- 4 Kasım 2018
- 26.312
- 108.910
- 598
- Konu Sahibi ImTheDevil
Yabancilarla bir yazHangi kitap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yabancilarla bir yazHangi kitap
Ay çok merak ettimYabancilarla bir yaz
Ay çok merak ettim
Bu aklımda bulunsun okurum :)benzerlik kismi eviniz,iste apartmaninin cogu is yeri olmasi.
Neyse guzel kisa bir kitap :)
Evet ama binada hırsızlık,kapı zorlama vb şeyler olmadıysa/olmuyorsa hırsız seçeneği zaten eleniyor. Zile bastı açan olmadı durumunda zaten hırsız işini yapmaya bakar,kapıyı zorlar.Hırsızlar ev boş mu değil mi diye zil calarlar hep bilinen bir taktik ses gelmezse ev boş derler hep.
Konu sahibinin ki tesisat sorunu gibi duruyor ama haftalarca hergün çalmasının. Nedeni tesisat sorunudur eski oturduğum yerde de ziller komple bozulmuştu 1 kişinin zili çaldımı 28 dairenin aynı anda zili çalıyordu bizde.![]()
Okuma...Bu aklımda bulunsun okurum :)
Biliyorum konu sahibinin ki tesisat sorunu diye yazdım zaten yukarıda alıntıladığım arkadaş hırsızların calacağı en son şey zildir yazmış yani çalmazlar anlamına gelmiş ona istinaden yazdım o kısmı aksine çalarlar bilinen bir taktik diye.Evet ama binada hırsızlık,kapı zorlama vb şeyler olmadıysa/olmuyorsa hırsız seçeneği zaten eleniyor. Zile bastı açan olmadı durumunda zaten hırsız işini yapmaya bakar,kapıyı zorlar.
demeye gelmistim bende.Okuma...
Okuyunca konu açmak yerine sana özelden yazcam pirayeOkuma...
Niyeeeedemeye gelmistim bende.
KorkuyosunNiyeeee
Sen varsın bişi olmaz :)Korkuyosun![]()
Ben resetleme yaptığım günden beri zil çalma şikayeti bitti gittiN’aptınız merak ettim sorun belli oldu mu
Çok sevindim sizin adınıza rahatlamıştır kafanızBen resetleme yaptığım günden beri zil çalma şikayeti bitti gitti
Teşekkür ederim gerçekten rahatım şu anÇok sevindim sizin adınıza rahatlamıştır kafanız