- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Günaydın kaptanimGunaydin kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kaptanimGunaydin kizlar
Heee geldim geldim birazdan gidicemGünaydın kuzum Oh seni gördüm rahatladım valla Görmeyince çok yalnız hissedip kaçıyorum
Belli degil canim da senin icin elbise resmini koydum profileGünaydın kaptan Takım akıbeti ne oldu, kapattın mı
Kolay gelsin canimHeee geldim geldim birazdan gidicem
Git git, incirler dökülür bak seni goremezse Allah kolaylık versin inşallah, bereketi bol olsunHeee geldim geldim birazdan gidicem
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canim
Sagol canimGit git, incirler dökülür bak seni goremezse Allah kolaylık versin inşallah, bereketi bol olsun
Efsaneeee bir şey olmuşsun, çok yakismis Renk de çok farklı bir ton, çok yakışmış. Mutlu huzurlu eğlenceli geçsin düğününüz inşallah Ablan da çok çok çok mutlu olsun. Ayyy neden gözlerim doldu ki, sen evlensen ağlarım sanirim Sen bilmesen de, insana yaklaşımın bana çok şey kattıBelli degil canim da senin icin elbise resmini koydum profile
Sabah sabah kimse yokken
Yaaa cook tesekkur ederim canimEfsaneeee bir şey olmuşsun, çok yakismis Renk de çok farklı bir ton, çok yakışmış. Mutlu huzurlu eğlenceli geçsin düğününüz inşallah Ablan da çok çok çok mutlu olsun. Ayyy neden gözlerim doldu ki, sen evlensen ağlarım sanirim Sen bilmesen de, insana yaklaşımın bana çok şey kattı
Yıllardır bir kişiye tek kaşının kalktığına şahit olmadım. Sanalda böyle olan, gerçekte ne kadar naiftir, düşünemiyorum Karşına hep güzel yürekli insanlar çıksınYaaa cook tesekkur ederim canim
Sabah sabah bunlari duymak cok mutlu etti
Yaa arada kalktigi zamanlar oldu ama genelde insanlar kırmayı hic sevmiyorum canim ama sanriim sonra uzulen ben oluyorumYıllardır bir kişiye tek kaşının kalktığına şahit olmadım. Sanalda böyle olan, gerçekte ne kadar naiftir, düşünemiyorum Karşına hep güzel yürekli insanlar çıksın
Aynn tam gaz devamTabi canım. Salmayalım kendimizi. Kaldığı yerden devam. Devamke kim yazıyodu bu sözü
Seviyorum araştırıyorum ama okumak nasip olmadı işler öncelik kendi bölümüm derken içimde kaldı 2 sene yoğun bir tempo var sonra yapılacaklar listemde onu okumak.. Allah ömür verirse..ooo muhteşem olur bu konu da tam destek yanındayım gülüm insanın yapacağı en büyük yatırım kendisine yaptığı yatırımdır diyerek , kız kardeşimi baya motive ettim ,bu yaz başı marmara üniversitesinin aile danışmanlığı sertifika programına girdi tüm maddi manevi zorluklara rağmen girdi dün son dersini aldı çarşamba da sınavı var allahın izniyle onu da başardı mı tamamdır , yani düşünceden eyleme geçtin mi bir bakmışsın olmuş bile başarmışsın
Evet sol kulvardan mira kaptanımız geliyoooooorrr sakın kapanmasın55 kilo mezun olmak için yarışa katılacağım. Kapatmayin.
Günaydın kelebek kaptanımGünaydın
Günaydın kaptanımGunaydin kizlar
Mezun ettim ya seni de dunMezun oldun ya tıka basa ye . Bende mi mezun olsaydım
Yok ya ilk hedefime ulaşalım bari
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canimGünaydınlar kızlar
Mezun ettim ya seni de dun
Günaydın canim
Günaydın canim
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun kizlar
Ben de mezun mu oldum ama kapanmadı takımMezun ettim ya seni de dun
Günaydın canim
Günaydın canim
Hayırlı sabahlar canmHayırlı nurlu güzel sabahlarınız olsun canlarım
Kiz oglum buyuk olsq alirdim ben seni amaaaaYaa arada kalktigi zamanlar oldu ama genelde insanlar kırmayı hic sevmiyorum canim ama sanriim sonra uzulen ben oluyorum
3 yildir burdayim cok insan gelip gecti takimdan..
Cokk tesekkur ediyorum canim
Kilo almazsan sorun yok panpa yeni hedef verip devam ederiz ama kapanir zstenTeşekkürler kaptanım
Ben de mezun mu oldum ama kapanmadı takım