Günaydın canımGünaydın8.30dan beri ayaktayim. Baya iş hallettim. Ama bitmiyor bitmiyor
Kolay gelsin canımBebe babaanne de bende işlerimi yapayım ev işleri beni bekliyor
Günaydın kelebek kozadan çıktım miGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın güzeller kızım 6 buçukta uyandı
Günaydın canımHayırlı nurlu güzel sabahlarınız olsun canlarım
Günaydın canımGunaydin sabah kuslari uyanmis bile
Günaydın tatlımGünaydın
Günaydın canımGunaydin kizlar
Kuzey populer zaten okulda da kizlar Kuzey kuzey diye kosuyor hep arkadsslari kiz erkek tek tuk sonunda cok ugrasacagim ben cokkbu kuzeyin hastasıyııımmm yaaa yerim ben onlarııı
Benimki de mis gibi yapti isteBen uyutamadim
Gunaydin ablaGünaydın
Canım sen yurt dışındamısınKolay gelsin abla düğününüz hayırlı olsunstres yapma oda gelir gecer yoluna girer Dizin için üüzüldüm amaliyat olmuştun sanırım tekrar mi olacan fizyo terapiye gitsen düzelmez mi
Buralardan tamamen kaybolma arada uğra abla
inşallah herşey isteğin gibi olur
Kiz ben kavga edicez sandım sende hemen yelkenleri suya indirdin pamuk gibi oldun
cok gecmis olsun canim ben bunu kacirmisim arada ,cok dikkat edin enfeksiyon hemen azicik usutme ile tekrarliyor
bize heryer 6:)
gunaydin abla
Biz devam canim ha orda ha burda
Evet canım hollanda sende mi yurt dışındasınCanım sen yurt dışındamısın
Hatırladım canım Ben seni uzun süre takip ettim Eski ismi duyunca çok şaşırdım Eski üyelerin hepsinin tanıyorum İsimleri değişmiş ama tahmin ettim eski üye olduklarınıEvet canım hollanda sende mi yurt dışındasın
Hayır canım tatil için gidiyoruz En son Fransa’ya gittikEvet canım hollanda sende mi yurt dışındasın
İnşallah canımİnşallah daha iyi olur
Maşallah bende ortalığı topladım mutfağı topladım bir makine çamaşır astım şimdi kuruyanlari katlicamEn azindan bulasigi camasiri evi topladım. Bir kap çorbam pişti bari
herkese günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnn
GünaydınGunaydin kizlar
Dun menu paylasimi yapmadim, yapiyozmu
Sağol canım benimcok gecmis olsun canim ben bunu kacirmisim arada ,cok dikkat edin enfeksiyon hemen azicik usutme ile tekrarliyor
bize heryer 6:)
gunaydin abla
Biz devam canim ha orda ha burda
Günaydın arkadaşlar
Günaydın kızlarGünaydın
Sen hangi takımdaydın eski nickin ne canım hangi takımda takip ettin beniHatırladım canım Ben seni uzun süre takip ettim Eski ismi duyunca çok şaşırdım Eski üyelerin hepsinin tanıyorum İsimleri değişmiş ama tahmin ettim eski üye olduklarını
Ben ilk 10.cu takımla başladım ama ben takımları günlükleri vs çok takip ettim Uzuuun süre takipten sonra takıma girdim Takıma girmeden önceydi 9. Takımdaydın Kaptan çok iyi biriydi şimdi ismi değişmişSen hangi takımdaydın eski nickin ne canım hangi takımda takip ettin beni
Sende mi 9. Takımda yarıştın daha önce
7 senedir burdayım bir al bir ver bir türlü koruyamadım bu sefer koruyacak inşallah
Ay ışığımKuzey populer zaten okulda da kizlar Kuzey kuzey diye kosuyor hep arkadsslari kiz erkek tek tuk sonunda cok ugrasacagim ben cokk
Benimki de mis gibi yapti iste
Gunaydin abla
Takım kapandı mıHayırlı olsun kizlar takım liste bitti artık
Evet canım son karnelerden sonra kilit olur artık.Takım kapandı mı
Çok kötü olduEvet canım son karnelerden sonra kilit olur artık.
Kilit vurcaklar buraya kadarTakım kapandı mı
Elham ablaya deniz havası çarpmış
Antalya yaramışElham ablaya deniz havası çarpmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?