• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku evi

Benzeri başıma geldi. Tüm binanın zilleri birbirine girdi. Başka dairenin ziline basıyorlar, benim zil çalıyor. Birkaç gün böyledevam etti, sonra diğer dairelerin zilleri karıştı. Elektrikçi çağırdı yönetim düzeldi.

Hırsızlar ev boş mu değil mi diye zil calarlar hep bilinen bir taktik ses gelmezse ev boş derler hep.

Konu sahibinin ki tesisat sorunu gibi duruyor ama haftalarca hergün çalmasının. Nedeni tesisat sorunudur eski oturduğum yerde de ziller komple bozulmuştu 1 kişinin zili çaldımı 28 dairenin aynı anda zili çalıyordu bizde. 😂
Evet ama binada hırsızlık,kapı zorlama vb şeyler olmadıysa/olmuyorsa hırsız seçeneği zaten eleniyor. Zile bastı açan olmadı durumunda zaten hırsız işini yapmaya bakar,kapıyı zorlar.

Evet ama binada hırsızlık,kapı zorlama vb şeyler olmadıysa/olmuyorsa hırsız seçeneği zaten eleniyor. Zile bastı açan olmadı durumunda zaten hırsız işini yapmaya bakar,kapıyı zorlar.
Biliyorum konu sahibinin ki tesisat sorunu diye yazdım zaten yukarıda alıntıladığım arkadaş hırsızların calacağı en son şey zildir yazmış yani çalmazlar anlamına gelmiş ona istinaden yazdım o kısmı aksine çalarlar bilinen bir taktik diye.

Back
X