gidişim elbette seninle ilgili değil canım, sadece o anda "gidiyormusun madem peki güle güle" gibi algıladım açıkcası.. seninle bir ilgisi yok, hele ki kaptan olmanla hiç ilgisi yok..
kalmak istesem kalırdım derken listeler için dedim..
benim de artık canım sıkılıyor, hem karatayın sağlıklı olduğuna eminim, hem tam uyamıyorum hem de kilo veremiyorum...ara öğünlü bir listeye dönemiyorum insulin direncinin tekrar canlanacağına eminim çünkü.. düşünsene kaç zamandır uğraşıyorum ama yol katedemiyorum.. spor yapmaktan korkar oldum çünkü kilom fazla çıkıyor..bir umut tartıya her çıkışımda en iyi ihtimalle 56 küsürlü bi rakam görmekten yoruldum..işte bunların hepsi birleşince ben en iyisi cuma günleri stresinden uzak kalmak adına listeden çıkayım diye düşündüm..hem uğraşıp kaçamak yapmayıp hem de cezalılarda ilk sırada olunca da iyice moralim bozuldu, bunun sizinle bir ilgisi yoktu yani.. ben de ortamda gerginliğe neden olmak istemezdim ben de özür dilerim..
ağam bence yanlış anlıyosun. yani pek araya girmek istemem ama en çok kiloyu alan bendim geçen cuma günü, onun üstüne pazar günüde saçmaladım ama yinede kırılmadım yada alınmadım. kaçamak yapmayıp kilo almak senin suçun değil evet ama burada bizi üzmek için değil daha fazla motive etmek için yaptılar onu. en azından bi zorunluluk hissedince ben mesela söz verdim diye bursaya giderken inanın kaçamak yapmadım. yoksa yengem poğaça da yapmış onu yemedim mesela, tatlılar tuzlular havada uçuştu, kestane şekerleri yendi ama ben yemedim