Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Belli degil canim da senin icin elbise resmini koydum profile
Sabah sabah kimse yokken
Efsaneeee bir şey olmuşsun, çok yakismis Renk de çok farklı bir ton, çok yakışmış. Mutlu huzurlu eğlenceli geçsin düğününüz inşallah Ablan da çok çok çok mutlu olsun. Ayyy neden gözlerim doldu ki, sen evlensen ağlarım sanirim Sen bilmesen de, insana yaklaşımın bana çok şey kattı

Yaaa cook tesekkur ederim canim
Sabah sabah bunlari duymak cok mutlu etti

Yaaa cook tesekkur ederim canim
Sabah sabah bunlari duymak cok mutlu etti
Yıllardır bir kişiye tek kaşının kalktığına şahit olmadım. Sanalda böyle olan, gerçekte ne kadar naiftir, düşünemiyorum Karşına hep güzel yürekli insanlar çıksın

Yıllardır bir kişiye tek kaşının kalktığına şahit olmadım. Sanalda böyle olan, gerçekte ne kadar naiftir, düşünemiyorum Karşına hep güzel yürekli insanlar çıksın
Yaa arada kalktigi zamanlar oldu ama genelde insanlar kırmayı hic sevmiyorum canim ama sanriim sonra uzulen ben oluyorum
3 yildir burdayim cok insan gelip gecti takimdan..

Cokk tesekkur ediyorum canim

Tabi canım. Salmayalım kendimizi. Kaldığı yerden devam. Devamke kim yazıyodu bu sözü
Aynn tam gaz devam
Cordelia araştırmış bile
Seviyorum araştırıyorum ama okumak nasip olmadı işler öncelik kendi bölümüm derken içimde kaldı 2 sene yoğun bir tempo var sonra yapılacaklar listemde onu okumak.. Allah ömür verirse..
55 kilo mezun olmak için yarışa katılacağım. Kapatmayin.
Evet sol kulvardan mira kaptanımız geliyoooooorrr sakın kapanmasın
Günaydın kelebek kaptanım
Günaydın kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…