- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Benim toz almak kaldi emziriyorum suan uyandi yeni uyuttum halbuki yaBen daha başlamadim
25 kisi oluncca sana dusmez toplamasi kaptan :) ben cok severim ya kirmizi kirmizi elmada olur tamamKiralar cok artmis gerçekten 25 kisilik bir ev tutmaya kalksak oooo paramiz yetmez
Kiraz ve visne gormek istemiyorum yaa toplamasi zor oluyor okulda da basimin belasi olmustu ayasa götürdüler bizi staj boyu topladim
Günaydın ablaherkese günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnn
Günaydın canimGunaydin kizlar
Dun menu paylasimi yapmadim, yapiyozmu
O zaman elma toplamaya bekliyorum ekimde25 kisi oluncca sana dusmez toplamasi kaptan :) ben cok severim ya kirmizi kirmizi elmada olur tamam
Hepimiz oyle canim cocuklu evde is yapmak coplukte igne aramak gibi sacma ama yapacak birsey yok . Yapmasam gonlum razi degil yapsam belli degil :)Birseye baslasam ne olcak ya birinin tuvaleti geliyo ya digeri 1 saat emiyor
Kasimda olsa iyiydi okullar var kaptan yoksa cok severim agaca cikmayiO zaman elma toplamaya bekliyorum ekimde
Okullar cok surmez 1 aya kapanirKasimda olsa iyiydi okullar var kaptan yoksa cok severim agaca cikmayi
Günaydın canimGünaydın arkadaşlar
Ay nolur kapanmasin sabah velinin biri biz odevleri bitirdik yazmis bir suru var masallah dedik bizde meger kendisi yapmis cocuk daha okuma yazma bilmiyor nasil yapacak diye oturup yapmisOkullar cok surmez 1 aya kapanir
Günaydın canim
Aaa ne degisik veliler varmisAy nolur kapanmasin sabah velinin biri biz odevleri bitirdik yazmis bir suru var masallah dedik bizde meger kendisi yapmis cocuk daha okuma yazma bilmiyor nasil yapacak diye oturup yapmiskapaninca bir dusun cocuklarin halini
Aaa ne degisik veliler varmis
Hic sorma biri de resim cizilecwk yerlerw kendisi cizmis cocuk kotu cizer diye sanki sergiye cikacak
bu kuzeyin hastasıyııımmm yaaa yerim ben onlarııızstn cok yoruyordu abla sen idare rdiyordun
Atismiyorlar abla bogusuyolar erkek gibi kiz yapacagim dedi Kuzey ve yapti onune gelene kafa atip ustune cikiyor hanimefndilik sifir
Ben uyutamadimBenim toz almak kaldi emziriyorum suan uyandi yeni uyuttum halbuki ya
2 senedir perişan oldu çocuklar eve tıkılı doğru düzgün ne eğitim ne normal yaşantı olmadı tabi, inşallah bu sene sıkıntısız geçer çocuklar için de bizim için de , küçüğün de heveslenir şimdi büyükleri okula gidince ,arkalarından ağlamıyordur inşallah:)Büyük kilolar almıyorsun maşallah ablam yaÇok şükür brnde bıraktığın gibiyim olağanüstü bı durum yok hayatımda çocuklar iyi okulla başlamaları onlara da çok iyi geldi .yaşıtları ile Arkadaşları ile birlikte olmayı çok ozlemisler okuldan gelince yarım saat heycanla yaşadıklarını anlatıyorlar helede ortanca kızım kucugumde büyüdü teyzesi kolayladim artık sayılır
Günaydın ablacımGünaydın
rabbim hayırlısıyla nasip eder gülüm önceliklerini belirleyip sıralamanı yapmışsın zaten onun da sırası gelecek elbetAynn tam gaz devam
@MiraPham araştırmış bile
Seviyorum araştırıyorum ama okumak nasip olmadı işler öncelik kendi bölümüm derken içimde kaldı 2 sene yoğun bir tempo var sonra yapılacaklar listemde onu okumak.. Allah ömür verirse..
Evet sol kulvardan mira kaptanımız geliyoooooorrr sakın kapanmasın
Günaydın kelebek kaptanım
Günaydın kaptanım
Antalya'da ilk sahil yürüyüşünü gerçekleştirdim Elifcim.Günaydın ablacım
ayyyy hadi inşallahh ben selçuklu dayımIyi olmana sevindim cnm.
Oglanin düğünü 2 hafta sonra. Yarin kınası var. Şu ara biraz yoğun ve stresliyim
Sagolasin tatlim
Canimmm
Dr kilo verip, kaslari kuvvetlendirmen gerekiyor demişti cnm. Bende vermek yerine daha üstüne koydum
Dedimya hayirlisiyla düğünü atlatalimda kendi sagligima odaklanacam. Psikoloji işinide sen geldigine göre hallederiz
Oğlun ehliyet sinavini başarır insallah. Zaten erkek cocuklari doğuştan yetenekli oluyor :))
Adim konyali ama fazla kalmadigim için konyayi pek bilmiyorum. Insallah alışır, güzel günler geçirirsin. Daha kesin degil ama düğün sonrasi belki izine gitme durumumuz var. Gelecek olursak bakarsin görüşürüz
Masallah hedefe ulasmişin cnm, coook tebrik ederim