gidişim elbette seninle ilgili değil canım, sadece o anda "gidiyormusun madem peki güle güle" gibi algıladım açıkcası.. seninle bir ilgisi yok, hele ki kaptan olmanla hiç ilgisi yok..
kalmak istesem kalırdım derken listeler için dedim..
benim de artık canım sıkılıyor, hem karatayın sağlıklı olduğuna eminim, hem tam uyamıyorum hem de kilo veremiyorum...ara öğünlü bir listeye dönemiyorum insulin direncinin tekrar canlanacağına eminim çünkü.. düşünsene kaç zamandır uğraşıyorum ama yol katedemiyorum.. spor yapmaktan korkar oldum çünkü kilom fazla çıkıyor..bir umut tartıya her çıkışımda en iyi ihtimalle 56 küsürlü bi rakam görmekten yoruldum..işte bunların hepsi birleşince ben en iyisi cuma günleri stresinden uzak kalmak adına listeden çıkayım diye düşündüm..hem uğraşıp kaçamak yapmayıp hem de cezalılarda ilk sırada olunca da iyice moralim bozuldu, bunun sizinle bir ilgisi yoktu yani.. ben de ortamda gerginliğe neden olmak istemezdim ben de özür dilerim..
gidişim elbette seninle ilgili değil canım, sadece o anda "gidiyormusun madem peki güle güle" gibi algıladım açıkcası.. seninle bir ilgisi yok, hele ki kaptan olmanla hiç ilgisi yok..
kalmak istesem kalırdım derken listeler için dedim..
benim de artık canım sıkılıyor, hem karatayın sağlıklı olduğuna eminim, hem tam uyamıyorum hem de kilo veremiyorum...ara öğünlü bir listeye dönemiyorum insulin direncinin tekrar canlanacağına eminim çünkü.. düşünsene kaç zamandır uğraşıyorum ama yol katedemiyorum.. spor yapmaktan korkar oldum çünkü kilom fazla çıkıyor..bir umut tartıya her çıkışımda en iyi ihtimalle 56 küsürlü bi rakam görmekten yoruldum..işte bunların hepsi birleşince ben en iyisi cuma günleri stresinden uzak kalmak adına listeden çıkayım diye düşündüm..hem uğraşıp kaçamak yapmayıp hem de cezalılarda ilk sırada olunca da iyice moralim bozuldu, bunun sizinle bir ilgisi yoktu yani.. ben de ortamda gerginliğe neden olmak istemezdim ben de özür dilerim..
İnşallah güzel habrrlerle gelirsin csnim ornek listelerleaz sonra diyetisyen randevum var öğleden sonra görüşürüz.
gunaydın kızlaaar guzel haftalar dılerımmm herkese
Ucan alintilarima tekrar yaziyim
Tugbacim menun super canım valla superrsin kefirlerinde gelince sen tam olacaksin kim tutar seni
Bu arada banucugum kefirleri nasil gönderdin :26:
Benimkilerde buyuyor galiba yani bir bardak sut cok koyu yapti dun istryen varsa gonderebilirim kizlar
sanırım ben isteyeceğim kaptanım ama nasıl mayalanıyor nasıl yapılıyo hiç bilmiyorum :26: bide içebilirmiyim kokusu tadı nasıl onuda bilmiyorum
Gonderiyim canim benim tadi cok bekletirsen biraz ayrandan eksi oluyor ama ben 24 saat bekletiyorum ayrandan daha güzel yigun bir tadi var ama cok saglikli banucugum paylasmisti sen bilgilerjni ver gonderirim sana
Hadi bakalim dilegim süper süper sonuc gelecek galiba senden
aferin sana akilli kucuk kelebek
İnşallah bir sorun olmaz dikkat et yinede temkinli davran. Morelin duzeldimi soramadim fdun canim inşallah duzeltmissindir arani ailenle aile cok onemli bitanem evlenince daha iyi anlayacaksin
Dilegim cok yorgunsan cezani yarinda cekebilirdin canimin ici
Himm baya cozutulmus :18:
Ama sozunde durdugun icin tesekkur ederim ♥♥♥
Günaydın 3.mintikanin guzellikleri
Bol güneşli bir gün ve bol bol gitsin kilolar icilsin sular
enerjiniz sagligimiz daim olsun
Günaydın kızlarrr hayırlı haftanız olsun inşallahh. bi geçmiş yaptımda geldim çoğuna alıntı yapamadım işlerim çok ama okudum emin olun. Grupta soğuk rüzgarlar esmişş :26: hiç o konulara girmeyeyim en iyisi..
