Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Chocolita
Canım benim hastane yatıs işlerim var haliyle çok uyamam zaten buraya girmekte aklıma gelmez beni 1 hafta on gün izinli yazabilirmisin ? İzin yoksada cıkayım inşallah işlerimi halledince gelirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Chocolita
Canım benim hastane yatıs işlerim var haliyle çok uyamam zaten buraya girmekte aklıma gelmez beni 1 hafta on gün izinli yazabilirmisin ? İzin yoksada cıkayım inşallah işlerimi halledince gelirim
Tamam kaptan mesaj alındıdelfinia
sudem34 3 gün haftalık sonuç egzersizi (Ekran görüntülü 20 dk egzersiz) veya 6.000 adım
Acquaa Aylık sonuç geldi. -0.10
Sınırın altında kaldığı için 3 gün 40 dk egzersiz veya 8.000 adım bekliyorum
Eksi gelen ama sabite çok yakın olan arkadaşlar var. Sizler de egzersize dikkat ederseniz bu hafta çok iyi olur
Moralinizi bozmayın. Her hafta aynı olacak diye bir kaide yok. İnsanız olacak bunlar bir ileri bir geri bazen sabit. Ama mümkün olduğunca geri adımları azaltmalı. Hedeften şaşmayalım. Hep geride bırakmasını bilelim. Battı balık yan gider dedikçe 1-2 seneye +10 kiloyuz arkadaşlar. Yolumuzu uzatmaktansa şu an bu kilodayken yapalım bunu. Sonra bu yıl yapmadıklarımızı düşünüp üzülmeyelim. Yıllar sonraki durumunuzu görüp zamanda geriye gittiğinizi hayal edin. Bu bizim zamanımız.
Vuhuu yaşasın26 Nisan Yıldızlar Ligi
ucanpayanda
labellevie
Yeni liste yıldızlarımız
Payanda yine ligde.
Rakip değiştirerek ilerliyor
Bakalım düzen değişecek mi
Tebrik ederim kızlar
![]()
labellevie 1 uyarın kalmıştı silindi
️
Bu aksam kullandım diyelim o zaman ahahhahahha19 Nisan Yıldızlar Ligi Şampiyonu
🎖ucanpayanda (-1.122) 🎖
Eki Görüntüle 3579807
Çok iyi yüzde ❤Tebrikler payanda
Ödül öğünümüz var.
Tabi sen kendi rutininde bunu kullanırsın ya da kullanamazsın onu sana bırakıyoruz
delfinia
sudem34 3 gün haftalık sonuç egzersizi (Ekran görüntülü 20 dk egzersiz) veya 6.000 adım
Eksi gelen ama sabite çok yakın olan arkadaşlar var. Sizler de egzersize dikkat ederseniz bu hafta çok iyi olur
Moralinizi bozmayın. Her hafta aynı olacak diye bir kaide yok. İnsanız olacak bunlar bir ileri bir geri bazen sabit. Ama mümkün olduğunca geri adımları azaltmalı. Hedeften şaşmayalım. Hep geride bırakmasını bilelim. Battı balık yan gider dedikçe 1-2 seneye +10 kiloyuz arkadaşlar. Yolumuzu uzatmaktansa şu an bu kilodayken yapalım bunu. Sonra bu yıl yapmadıklarımızı düşünüp üzülmeyelim. Yıllar sonraki durumunuzu görüp zamanda geriye gittiğinizi hayal edin. Bu bizim zamanımız.
Chocolita
Harika90 dan 88 indim bir haftada kızlar nasıl iyimi
delfinia
Chocolita
Harika90 dan 88 indim bir haftada kızlar nasıl iyimi