliyim
Sagolasin tatlim
Canimmm

Dr kilo verip, kaslari kuvvetlendirmen gerekiyor demişti cnm. Bende vermek yerine daha üstüne koydum
Dedimya hayirlisiyla düğünü atlatalimda kendi sagligima odaklanacam. Psikoloji işinide sen geldigine göre hallederiz

Oğlun ehliyet sinavini başarır insallah. Zaten erkek cocuklari doğuştan yetenekli oluyor :))

Adim konyali ama fazla kalmadigim için konyayi pek bilmiyorum. Insallah alışır, güzel günler geçirirsin. Daha kesin degil ama düğün sonrasi belki izine gitme durumumuz var. Gelecek olursak bakarsin görüşürüz

Masallah hedefe ulasmişin cnm, coook tebrik ederim

Gecmis olsun canim
Günaydın kızlar
Günaydın canim

Hoşgeldin abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…