ama ama ben onu spordan sayıyorduum:18:
sen iste onu mors edersin canım benimbende öyle yapmıştım bi anlık hırsla çok güzel kilolar veriliyoo
,
kaptanımm bi sorunmu var :26:
gitmek istiyo oluşuna üzüldüm ağamm. hatta kal falan diye ısrar edicektim sana ama sonlara doğru yorumsuz kalmakta karar verdim
bunu bende yapıcam kaptanımmm bugün başlıyorumm
hiloşummmmmm noldu bitanemmm :26:
günaydın kaptanııımmmmm
günaydın kızlar size hemen cumadan bu yana listemi yazıyım giremedim çünküüü
Cuma günü
sabah: 1 haşlanmış yumurta + ufak bi domates+ biraz peynir 1 çay 1 dilim kepek ekmek
ara: yeşil elma + 1 yeşil çay bol limonlu, sonra böğürtlen çayı , sonra normal çay
Öğlen: tavuk but fırında + bi porsiyon salata 1 bardak ayran 1 dilim kepek ekmek
ara: kahve + yeşil çay
akşam: mantarlı tavuk sote 5 kaşık + 1 dilim ekmek(halamlarda kalıp sabah yola çıkıcağımız için aç kalmıyayım halamda dedm ekmek yedim)
su : 2 lt
Cumartesi günü
Sabah: 7:15de (otobüste) bi sandviç ekmek 2 dilim peynir 1 dilim salatalık 2 dilim domates + 1 ufak bardak meyve suyu
ara: 7 8 tane peynirli çubuk kraker
öğlen: saat 3 buçukta bi porsiyon iskender ( üzerine yağ döküyolardı döktürmedim altındaki ekmektende bikaç kare yedim)
ara: kağıt helvanın çeyreğininde çeyreği
akşam : yoldaydık bi dilim ıspanaklı börek yedim ( dönüyoduk otobüsteydik ve acıkmıştım çok ) + akşam eve gelince bol çay ve 2 dilim tahinli baklava yufkasından yapılmış tatlı ama çok ufaklardı bimde satılıyo
saat 10dan akşam 6 ya kadar hatta 7ye kadar aralıksız yürüdük sürekli. camilerde oturup namaz kılmamız hariç tabiki. nereden baksanız 6 saat 7 saat yürüdümm
pazar günü
YGS sınavım vardı ve sabah 6 buçukta evden çıkmam lazımdı
sabah: 1 buçuk poğça 1 meyve suyu
ara yok
öğlen yok
Akşam üzeri saat 3 gibi hamburger yedim ama avuç içim kadardı kampanya olduğu için ufaklardı ve eve gidemedim çok trafik vardı orada yedim birazda gezdim zaten 1 buçuk saat tempolu yürüdüm sınav sonrası
eve geldim saat 5ti içim rahat etmedi yarım saat daha çıkıp yürüdüm tempolu
sanırım 5 dk da mekik çektim evi silip süpürdüm
bu sabahta kilo almamış olduğumu gördüm mutlu oldum cumaya kadar da sıkı diyetteyim havalar düzeldi artık tamam sallantıda olan diyetim artık bitti
ama çok yorgunum kızlar kollarımı kaldıramıyorum o dereceyimbide yeni spor aykkabımı giydim açılmadı hemen azıcık sıktı ayak parmaklarım çok sızlıyo uykusuzluk ayrı bişey zatenn ama yinede iyi oldu
Ahh adliyeee koridorlariii...topuklularr tik tik tikkk yoruldummm :))
Insallahh sorun olmayacak olmayacakk ama haftada ikiden ucten cok spor yapmayacam tabi dikat edecem yine de)
Sagol kaptanim duzelttik baya arayi anneme ne yapsam batiyordu ama sirun benmle degilmis.. Ben de aliniyordum artk annemle babam arasinda sorun oldugu icn bz de annemle sorun yasadik ama fena degiller simdilk.. Bilmem mi kiymetlerimi hiccc)
Ohh gunaydinnn
Canm benm hosgeldinn sinavin nasildii??
