Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Aynen🤭 😄
Benim esas tartım Tefal olan idi.
Bu xiaomi tartıyı diyetisyenim aldırmış idi. Bu tartının uygulamasında kas, yağ oranı vs detaylı görünüyor diye, tatilde iken uzaktan görüşme yapabilelim diye bu tartıdan almamı istemişti.
Sert ve düzgün zeminde doğru sonuç veriyordu,hassas bir tartı.
Ama uygulaması güzel. Detaylı kas, yağ oranı görebilmek ve önceki tartı ile mukayese yapabilmek mümkün idi.
Evet o özellikleri gerçekten güzel

Neden kendini bu kadar yoruyorsun? 1 saat bekleseydin bari. Menüde ne var? Kaç kişi olacaksınız. Ben artık görüşmüyorum eş tarafıyla, davetler, sofralar bitti. Bu ramazan arkadaşları falan da çağırmadık, çekirdek ailemizle takıldık. Ben bazen yetiştiremedim de, misafir çağırınca nasıl yapıyordum acaba?
Tez canlıyım işte bekleyemedim.
Erişteli çorba, beyti kebabı, pilav, salata Tatlı
14 kişiydik. Almanyadan kaynım ailesiyle geldi. Sırayla hepimiz alıyoruz böyle bir gelen olursa. Alınca tek başına kaynımları alamıyorum görümcemler de takılıyor. Adam nereye onlar oraya. Dedim madem öyle benim annemle babamda gelsin.
yemeğim bereketli oldu ama label. Yetmez dedim 1 tepsi yemeğim arttı. Bugün yemek yapmıcam. Ama bir beyti yapmışım 🫠 babam telefonda dedi ki sen beytiden ne anlarsın. Sonra çok beğendi. Eyyyy dedim baba sen beni ne sandın 🤪
Hala bekarken ki hallerimde kaldı aklı

Chocolita Chocolita
Ben tartıyı unuttum tamamen 🙄 kahvaltı etdim 2 lt su içtim nasıl yapsak yarın atsam olur mu canım ya kusura bakma koşturmacadan akıl kalmadı bende şimdi gruba bakınca dank etti😒
Şimdi şöyle yapalım 1 uyarı verelim. Tabi sabah yine beklerim listeye geçmek için. Kurallarıma özen göstermedim geçtiğimiz haftalar. Normalde hastalık dışında kabul etmemek lazımdı. Zaten uyarı senin üstünde durmaz. En yüksek yüzdeyi yapan 3 kişinin uyarısı silinir
Kızlar gün boyu rahatsızım hiç iyi değildim tartilamadim
Çok geçmiş olsun

🌸Günaydın🌸🌞🤗💕🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
1000090672.webp

Tez canlıyım işte bekleyemedim.
Erişteli çorba, beyti kebabı, pilav, salata Tatlı
14 kişiydik. Almanyadan kaynım ailesiyle geldi. Sırayla hepimiz alıyoruz böyle bir gelen olursa. Alınca tek başına kaynımları alamıyorum görümcemler de takılıyor. Adam nereye onlar oraya. Dedim madem öyle benim annemle babamda gelsin.
yemeğim bereketli oldu ama label. Yetmez dedim 1 tepsi yemeğim arttı. Bugün yemek yapmıcam. Ama bir beyti yapmışım 🫠 babam telefonda dedi ki sen beytiden ne anlarsın. Sonra çok beğendi. Eyyyy dedim baba sen beni ne sandın 🤪
Hala bekarken ki hallerimde kaldı
Ellerine sağlık canım, keşke bir foto çekseydin atardın buraya. Ya beyti hiç yapmadım, tarifini nereden baktın ben de yapayım bir gün.

Bizim de öyleydi canım, benim de bir kaynım yurtdışında yılda iki kez geliyor, biz de topluca çağırıyorduk 14-15 kişi olıyorduk. Benim dezavantajım tek başımayım özenli hazırlıyordum, görümcemler birbirlerine yardım ediyor ve lahmacun, pide yaptırıyorlar fırına içini hazırlıyorlar sadece. Yanına ayran, çorba. Tabi artık bitti. Arada muhabbet varsa böyle davetler güzel oluyor, tatlı yorgunluk insana zor gelmiyor.

