8 hafta aldırmak için çok geç mi..

Bilmiyorum ben konuya duygusal baktım. Ben o raddeye getirmemeye calısırdım sonucta korunma diye bir şey var. Allahın verdigi canı da Allah alır ben kürtaja hic normal bakamıyorum yine de kendi tercihi ben sadece öneri verdim. Sonucta yine hamile kalma ihtimali olursa onu da mı aldıracak sonucta evli
Ben de pedagojik açıdan bakıyorum aslında. Çocuklar için hayat çok zor zaten, ailelerini de seçemiyorlar. Aile olamamış 2 ebeveyne denk gelmektense aldırmak mantıklı ama bu tür üremelere de bir el atılmalı.

Ayrıca profilinde bekar ve 0 çocuk yazıyor neye inanalım
Ben bu hesabı açtığımda bir tanidigim vardı o tanır vs konularımdan diye bilgilerimi farklı girmiştim. Ki ayrıca neler çektiğimi sadece ben biliyorum, macera aramak için bu konuyu açacak kadar vurdumduymaz biri olsam çoktan aldrmistim

Ben bu hesabı açtığımda bir tanidigim vardı o tanır vs konularımdan diye bilgilerimi farklı girmiştim. Ki ayrıca neler çektiğimi sadece ben biliyorum, macera aramak için bu konuyu açacak kadar vurdumduymaz biri olsam çoktan aldrmistim
Bende bu yüzden sizin aldıramayacagınızı söylemiştim cünkü bu kadar önemsemeyen biri olsanız bu kacıncı gidişiniz coktan aldırırdınız☹️

Bugün gittim 13 mm dedi ve 7+4 günlük Muş , gerçekten parçalanarak mi cikariliyor. Bilen biri aydinlatabilirmi. Vakumlama denmişti bana o olunca da mi parçalanıyor
Siz buradaki insanlarla dalga geçiyorsunuz sanırım tabiki de parçalanıyor ne önemi var bunun?? Canlı bir bebek ölüyor sonuçta merak ettiğiniz bu mu yani? Yok parçalanıyor mu yok büyümüş mü...😡

Adamla boşanacağım diye çocuk doğurmuyorssun ama yatmaya geldi mi yatıyorsun.. sonra çaresizim.
Biz sana nasıl aldır deyip daha doğmamış sebinin günahına girelim.

Kıyma lütfen ona hiçbir şey ondan değerli değil boşandıktan sonra da evladına yine senin olacak. Boşanmayı düşünmek istemen geçerli bı sebep değil çocuk sahibi olmak için çırpınan insanlar var onları düşün ve aldirirsan pişman olursun ilerde emin ol daha önünde çok uzun bı zaman var belki herşey beklemediğin anda düzelecek bebekle birlikte bu senin için bir şans

Boşanmayacaksın, bebeği de aldırmayacaksın. Boşuna zırt pırt gidip de boyuna baktırıp durma.

Boşanmayacaksın, bebeği de aldırmayacaksın. Boşuna zırt pırt gidip de boyuna baktırıp durma.
Sizene bundan Bosanmazsam istersem gayet de aldiririm, yeter bu nedir bu siteye üye olan herkes kınamak için kayıt olmuş gibi . İnsanlar sizler yüzünden konu açmaya korkar oldu bu sitede

İnsanın kendi derdi yetmiyor gibi bide kk da konu açınca kinamalara ektra üzülüyor. Bakıyorum başka sitelerde böyle birşey yok neden burda bu kadar böyleleri var anlamıyorum.

İnsanlar sizler yüzünden konu açmaya korkar oldu bu sitede
Klasik. Açıyorlar korkmayın. Kınamıyorum tespit yaptım. Günlerdir yazdıklarınızdan yola çıkarak aldıramayacağınızı düşünüyorum. Karar sizin neticede elbette bizi bağlayan bir şey yok. En doğru kararı verirsiniz umarım.

İnsanın kendi derdi yetmiyor gibi bide kk da konu açınca kinamalara ektra üzülüyor. Bakıyorum başka sitelerde böyle birşey yok neden burda bu kadar böyleleri var anlamıyorum.
Aşkım bı psikologs gidip yardım alsan belki faydası olur hem evliliğiniz içinde belki

Klasik. Açıyorlar korkmayın. Kınamıyorum tespit yaptım. Günlerdir yazdıklarınızdan yola çıkarak aldıramayacağınızı düşünüyorum. Karar sizin neticede elbette bizi bağlayan bir şey yok. En doğru kararı verirsiniz umarım.
Bundan sonra tespit yaparken uslubunuza dikkat edin o zaman. Kendi derdime odaklanmaktan gerçek manada dikkate alamıyordum bu kadar kinayanlari ama bir yere kadarmış demek ki

Aşkım bı psikologs gidip yardım alsan belki faydası olur hem evliliğiniz içinde belki
Nasıl bir yardımı olabilir eşim tam bir ruh hastası dün ona bebeği yarın aldiracagim demiştim, bugün geldi zaten tartismisfik geceden ama sormadı bile aldrdin mi diye vs insan merak etmez mi biraz ustelemez mi sadece bir kere sordu sanane dedim gitti zaten mutfakta denk gelmiştik öyle sormuştu. Sanırım bu kararımı vermede bitaz yardımı olacak gibi

Bundan sonra tespit yaparken uslubunuza dikkat edin o zaman. Kendi derdime odaklanmaktan gerçek manada dikkate alamıyordum bu kadar kinayanlari ama bir yere kadarmış demek ki, herkesin bir Sabri var
Neyini kınamışım tam olarak? Aldırmak istemene mi laf söyledim ya da neden boşanacağın adamla seviştin mi dedim? Bunların hiç biri benim mesajım değil.bence aldırmayacaksın boş yere gidip kendine eziyet etme, 13 mm olmuş 14 mm olmuş yok kolu bacağı var vs. Diyorum. Neyse Allah yardımcınız olsun iyi akşamlar.

Back
X