Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

11 00
3 dilim tb ekmek birine yağ üstü 1 çay kaşığı reçel, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 7 zeytin domates salatalık siyah çay
17 00
2 köfte 2 pirzola 4 çöp şiş salata 1 bardak cola
Bol bol çay
Su içmeyi unutmuşum 1 lt olmamıştır.
Afiyet olsun canım 🌼
Kurrtcede berdewamkirin
Türkçede devam et
Yarı Türkçe yarı Kürtce yani tam olarak internetçe devamke ye dönüşmüş
Dewamke olarak daha çok kullanılıyor.
(Araştırdım)

Burada eskiden Sudem kullanıyormuş. Filiz kaptanımız ve Nehir ve ben de birkaç kez kullanmışiz. 🙈
:oha::oha::oha:

Valla bende onu bekliyorum belli olsun ev arayisina çıkacağım 😂😂😂
Kiralarda cok pahali kaptanim ya yok mu babasindan arazisi kalan hemen mustakil yapsak el birligi ile kedi kopekte bakariz o zaman hem , kiraz agacida dikelim . Armutla fasulyeden uzak dururuz soz :KK70:

Kiralarda cok pahali kaptanim ya yok mu babasindan arazisi kalan hemen mustakil yapsak el birligi ile kedi kopekte bakariz o zaman hem , kiraz agacida dikelim . Armutla fasulyeden uzak dururuz soz :KK70:
Kiralar cok artmis gerçekten 25 kisilik bir ev tutmaya kalksak oooo paramiz yetmez 😂😂
Kiraz ve visne gormek istemiyorum yaa toplamasi zor oluyor okulda da basimin belasi olmustu ayasa götürdüler bizi staj boyu topladim 😂

Geçmiş olsun canım ya bende neden gelmiyor diyordum. 😔😔😔

Cok gecmis olsun benim kizimda 2 kez idrar enfeksiyonu olmustu
Antibiyotik ates dusurucu vs atlattik cok sukur
Igne buralarda pek yaygin degil hatta hic duymadim gormedim🙈🙉
Bu yaz Turkiyede bi rahatsizlandim acile gittim, vizzt hemen igne ayyy nebicim bise o oyle butun siviyi hissettim
Hemsire "igne vurucam hazirlanin geliyorum" dedigindz ben kolumu aciyorum. Hayir hayir popodan dedi vurdu ayy hayatimda ilk kez popodan igne vuruldum😂
Evet canım burada iğne de bir seçenek ama bizim için mecbur oluyor ne yazık ki idrar da yüksek miktarda enfeksiyon çıktı 3 gün sonra başka bir idrar kültürü sonucu daha çıkacak inşallah birşey çıkmaz🤲🏻 akşam rahat uyudu şimdi de ablasinile hamur yapıyor.
@ekim2009 hoş geldiniz
M MissHayaLet çokmgeçmiş olsun canım
Misafirlerim var hepsini sonra okuyacağım inşaallah . 💕
Sağolun kızlar 💋💋💋
Tuhh be 😒😒 biz yine kendi içimizde bı takım kursak keske çoğunluk ne dusunuyo acaba yine motive etseler . Off ya sansa bak
Eeee sende çok uzun süre kaldın aynı yerde biraz daha dikkat et canım.

Günaydınlar kızlar :KK200: :KK36:

Hayırlı nurlu güzel sabahlarınız olsun canlarım 💕

Gunaydin sabah kuslari uyanmis bile 🥰

Günaydın güzeller kızım 6 buçukta uyandı :kızgın:

Günaydın kızlar 💛
Günaydın guzellikler 💞💋

5. Takima yeni basladim yil 1958 kaptan yurt disinda esi is kazasi yapti birakti takim sallandi sallandi toplight kurtardi boyle hepsinin her takimin zor zamanlari oldu neymis kissadan hisse gemiyi once kaptan terk etttigi icin bu halde yarismalar
1958 ne kız 🙈

iyiyim çok şükür abla 🥰🥰 çocuklarla uğraşıyorum işte
Sen 6. Takimdaydin ben geldim sen gitmissin sen nasılsın iyimisin çocuklar evlendimi inşallah herşey yolundadır 💞
Iyi olmana sevindim cnm.

