Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

delfinia delfinia sudem34 sudem34 3 gün haftalık sonuç egzersizi (Ekran görüntülü 20 dk egzersiz) veya 6.000 adım

Acquaa Acquaa Aylık sonuç geldi. -0.10
Sınırın altında kaldığı için 3 gün 40 dk egzersiz veya 8.000 adım bekliyorum

Eksi gelen ama sabite çok yakın olan arkadaşlar var. Sizler de egzersize dikkat ederseniz bu hafta çok iyi olur

Moralinizi bozmayın. Her hafta aynı olacak diye bir kaide yok. İnsanız olacak bunlar bir ileri bir geri bazen sabit. Ama mümkün olduğunca geri adımları azaltmalı. Hedeften şaşmayalım. Hep geride bırakmasını bilelim. Battı balık yan gider dedikçe 1-2 seneye +10 kiloyuz arkadaşlar. Yolumuzu uzatmaktansa şu an bu kilodayken yapalım bunu. Sonra bu yıl yapmadıklarımızı düşünüp üzülmeyelim. Yıllar sonraki durumunuzu görüp zamanda geriye gittiğinizi hayal edin. Bu bizim zamanımız.
Tamam kaptan mesaj alındı
Hafta içi tamamlayayim inşallah
Bugün yine diyet disiyim
Ortama fazla uyuyorum
Bu yonumu acilen değişmem lazım
Adım 2931
Su 1.5 litre

Selamlar 🥰🥰
Zorlandığım bi gündü malesef
İlk öğünümü 13.00 da yaptım 1 poşe yumurta 1 tabak salata 1 kase yoğurt
Ara kahve
Elma
Çook az diyet dışı yedim 🥲
Akşam 17.30 kabak salatası yoğurtlu
2,5 lt su
1 soda 35 dk cardio
10 dk yoga sadece esneme amaçlı 😂
Chocolita Chocolita Bonus Bonus

IMG_9955.webp

💫 19 Nisan Yıldızlar Ligi Şampiyonu 💫
🎖 ucanpayanda ucanpayanda (-1.122) 🎖

Eki Görüntüle 3579807

Çok iyi yüzde ❤🫠 Tebrikler payanda
🎁 Ödül öğünümüz var.
Tabi sen kendi rutininde bunu
kullanırsın ya da kullanamazsın onu sana bırakıyoruz 😶‍🌫️

Bu aksam kullandım diyelim o zaman ahahhahahha 😂 ailem ile yemeğe çıktık biraz fazla kaçtı diyet dışı oldu

Selam kızlar

Sabah kahvaltıya davetliydim

bi iki kaşık Menemen
Yarım haslanmıs yumurta
Çecil peyniri 2 parça falan
Kuru domates
Salatalık
1 buçuk dilim buğday ekmeği yedim

Akşam

2-3 kaşık bulgur pilavı etli
Salata
Ispanaklı yoğurtlu salata yedim 2-3 kaşık

delfinia delfinia sudem34 sudem34 3 gün haftalık sonuç egzersizi (Ekran görüntülü 20 dk egzersiz) veya 6.000 adım

Eksi gelen ama sabite çok yakın olan arkadaşlar var. Sizler de egzersize dikkat ederseniz bu hafta çok iyi olur

Moralinizi bozmayın. Her hafta aynı olacak diye bir kaide yok. İnsanız olacak bunlar bir ileri bir geri bazen sabit. Ama mümkün olduğunca geri adımları azaltmalı. Hedeften şaşmayalım. Hep geride bırakmasını bilelim. Battı balık yan gider dedikçe 1-2 seneye +10 kiloyuz arkadaşlar. Yolumuzu uzatmaktansa şu an bu kilodayken yapalım bunu. Sonra bu yıl yapmadıklarımızı düşünüp üzülmeyelim. Yıllar sonraki durumunuzu görüp zamanda geriye gittiğinizi hayal edin. Bu bizim zamanımız.
Chocolita Chocolita inşallah canım.🙏🍀Çok haklısın.Moralimizi bozmadan, azimle devam edelim.:KK19::KK200:

İyi akşamlar:KK24:🌸
20 Nisan, Pazar günü,
Kahvaltıda, 1 dilim beyaz peynir,1 dilim kaşar peyniri,6 yeşil zeytin, biraz tereyağı,1 dilim ekmek yedim.
Öğle yemeğinde,yakın arkadaşımla dışarıdaydık,önce 1 fincan sade Türk kahvesi içtik, sonra kumpirciye gittik. 1 karışık kumpir yedim. Diyetdışı oldu biraz maalesef.
Akşam yemeğinde, tas kebabı, biraz patates, zeytinyağlı bakla ve 1 kaşık yoğurt yedim.
Saat 20:00'de yemeyi bıraktım. 14:10 aralıklı orucuna başladım.
Su:1,5 lt. içtim.
Chocolita Chocolita
Saatim evde kalmış. Adımlarımı sayamadım. Ama adımlarım toplam 2500'i geçmemiştir diye düşünüyorum.

İyi geceler pazar günü menüm

Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim ekmek

Kahve

Akşam; çorba ve yoğurt

Çay yanında kuru üzüm

Su 2 litre
10 bin adım

Eklentiler

• IMG_7317.webp
    IMG_7317.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 3

Yapacağım canım 😍
Bu arada tekrar doktora gideceğim kan testi vs baktıracağım. B12 ı'm çok düşüyor onun için gideceğim vitaminler de kilo verme sürecinde etkili hanımlar ihmâl etmeyelim ☺

Back
X