Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ağam bence yanlış anlıyosun. yani pek araya girmek istemem ama en çok kiloyu alan bendim geçen cuma günü, onun üstüne pazar günüde saçmaladım ama yinede kırılmadım yada alınmadım. kaçamak yapmayıp kilo almak senin suçun değil evet ama burada bizi üzmek için değil daha fazla motive etmek için yaptılar onu. en azından bi zorunluluk hissedince ben mesela söz verdim diye bursaya giderken inanın kaçamak yapmadım. yoksa yengem poğaça da yapmış onu yemedim mesela, tatlılar tuzlular havada uçuştu, kestane şekerleri yendi ama ben yemedim demem o ki senin moralin çok bozulmuş bence farklı + olarak kendine başka bi çözüm bul yağ yakıcı çaylar hazırla kendine detoks falan yap yada direncin kırılsın. o senin bünyenle alakalı belli bi düzene alıştığı için - çıkmıyosun bence şaşırtman gerekli :26: yanlış düşünüyosam yada anlatmak isteyipte anlatamadysamda özür dilerim . seviliyosun

cok can sıkıcı geçmişti devam edemedim.ne yazacagımı bilemedim üzüldüm açıkcası.bluecum seni anlıyorum gruba karşı sorumluluk hissin takdire değer.bunu senin kadar hissetmediğini ve sürekli kaçamak yaptıklarin düşündüklerinle beraber ceza yemek üzdü seni biliyorum.bence bu kadar takılma.
cuma stresi inan bendede oluyor.ama izinliyken anladım faydalı birşeymiş o.
yanlış anlaşılmakta istemem.ben burdaki herksin samimiyetine inanıyorum,3 cocuk annesi olarakda biliyorumki herkesin mizacı bir olamaz,ama burda olanın niyeti açık kilo vermek.kimi iradelidir,grup başı çeker,kimi iradesizdir irade kazanmaya çalışır ama herkese faydası olur burda olmak.herkesin aynı olmasını bekleyemeyiz.
sen yinede gitme yaz,kopma ..

az sonra diyetisyen randevum var öğleden sonra görüşürüz.

gunaydın kızlaaar guzel haftalar dılerımmm herkese

Canim benim stresini anliyorum ama karatay gercekten saglikli ve kilon az oldugu icinde vucudun direniyor ve cuma icin stres yaptiginda vucudun odem yapiyor. Spora gelince birakma derim vucut olculerini al ve spora devam et cunku sende zaten yag orani al oldugu icin spor senin kaslarini gelistirecek yani belki tartida ayni hatta fazla bile çıksan sıkı bir vucudun olacak kiyafetlerinden anlayacaksin . Benim spor hocam 70 kg idi ve hickimse inanmiyordu sen artik kilo ve tartiyi takmayip karatay ve sporla inan super bir goruntuye ulasacaksin ve tamam cuma ve tari fobini yenelim ama burda menu paylas ve dedigim gibi olculerini al inan ise yarayacaktir. Bebek istemesem karatatya devam edevcektim cunku ilk defa bir diyette ne hamur isi nede tatli yedim uc hafta . Yinede karar senin canim yanlis anlasildigim icin kusura bakma

Ucan alintilarima tekrar yaziyim

Tugbacim menun super canım valla superrsin kefirlerinde gelince sen tam olacaksin kim tutar seni

Bu arada banucugum kefirleri nasil gönderdin :26:
Benimkilerde buyuyor galiba yani bir bardak sut cok koyu yapti dun istryen varsa gonderebilirim kizlar

sanırım ben isteyeceğim kaptanım ama nasıl mayalanıyor nasıl yapılıyo hiç bilmiyorum :26: bide içebilirmiyim kokusu tadı nasıl onuda bilmiyorum

sanırım ben isteyeceğim kaptanım ama nasıl mayalanıyor nasıl yapılıyo hiç bilmiyorum :26: bide içebilirmiyim kokusu tadı nasıl onuda bilmiyorum

Gonderiyim canim benim tadi cok bekletirsen biraz ayrandan eksi oluyor ama ben 24 saat bekletiyorum ayrandan daha güzel yigun bir tadi var ama cok saglikli banucugum paylasmisti sen bilgilerjni ver gonderirim sana

dunku menum

dun kuzenım ve esıyle bıraz sahıl kenarından gezelım guzel bı yerde kahvaltı yapalım dedık ama kuzenımın esı yolu kaybettı 10da cıktıgımız yolculugumuz 1bucukta 2 adım otede son buldu ya guldugume bakmayın cok sınırlendım dur ıste sahıl kenarında yapalım kahvaltı ac ac bıde dagdan bayırdan done done bızı armutluya goturdu sahılden gıtseydık yarım saatte warcaktık sonucta kahvaltı epey sonraya kaldı mıdem ıyıce bulandı

sabah 13:30
ceyrek ekmek
beyaz peynır
domates
cay

aksam
1 dılım ekmek
5 ızzgra kofte
slata
1 bardak ayan

spor yok
su:2lt

ya dun cok kotuydu butun gunumuz arabada gectı gece mıdem basım okadar agrıdıkı gelemedım yattım uyuyamadım burnumuzdan geldi yanı kızlar