Fena degil gozdecim hallettik baya moralim bozulmustu ama gecti sayilir annemle babam arasindaki gerginlik yuzunden oldu birazz..
Ahh gozde ahhh...
Bu hafta her gun spor yapacan anca oyle ikna olurm ben artk dikat edeceginee)
evet canım bende onu düşündüm spora gidicem yarın. biraz bazen yoğun oluyomuş ama olsun haftada 3gün oraya kalan 4günde evde falan halledicem..
bu arada hilalim sna ulaşıp danışmam gereken bişey var ama burdan 50 mesaj sayım dolmadı diye yazamadım bana özelden face kllanıyosan linkini gönderirmsin yada mail vb. :26:
bırakmak yok canım döndüm sözüm söz artık bugün dahil bitti eski kaçamaklrım saçmalıklarım. eski halime dönüyorum şaka maka bana yazık diyet ypmadığımda 57 kiloydum şimdi 59larda geziyorum. moralim bozuluyo:18:Aynen canm bol spor yap ve diyetibe geri don de kapisalim artkkk ya bu hafta nedense ben arti gorerek basladm cok moralim bozuldu ama tabi ki de birakmixan kendimiii tartilmayim bikac gun guzel olur so ra ins biraz sis hissediyorm nedensee :/
Tamam canm mailimi yazarm ben sana
sabah:1 su bardagı yarım yağlı süt
5 yk nesfit
1yemek yk çörek otu
yada
1 yumurta beyazı
50gr peynir
1dilim ekmek
ara:yeşil çay
öğle:2 kepçe çorba
1 kase yogurt
1yk keten tohumu
ara:1date kivi
1 adet portakal
akşam
bol salata
1kase yogurt
1adet haşlanmış but
ara:beşibiryerde
yada 7 otlu
1adet greyfurt
2lt su
bu diyetisyenimin listesi start verdim bununla en az 1,5 veririm diye umut ediyorum.diyetisyene gitmeyeli 1 aydan fazla olmus 1,5 kilo vermişim.ben ödem yaptım diye korkuyordum ama 3 gündür maydanoza talim işe yaramış.bol maydanozlu limonlu salata yiyorum.
bu sefer listeme harfiyyen uymaya kararlıyım.hergün menü paylaşmaya çalışırım.
eda sen diyetisyene devam ediyormusun?
canım ya sıkma canını.dr.ayça kayanın sitesini bir incele istersen ben bugünöğle arası biraz dinledim onu cok mantıklı konusuyor.
oluyor canım ya.biraz kafanı dağıt dinlen.ama baş ağrısı devam ederse nörolojiye git.te başına burun kanaması olsa burundaki damarlarından derim zaten sende sıkta olmuyor.tansiyonun da yükselmiş.umarım gecer devam etmez.
ne demek başımızın üstüned eyeri var.
aynı şey bendede var.ihmal ettim çarşambadan birşeyler yapsamiyi olacaktı.
hmm demek tatlılara döndün.ayrılmak zor olacak.edacım görelim seni tatil bitti.yaza az kaldı.benimde senden pek farkım yok.1 hafta takılamadım gruba ankaraya felan gittim.insan ağzına bir kere değdirsin o tatlıyı sigara gibi hatta eroin.
yukardada dediğim gibi bir ileri bi geri tplamda elde var sıfır birde dedem vefat etti tam ogün diyetisyen randevum vardı ankaraya gittim sonra koptum diyetisyendende gecen hafta küçük beden ciciler aldım hemen diyetisyenide aradım hadi bismilllah başlayalım yeniden tutmayın bizi.
ya bende göbeklendim normalde basenliyim wc sorununndan diye düşünüyorum.ama bi ara kadındogumada gitmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?