Canım kızlar dünkü menüyü yazamadım

Sabah el kadar ince protein bazlama bir yumurta biraz peynir pizza gibi yaptım

Öğlen bir pirinç patlağına fıstık ezmesi sürdüm yedim akşam kocam bey kıymalı makarna yapmış ondan bir kase yedim gece yatmadan midem kazındı bir avuc kuruyemiş yedim adım 5.4 K

Chocolita Chocolita

Chocolita Chocolita
Canım benim hastane yatıs işlerim var haliyle çok uyamam zaten buraya girmekte aklıma gelmez beni 1 hafta on gün izinli yazabilirmisin ? İzin yoksada cıkayım inşallah işlerimi halledince gelirim

Ellerine sağlık canım, keşke bir foto çekseydin atardın buraya. Ya beyti hiç yapmadım, tarifini nereden baktın ben de yapayım bir gün.

Bizim de öyleydi canım, benim de bir kaynım yurtdışında yılda iki kez geliyor, biz de topluca çağırıyorduk 14-15 kişi olıyorduk. Benim dezavantajım tek başımayım özenli hazırlıyordum, görümcemler birbirlerine yardım ediyor ve lahmacun, pide yaptırıyorlar fırına içini hazırlıyorlar sadece. Yanına ayran, çorba. Tabi artık bitti. Arada muhabbet varsa böyle davetler güzel oluyor, tatlı yorgunluk insana zor gelmiyor.
Sağol labelim. Bana da yardım eden yok ki. Tabak kaldırırlarsa öp başına koy öyle söyleyeyim :) zor. Tek başıma yaparım hep her şeyi. Annem bazen yardımıma gelir. Ama onu da yormak istemiyorum. Annemlerde olduğu için yorgunluğum bana tatlı geldi.
Tarifi vereyim

Benim domates salçam olmadığı için domates rendesi vardı onunla biber salçası karıştırdım. Bence öyle daha güzel oldu. Sarımsaklı yoğurdu az suyla açtım blender dan geçirdim

delfinia delfinia sudem34 sudem34 3 gün haftalık sonuç egzersizi (Ekran görüntülü 20 dk egzersiz) veya 6.000 adım

Acquaa Acquaa Aylık sonuç geldi. -0.10
Sınırın altında kaldığı için 3 gün 40 dk egzersiz veya 8.000 adım bekliyorum

Eksi gelen ama sabite çok yakın olan arkadaşlar var. Sizler de egzersize dikkat ederseniz bu hafta çok iyi olur

Moralinizi bozmayın. Her hafta aynı olacak diye bir kaide yok. İnsanız olacak bunlar bir ileri bir geri bazen sabit. Ama mümkün olduğunca geri adımları azaltmalı. Hedeften şaşmayalım. Hep geride bırakmasını bilelim. Battı balık yan gider dedikçe 1-2 seneye +10 kiloyuz arkadaşlar. Yolumuzu uzatmaktansa şu an bu kilodayken yapalım bunu. Sonra bu yıl yapmadıklarımızı düşünüp üzülmeyelim. Yıllar sonraki durumunuzu görüp zamanda geriye gittiğinizi hayal edin. Bu bizim zamanımız.

Son düzenleme:
Sağol labelim. Bana da yardım eden yok ki. Tabak kaldırırlarsa öp başına koy öyle söyleyeyim :) zor. Tek başıma yaparım hep her şeyi. Annem bazen yardımıma gelir. Ama onu da yormak istemiyorum. Annemlerde olduğu için yorgunluğum bana tatlı geldi.
Tarifi vereyim

Benim domates salçam olmadığı için domates rendesi vardı onunla biber salçası karıştırdım. Bence öyle daha güzel oldu. Sarımsaklı yoğurdu az suyla açtım blender dan geçirdim

Tahmin ediyorum canım, ben görümceleri demiştim birbirlerine yardım ediyorlar diye. Allah var sofra kaldırırken, makineyi dizerken falan yardım ediyorlardı bana, bir kaç elde yıkanacak şeyleri falan yıkıyorlardı, ben de onlarda yapıyordum tabi. Tarif için teşekkür ederim.

Back
X