Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Selam kızlar
Benim menü bugün diyet dışı evde olmayı bu yuzden hiç sevmiyorum
İyi ki hafta içi evde değilim valla
Yola gelmeye çalıştıkta yoldan çıkmasın geliyor normalde yüzüne bakmadigim yiyecekler canım çekiyor ve yerken buluyorum kendimi saçma sapan

Benim bir fakir tartım vardı kas yağ oranını gösteriyordu ama çok dandikti bozuldu attım. Bunu hemen gidip alayım çünkü diyette ayrıntı görebilmek çok iyi.
"Xiaomi Mi Body Composition Scale 2" almamı önermişti diyetisyenim labellevie labellevie
" Xiaomi Mi 2 Yağ Ölçer Fonksiyonlu Akıllı Bluetooth" tartının memnun olmadığım tarafı biraz çok hassas olması idi, düz ve sert olmayan zemin istiyor.
Aynı yerde durması en iyisi.
Onun dışında uygulaması çok güzel. :KK24: 💕💕

İyi geceler kızlar 🦋

Bugün annemlere geldim 🤣
Sabah
Kaşarlı omlet bir tatlı kaşığı incir reçeli bir tatlı kaşığo kaymak 2 dilim ekmek

Akşam
1 kase domates çorbası 3-4 kaşık makarna

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 8.4 k

Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000029309.webp
    1000029309.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 5
Merhabalar,
19 Nisan, Cumartesi günü menüm şöyleydi:
Kahvaltıda,
3 zeytin,1 dilim peynir,1 tatlı kaşığ bal,kaymak,1 dilim ekmek,
Arada 1 avuç ayçekirdeği, sade Türk kahvesi,
Öğle yemeğinde,
ekmek içi kokoreç,şalgam suyu,1 salatalık turşusu,
Akşam yemeğinde,
1 kase yayla çorbası
1,5 lt. su içtim.
Chocolita Chocolita

Bu aralar canım çörek otu istiyordu. Her gün 1 çay kaşığı yiyorum. Merak ettim, faydalarına baktım da, ne kadar yararlıymış.
Paylaşmak istedim:
"Çörek otu kolesterolü düşürür, karaciğer sağlığını korur ve mide ülserini önler. Hazımsızlığı gidermede, iştahsızlık yanı sıra ishali önlemede, ödemi atmayı kolaylaştırmada ve adet sancılarını dindirmede etkilidir. Çörek otu astım hastalarının semptomlarını hafifletir."

Back
X