Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Lahmacunu görmedik gitti
Vay sen de squata başlamışsın, ben onu Gözdeye de önermiştim bence yardımlaşın.. hatta ben de deneyim becerebiliyorsam katılayım; hala hafif sızılarım var ama tamamen geçsin diye de bekleyemicem valla sıkıldım yahu :26:

benim planlar suya düstü bugun ama ev temizlennmiş oldu sende pikiniğin keyfini çıkardın artık yarın ki telaşa değmiştir
Bebeleri uyutum 1saat yuruyus yapacam kaptanim soz
tamam canım anlaştık

23 Mart Menüm:

Sabah:
1 kepekli-kaşarlı tost
domates-biber
şekersiz çay

Öğlen:
1 paket tahıllı form (dersanedeydm dee)
1 tek şeker Türk kahvesi

Akşam:
1 kase mercimek
1 pors yoğurtlu yumurta(adı çılbır mı ne öyle bi şey )
1 dilim kepekli ekmek

1 kase poding

Su:1,5 lt
Spor: yapacağımm ama napcama karar veremedm 30 dk Leslie ardından biraz mekik squat denerm sanırm

Son düzenleme:
ne yani şimdi küçük yazınca cezası küçük mü olcak pudingin haa
ameliyat yerin iyileşmediğinden sporda yüklenmek istemiyorum ama yarın 2 mile lesilie cezanı çekersin bebek

lahmacun en masumuydu eşimin teklifleri arasında onunda yarısını yedim ama tabi ki cezamı alayım

Valla bacim aslinda bir is var bende yarin misafirim gelecek arkafasim lohusa cani beni pogacayi cekmis sevabina yapayim didim bugunde evleri temizliyecedim amma eltim arayip gidelim diyencede hayir diyemedim yarin artik temizlijti hazirlijyi totomdan solurum:)

Yok baci esek gibi aniricam sozu verdik arti cikarsam hareketli haystimls dengeleyecem

Ne oldu ya nazarami geldik agam nereye gidiyon ya biz seni cok seviyoruz gitme

Olsn yapıyorum şimdi kalkıp kaptanımm hakettmm
seninki baya masum ya hem de öğlen bence ceza 30 dk yeterli

hahayy bu daha iyiymiş , senin teklifin daha cazipmiş

1 kase puding 250 cal= 45 dk yürüyüş ortalama 300cal

he kendi kendime cezamı da verdmm...

Ohh sporumu yaptm bi güzelll...

25 dk zumba+20 mekik+hındred+50 squat coştum valla umarm sorun yaşamam da daha sık yaparım yahu özlüyorum sporuu ohh miss

Bluecugum oncelikle seni cok seviyoruz aramizda kalnan listede olmasan bile bizi muhabettin mahrum birakmamini isterim .herkesin bi yasam tarzi farkli hepimiz elimizden geldigi kadar kilo vermek icin mucadele ediyoruz bizler haftasonu diyeti patlatip haftaici dikkat etmeye calismamiz yarismaya ve buraya saygimizdan en onemluside kilo vermek istememizden benim diyetimi sikintiys sokmamin en buyuk etken cevremin kalabalik olmasi dun ailemle birlikteydik bugun kaynimlarla yarin arkadaslarimla beni anlamani isterim turkiyeye geldiginde diyet yapamadigini soylemustin ben evde olupta diyetime sadik kalmaya calisiyorum yanliz olsam inan cok kolay duse kalkada olsak bu yoldan donmuyoruz donmiyecezde hep birlikte 3 mintika olarak korumays gecicez canim ben inaniyorum sende inan buna

Kaptan menumu yazmadan 45 dakija hiz tempoda yuruyus 15 dakikada kol bacak karin hareketleri yapicam kizi oglani yikadim uyuttum utumu yaptim okadar yorgunun ama bugunun bedelini odemek ve takimima saygidan spirumu yapicam

Menum
Kahvalti bir dilim cavdar biber peynir
Ara cekirdek 3 avuc kadar

Ogle -aksam 4gibi mangalda tavuk 3 parca kanat 2 parca bud kozlenmis biber salata bir bardak ayran bir bardak kola yarim ekmek
Ara neskafe
Yatarken bir bardak sutsut
2,5 lt su
Spor piknikte kosturmaca yuruyus
Evde kosubandinda 4.5 km yuruyus 45 dak 15dak kol bacak hareketleri

Son düzenleme:
Yok baci esek gibi aniricam sozu verdik arti cikarsam hareketli haystimls dengeleyecem
Hadi bakalim dilegim süper süper sonuc gelecek galiba senden

Olsn yapıyorum şimdi kalkıp kaptanımm hakettmm
seninki baya masum ya hem de öğlen bence ceza 30 dk yeterli

he kendi kendime cezamı da verdmm...
aferin sana akilli kucuk kelebek
Ohh sporumu yaptm bi güzelll...

25 dk zumba+20 mekik+hındred+50 squat coştum valla umarm sorun yaşamam da daha sık yaparım yahu özlüyorum sporuu ohh miss
İnşallah bir sorun olmaz dikkat et yinede temkinli davran. Morelin duzeldimi soramadim fdun canim inşallah duzeltmissindir arani ailenle aile cok onemli bitanem evlenince daha iyi anlayacaksin
Kaptan menumu yazmadan 45 dakija hiz tempoda yuruyus 15 dakikada kol bacak karin hareketleri yapicam kizi oglani yikadim uyuttum utumu yaptim okadar yorgunun ama bugunun bedelini odemek ve takimima saygidan spirumu yapicam
Dilegim cok yorgunsan cezani yarinda cekebilirdin canimin ici
Himm baya cozutulmus :18:
Ama sozunde durdugun icin tesekkur ederim ♥♥♥

Günaydın 3.mintikanin guzellikleri

Bol güneşli bir gün ve bol bol gitsin kilolar icilsin sular

enerjiniz sagligimiz daim olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

saol tatlım benım:) balkonla salonun arasındada sürgülü can var acık yanı cok gusel gunes alıyor oyuzden ferah oldu .

Hayirli sabahlar guzeller okula oglani biraktim markete gittim iki soluklanio kosturacam sabah tartildim iki gundur dengesiz beslenmememe ragmem sporun etkusiyle kilo almamisimbugunden sonra eksiye dusmrk icin ugrasicam cumaya kadar

Ayferim gunaydin super sonuc icin bu dort gun iyi mucadele edicem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…