sabah:1 su bardagı yarım yağlı süt
5 yk nesfit
1yemek yk çörek otu
yada
1 yumurta beyazı
50gr peynir
1dilim ekmek
ara:yeşil çay
öğle:2 kepçe çorba
1 kase yogurt
1yk keten tohumu
ara:1date kivi
1 adet portakal
akşam
bol salata
1kase yogurt
1adet haşlanmış but
ara:beşibiryerde
yada 7 otlu
1adet greyfurt
2lt su
bu diyetisyenimin listesi start verdim bununla en az 1,5 veririm diye umut ediyorum.diyetisyene gitmeyeli 1 aydan fazla olmus 1,5 kilo vermişim.ben ödem yaptım diye korkuyordum ama 3 gündür maydanoza talim işe yaramış.bol maydanozlu limonlu salata yiyorum.
bu sefer listeme harfiyyen uymaya kararlıyım.hergün menü paylaşmaya çalışırım.
dunku menum
dun kuzenım ve esıyle bıraz sahıl kenarından gezelım guzel bı yerde kahvaltı yapalım dedık ama kuzenımın esı yolu kaybettı10da cıktıgımız yolculugumuz 1bucukta 2 adım otede son buldu ya guldugume bakmayın cok sınırlendım dur ıste sahıl kenarında yapalım kahvaltı ac ac bıde dagdan bayırdan done done bızı armutluya goturdu sahılden gıtseydık yarım saatte warcaktık sonucta kahvaltı epey sonraya kaldı mıdem ıyıce bulandı
sabah 13:30
ceyrek ekmek
beyaz peynır
domates
cay
aksam
1 dılım ekmek
5 ızzgra kofte
slata
1 bardak ayan
spor yok
su:2lt
ya dun cok kotuydu butun gunumuz arabada gectı gece mıdem basım okadar agrıdıkı gelemedım yattım uyuyamadım burnumuzdan geldi yanı kızlar
bırakmak yok canım döndüm sözüm söz artık bugün dahil bitti eski kaçamaklrım saçmalıklarım. eski halime dönüyorum şaka maka bana yazık diyet ypmadığımda 57 kiloydum şimdi 59larda geziyorum. moralim bozuluyo:18:
5 yk nesfit
1yemek yk çörek otu
yada
1 yumurta beyazı
50gr peynir
1dilim ekmek
1 kase yogurt
1yk keten tohumu
1 adet portakal
akşam
bol salata
1kase yogurt
1adet haşlanmış but
yada 7 otlu
1adet greyfurt
2lt su
bu diyetisyenimin listesi start verdim bununla en az 1,5 veririm diye umut ediyorum.diyetisyene gitmeyeli 1 aydan fazla olmus 1,5 kilo vermişim.ben ödem yaptım diye korkuyordum ama 3 gündür maydanoza talim işe yaramış.bol maydanozlu limonlu salata yiyorum.
beni en cok listedeki temin etmek zorluyor.yoksa bu liste beni zorlamaz.temin derken hazırda bulundurmak.öğün atlamak istemiyorum aynen yapmak istiyorum.ooof bencede verdırır canım ama hıc ekmek yok benı zorlar yaa
hadi eda ben fena gaza geldim.bugün dr arkadasın hemşiresi siz çok inceldiniz tanıyamıyorum dedi.Evet diyetisyene devam ediyorum.Bu hafta yediğim herşeyi yazıyorum beni sıkı gözleme aldı. Hiç bu kadar dağıtmamıştım
Her yediğimi yazıyorum.
sabah
5 zeytın
1 dılım peynır
1 dılım ekemek
1 cay
salatalık
domates
ara
1/2 dıyet sunta bıskuvı
öğle
nohut yemegı
1 dılım ekemk
ara
1 elma
1 activia
aksam
1 kase mercımek corba
1 porsıyon karısık ızgara
bol salata
ayran
masada börek cesıtlerı ve tatlı cesıtlerı vardı tabıkı hıcbırne dokunmadım ılgılenmedım bıle:) ılla ısrar etıler yok dedım bırı de bır bınıde bır
ara
1 armut
su:2 lt
spor: mısafırlıkteydık malesef yapamadım
Hadi bakalım inş canmm..ayy ebn 59 olsam yaaa
Dön canm dön cidden şakamızı flan bitirdk hop döndük
Maşallahh hadi bakalım cumayı bekliyoruzz
beni en cok listedeki temin etmek zorluyor.yoksa bu liste beni zorlamaz.temin derken hazırda bulundurmak.öğün atlamak istemiyorum aynen yapmak istiyorum.
hadi eda ben fena gaza geldim.bugün dr arkadasın hemşiresi siz çok inceldiniz tanıyamıyorum dedi.
