Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kiralar cok artmis gerçekten 25 kisilik bir ev tutmaya kalksak oooo paramiz yetmez
Kiraz ve visne gormek istemiyorum yaa toplamasi zor oluyor okulda da basimin belasi olmustu ayasa götürdüler bizi staj boyu topladim
25 kisi oluncca sana dusmez toplamasi kaptan :) ben cok severim ya kirmizi kirmizi elmada olur tamam

Okullar cok surmez 1 aya kapanir

Günaydın canim
Ay nolur kapanmasin sabah velinin biri biz odevleri bitirdik yazmis bir suru var masallah dedik bizde meger kendisi yapmis cocuk daha okuma yazma bilmiyor nasil yapacak diye oturup yapmis kapaninca bir dusun cocuklarin halini

2 senedir perişan oldu çocuklar eve tıkılı doğru düzgün ne eğitim ne normal yaşantı olmadı tabi, inşallah bu sene sıkıntısız geçer çocuklar için de bizim için de , küçüğün de heveslenir şimdi büyükleri okula gidince ,arkalarından ağlamıyordur inşallah:)

rabbim hayırlısıyla nasip eder gülüm önceliklerini belirleyip sıralamanı yapmışsın zaten onun da sırası gelecek elbet

ayyyy hadi inşallahh ben selçuklu dayım
sağ selamet düğünü yapın inşallah sıra sana gelsin çarçabuk da kendine bakıp canını iyi et bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…