Oglanin düğünü 2 hafta sonra. Yarin kınası var. Şu ara biraz yoğun ve stresliyim 😐
Sagolasin tatlim 😍
asıl sen bir tanesin , sen sevilmeyecek özlenmeyecek insanın aklına kalbine düşmeyecek insan mısın ,senin gözünün yaşını verene kurban oluruuummmm :KK74:
oovvv ameliyat bile olmuşsun ama hala aynı şişler ağrılar devam ediyorsa ne yapman gerekiyormuş , gulokozamin v.s. dışın da ne dedi doktor ,kesin koru kolla çok yorma dedi ama senin kendine dönüp bakacak zamanın olmaması kendini yine en son sıraya koymandan dolayı değil mi :KK43:
hayırlı olsun ufak oğlanı da baş göz et huzurlu mutlu olsunlar inşallah ve hemen ilk sırada önceliğin kendin olacak şekilde her şeyi ayarla , ayarlanmıyorsa bırak ( takıma bu gün geldim kızlar beni tanımıyor ya, bana ıyyyy demesin diye s... tir et yazmıyorum ) benim oğlan memlekette 3 aydır ehliyet alacak diye kitlendi kaldı orda bu hafta sonu sınavı var sonraki hafta içi işlemleri bitirirse gelecek küçük kaynım da çocuklarını getirecek 1-2 günlüğüne burada beraber zaman geçirecekler onlar da gelip gittikten sonra, senin de 1 hafta sonran var, düğünü yaparsınız, ikimiz de tam tekmil burada olalım mefkuşum ben tam güç destekçinim kk de olmadığım dönem de boş durmadım yeni şeyler öğrendim, sürekli okudum hala da okuyorum, hepsini beraber uygularız kilo dediğin ne elimizin kiri gibi yıkamak kadar kolay atarız gider be bacım :)
hee senin memlekete geldim evi sevmedim başta tiksindim hatta alerji oldum boğazım kapardı kan kustum alerjiden ama banyosunu söktürdük yaptırdık mutfak levabosunu batarya v.s. kazıtıp attık yenilerini taktık da şimdi tiksinmiyorum şükür
şimdi bir de yağmur başladı mis gibii ,senin memleket sanki her şeyi temizleyin, an itibari ile yeni taptaze hayat sizi bekliyor der gibi mefkuşumm :KK200:
Canimmm 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Dr kilo verip, kaslari kuvvetlendirmen gerekiyor demişti cnm. Bende vermek yerine daha üstüne koydum 😔
Dedimya hayirlisiyla düğünü atlatalimda kendi sagligima odaklanacam. Psikoloji işinide sen geldigine göre hallederiz 😁

Oğlun ehliyet sinavini başarır insallah. Zaten erkek cocuklari doğuştan yetenekli oluyor :))

Adim konyali ama fazla kalmadigim için konyayi pek bilmiyorum. Insallah alışır, güzel günler geçirirsin. Daha kesin degil ama düğün sonrasi belki izine gitme durumumuz var. Gelecek olursak bakarsin görüşürüz 😍😍😍

Masallah hedefe ulasmişin cnm, coook tebrik ederim 😍😍😍

Evet canım burada iğne de bir seçenek ama bizim için mecbur oluyor ne yazık ki idrar da yüksek miktarda enfeksiyon çıktı 3 gün sonra başka bir idrar kültürü sonucu daha çıkacak inşallah birşey çıkmaz🤲🏻 akşam rahat uyudu şimdi de ablasinile hamur yapıyor.

Sağolun kızlar 💋💋💋

Eeee sende çok uzun süre kaldın aynı yerde biraz daha dikkat et canım.

Günaydın guzellikler 💞💋
Gecmis olsun canim:KK43:
Günaydın kızlar 💞
Günaydın canim 💕

Iyi olmana sevindim cnm.

Oglanin düğünü 2 hafta sonra. Yarin kınası var. Şu ara biraz yoğun ve stresliyim 😐

Sagolasin tatlim 😍

Canimmm 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Dr kilo verip, kaslari kuvvetlendirmen gerekiyor demişti cnm. Bende vermek yerine daha üstüne koydum 😔
Dedimya hayirlisiyla düğünü atlatalimda kendi sagligima odaklanacam. Psikoloji işinide sen geldigine göre hallederiz 😁

Oğlun ehliyet sinavini başarır insallah. Zaten erkek cocuklari doğuştan yetenekli oluyor :))

Adim konyali ama fazla kalmadigim için konyayi pek bilmiyorum. Insallah alışır, güzel günler geçirirsin. Daha kesin degil ama düğün sonrasi belki izine gitme durumumuz var. Gelecek olursak bakarsin görüşürüz 😍😍😍

Masallah hedefe ulasmişin cnm, coook tebrik ederim 😍😍😍
Hoşgeldin abla :KK60: :KK60: :KK60:

X