Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay abla valla çok sevdim seni ben ilgi alanlarımız aynı ben de 2 üniversite olarak onlarla ilgili bir bölüm okumayı düşünüyorum
ooo muhteşem olur bu konu da tam destek yanındayım gülüm insanın yapacağı en büyük yatırım kendisine yaptığı yatırımdır diyerek , kız kardeşimi baya motive ettim ,bu yaz başı marmara üniversitesinin aile danışmanlığı sertifika programına girdi tüm maddi manevi zorluklara rağmen girdi dün son dersini aldı çarşamba da sınavı var allahın izniyle onu da başardı mı tamamdır , yani düşünceden eyleme geçtin mi bir bakmışsın olmuş bile başarmışsın

abla nasilsin durdun durdun kapanirken bizi buldun hayatin yoluna girmistir umarim tontiste kaldi eskisehirde demwk
aa aşk olsun tüm şansımla beraber geldim bence kapanmayacak
çok şükür girdi sayılır , şehre de az alıştım mı tamamdır , tontişimi deme yaaa son sene bildiğin bağımlı ve takıntılı oldu bana baya bir yordu beni canı sağ olasıca :))
sen ne yapıyorsun nasılsın senin bebeler baya baya büyümüştür şimdi dilli düdük olmuşlardır , karşılıklı atışıyorlar mı

zstn cok yoruyordu abla sen idare rdiyordun
Atismiyorlar abla bogusuyolar erkek gibi kiz yapacagim dedi Kuzey ve yapti onune gelene kafa atip ustune cikiyor hanimefndilik sifir

Büyük kilolar almıyorsun maşallah ablam ya Çok şükür brnde bıraktığın gibiyim olağanüstü bı durum yok hayatımda çocuklar iyi okulla başlamaları onlara da çok iyi geldi .yaşıtları ile Arkadaşları ile birlikte olmayı çok ozlemisler okuldan gelince yarım saat heycanla yaşadıklarını anlatıyorlar helede ortanca kızımkucugumde büyüdü teyzesi kolayladim artık sayılır

Tabi canım. Salmayalım kendimizi. Kaldığı yerden devam. Devamke kim yazıyodu bu sözü
Kurrtcede berdewamkirin
Türkçede devam et
Yarı Türkçe yarı Kürtce yani tam olarak internetçe devamke ye dönüşmüş
Dewamke olarak daha çok kullanılıyor.
(Araştırdım)

Burada eskiden Sudem kullanıyormuş. Filiz kaptanımız ve Nehir ve ben de birkaç kez kullanmışiz.

10 eylul menum

Sabah 9.45
Peynirli yumurta
1 dlm ekmek
Nescafe
Domates salata

14.30
1 kase bezelye
1 kase yogurt

16.30
Fit pasta (resimdekinin yarisi)
Turk kahvesi

Aksam 18.30
Peynirli salata

22.00
1 bardak süt

Afiyet olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…