Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kiralar cok artmis gerçekten 25 kisilik bir ev tutmaya kalksak oooo paramiz yetmez 😂😂
Kiraz ve visne gormek istemiyorum yaa toplamasi zor oluyor okulda da basimin belasi olmustu ayasa götürdüler bizi staj boyu topladim 😂
25 kisi oluncca sana dusmez toplamasi kaptan :) ben cok severim ya kirmizi kirmizi elmada olur tamam

herkese günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnn:rolleyes:

Bir şunu diyen bir yazı 'İyiki var Dediklerimiz Yanımızda, keşke olsaydı dediklerimiz Kalbimizde, hep Olsa dediklerimiz Hayatımızda Olsun. GÜNAYDIN Hayırlı Sabahlar' görseli olabilir'İyiki var Dediklerimiz Yanımızda, keşke olsaydı dediklerimiz Kalbimizde, hep Olsa dediklerimiz Hayatımızda Olsun. GÜNAYDIN Hayırlı Sabahlar' görseli olabilir
Günaydın abla 💕
Gunaydin kizlar
Dun menu paylasimi yapmadim, yapiyozmu
Günaydın canim 💕
Herseye aynen devam ediyoruz bizim icin değişen birsey yok

Okullar cok surmez 1 aya kapanir 😥

Günaydın canim 💕
Ay nolur kapanmasin sabah velinin biri biz odevleri bitirdik yazmis bir suru var masallah dedik bizde meger kendisi yapmis cocuk daha okuma yazma bilmiyor nasil yapacak diye oturup yapmis :KK43: kapaninca bir dusun cocuklarin halini

Büyük kilolar almıyorsun maşallah ablam ya 👏👏Çok şükür brnde bıraktığın gibiyim olağanüstü bı durum yok hayatımda😊 çocuklar iyi okulla başlamaları onlara da çok iyi geldi .yaşıtları ile Arkadaşları ile birlikte olmayı çok ozlemisler okuldan gelince yarım saat heycanla yaşadıklarını anlatıyorlar helede ortanca kızım😍😍kucugumde büyüdü teyzesi kolayladim artık sayılır 🙃
2 senedir perişan oldu çocuklar eve tıkılı doğru düzgün ne eğitim ne normal yaşantı olmadı tabi, inşallah bu sene sıkıntısız geçer çocuklar için de bizim için de , küçüğün de heveslenir şimdi büyükleri okula gidince ,arkalarından ağlamıyordur inşallah:)

Aynn tam gaz devam 🤣
@MiraPham araştırmış bile 😍💮

Seviyorum araştırıyorum ama okumak nasip olmadı işler öncelik kendi bölümüm derken içimde kaldı 2 sene yoğun bir tempo var sonra yapılacaklar listemde onu okumak.. Allah ömür verirse..

Evet sol kulvardan mira kaptanımız geliyoooooorrr sakın kapanmasın 😘🤣

Günaydın kelebek kaptanım 💗

Günaydın kaptanım 💗
rabbim hayırlısıyla nasip eder gülüm önceliklerini belirleyip sıralamanı yapmışsın zaten onun da sırası gelecek elbet

Iyi olmana sevindim cnm.

Oglanin düğünü 2 hafta sonra. Yarin kınası var. Şu ara biraz yoğun ve stresliyim 😐

Sagolasin tatlim 😍

Canimmm 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Dr kilo verip, kaslari kuvvetlendirmen gerekiyor demişti cnm. Bende vermek yerine daha üstüne koydum 😔
Dedimya hayirlisiyla düğünü atlatalimda kendi sagligima odaklanacam. Psikoloji işinide sen geldigine göre hallederiz 😁

Oğlun ehliyet sinavini başarır insallah. Zaten erkek cocuklari doğuştan yetenekli oluyor :))

Adim konyali ama fazla kalmadigim için konyayi pek bilmiyorum. Insallah alışır, güzel günler geçirirsin. Daha kesin degil ama düğün sonrasi belki izine gitme durumumuz var. Gelecek olursak bakarsin görüşürüz 😍😍😍

Masallah hedefe ulasmişin cnm, coook tebrik ederim 😍😍😍
ayyyy hadi inşallahh ben selçuklu dayım :halay:
sağ selamet düğünü yapın inşallah sıra sana gelsin çarçabuk da kendine bakıp canını iyi et bacım

X