Gonderiyim canim benim tadi cok bekletirsen biraz ayrandan eksi oluyor ama ben 24 saat bekletiyorum ayrandan daha güzel yigun bir tadi var ama cok saglikli banucugum paylasmisti sen bilgilerjni ver gonderirim sana

tamam kaptanımmmm o şekilde olursa ve içebilirsem bende içerim canm çekiyo siz kefir dedikçe

kaptanım bugün kuru fasülye plav turşu varmş, ve ben ynımda alternatif bişey getirmedim sadece yoğurt yesem acıkırım napmalıyım

Ahh adliyeee koridorlariii...topuklularr tik tik tikkk yoruldummm :))

Insallahh sorun olmayacak olmayacakk ama haftada ikiden ucten cok spor yapmayacam tabi dikat edecem yine de )

Sagol kaptanim duzelttik baya arayi anneme ne yapsam batiyordu ama sirun benmle degilmis.. Ben de aliniyordum artk annemle babam arasinda sorun oldugu icn bz de annemle sorun yasadik ama fena degiller simdilk.. Bilmem mi kiymetlerimi hiccc )

Günaydın 3.mintikanin guzellikleri

Bol güneşli bir gün ve bol bol gitsin kilolar icilsin sular

enerjiniz sagligimiz daim olsun

Ohh gunaydinnn

Canm benm hosgeldinn sinavin nasildii??

Fena degil gozdecim hallettik baya moralim bozulmustu ama gecti sayilir annemle babam arasindaki gerginlik yuzunden oldu birazz..

Ahh gozde ahhh...
Bu hafta her gun spor yapacan anca oyle ikna olurm ben artk dikat edeceginee )

evet canım bende onu düşündüm spora gidicem yarın. biraz bazen yoğun oluyomuş ama olsun haftada 3gün oraya kalan 4günde evde falan halledicem..

bu arada hilalim sna ulaşıp danışmam gereken bişey var ama burdan 50 mesaj sayım dolmadı diye yazamadım bana özelden face kllanıyosan linkini gönderirmsin yada mail vb. :26:

Aynen canm bol spor yap ve diyetibe geri don de kapisalim artkkk ya bu hafta nedense ben arti gorerek basladm cok moralim bozuldu ama tabi ki de birakmixan kendimiii tartilmayim bikac gun guzel olur so ra ins biraz sis hissediyorm nedensee :/

Tamam canm mailimi yazarm ben sana

sabah:1 su bardagı yarım yağlı süt
5 yk nesfit
1yemek yk çörek otu

yada
1 yumurta beyazı
50gr peynir
1dilim ekmek

ara:yeşil çay

öğle:2 kepçe çorba
1 kase yogurt
1yk keten tohumu

ara:1date kivi
1 adet portakal

akşam
bol salata
1kase yogurt
1adet haşlanmış but

ara:beşibiryerde
yada 7 otlu

1adet greyfurt

2lt su

bu diyetisyenimin listesi start verdim bununla en az 1,5 veririm diye umut ediyorum.diyetisyene gitmeyeli 1 aydan fazla olmus 1,5 kilo vermişim.ben ödem yaptım diye korkuyordum ama 3 gündür maydanoza talim işe yaramış.bol maydanozlu limonlu salata yiyorum.

bu sefer listeme harfiyyen uymaya kararlıyım.hergün menü paylaşmaya çalışırım.

bırakmak yok canım döndüm sözüm söz artık bugün dahil bitti eski kaçamaklrım saçmalıklarım. eski halime dönüyorum şaka maka bana yazık diyet ypmadığımda 57 kiloydum şimdi 59larda geziyorum. moralim bozuluyo:18:

ooof bencede verdırır canım ama hıc ekmek yok benı zorlar yaa

Evet diyetisyene devam ediyorum.Bu hafta yediğim herşeyi yazıyorum beni sıkı gözleme aldı. Hiç bu kadar dağıtmamıştım
Her yediğimi yazıyorum.

Rakibem beraber vermeye devam edeceğiz. Ben bu hafta toparlandım maşşallah iyi başladım hafta sonundan beri :)

Selam bayanlar
Nasılsınız?

dünkü menüm;

Sabah
1 haş. yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim kepek ekmek

Ara: 1 elma

öğle
1 pors köfte
1 kase yoğurt
salata

ara: sütlü kahve

akşam
1 bardak yoğurt
5 yk yulaf
6 tane çilek

ara
portakal

su: 1,5 litre maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…