aynen canm benm şaka maka zararı takımdan çok kendimize. ben sirkelendim kendime geldiim valla yazık günah rejimdeym deyip sapıtıyorum olmaz bu böyle alıyorum yani anlamadım nasıl bi psikoloji
Canim uzuldum gununun kotu gecmesine ama her iste bir hayir vardir diyelimdunku menum
dun kuzenım ve esıyle bıraz sahıl kenarından gezelım guzel bı yerde kahvaltı yapalım dedık ama kuzenımın esı yolu kaybettı10da cıktıgımız yolculugumuz 1bucukta 2 adım otede son buldu ya guldugume bakmayın cok sınırlendım dur ıste sahıl kenarında yapalım kahvaltı ac ac bıde dagdan bayırdan done done bızı armutluya goturdu sahılden gıtseydık yarım saatte warcaktık sonucta kahvaltı epey sonraya kaldı mıdem ıyıce bulandı
sabah 13:30
ceyrek ekmek
beyaz peynır
domates
cay
aksam
1 dılım ekmek
5 ızzgra kofte
slata
1 bardak ayan
spor yok
su:2lt
ya dun cok kotuydu butun gunumuz arabada gectı gece mıdem basım okadar agrıdıkı gelemedım yattım uyuyamadım burnumuzdan geldi yanı kızlar
Canim kuru ve yogurt ye doymazsan bir dilim ekmektamam kaptanımmmmo şekilde olursa ve içebilirsem bende içerim canm çekiyo siz kefir dedikçe
kaptanım bugün kuru fasülye plav turşu varmş, ve ben ynımda alternatif bişey getirmedim sadece yoğurt yesem acıkırım napmalıyım
5 yk nesfit
1yemek yk çörek otu
yada
1 yumurta beyazı
50gr peynir
1dilim ekmek
1 kase yogurt
1yk keten tohumu
1 adet portakal
akşam
bol salata
1kase yogurt
1adet haşlanmış but
yada 7 otlu
1adet greyfurt
2lt su
seni görünce benmde yapasım geldi aynen bu listeden bende çıkartıcam böyle belki gaza geliriimmmGeçen sene Aralıkta ben ve gruplara dahil oluyorumm..
kelebek.hill ( 67 / 66,2 / 0,8 / %1,19 ) Yeni Üye. Hedef Kilo: 60 kg.
22 Mart 2013
kelebek.hill(62/61,7/0,3/%0,48)
29 Mart
kelebek.hill(61.7/62.3/-0.6/-%0.97)Hedef kilosunu 60'tan 57'ye indirdi.
5 Nisan
kelebek.hill ( 62,3 / 61,6 / 0,7 / %1,12 )
12 Nisan
kelebek.hill ( 61,6 / 61,3 / 0,3 / %0,49 )
19 Nisan
kelebek.hill ( 61,3 / 60,9 / 0,4 / %0,65 )
26 Nisan
kelebek.hill ( 60,9 / 61,5 / -0,6 / %-0,98 )
3 Mayıs
kelebek.hill ( 61.5 ./ 61.5 / 0/ %0 ) Kilosu Sabit.
10 Mayıs
kelebek.hill ( 61.5 / 61.5 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit.
17 Mayıs
kelebek.hill ( 61.5 / 60.4 / 1.1 / %1.79 )
24 Mayıs
kelebek.hill ( 60.4 / 60 / 0.4 / %0.66 )
31 Mayıs
kelebek.hill ( 60 / 59.7 / 0.3 / %0.5 )
7 Haizran
kelebek.hill ( 59.7 / 59.7 / 0 / % 0 ) Kilosu Sabit.
14 Haziran
kelebek.hill ( 59.7 / 60.3 / -0.6 / -%1 )
21 Haziran
kelebek.hill ( 60.3 / 59.9 / 0.4 / %0.66 )
28 Haziran
kelebek.hill (59.9/60.5/-0,6/%-1)
5 Temmuz
kelebek.hill ( 60.5 / 60.5 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit. İzinli.
Veee kelebek.hill'in sevdiceği askerden gelince izne ayrılır bir daha geri dönüş yapmaz...alır geri hop kilocuklarıı... yalnız 60-61 arası ne gezmişim yaaa bu sene daha güzel olur umarm ve geri almamm...:18: Kendi listemi çıkardmbu hafta 62,3 olmayı başarırsam geçen seneyle başabaş gidiyorum
seni görünce benmde yapasım geldi aynen bu listeden bende çıkartıcam böyle belki gaza geliriimmm
ablacım yoğurt, salata, zeytinyağlı sebzeler yada buharda da haşlamış da olabilir, ayrıca proteinde çok önemli salatalarına haş tavuk yada ton balığı ekleyebilirsin. ızgara köfte, çorba hergün olasada mutlaka eklenmeli öğünlere
ben mesala ilk zamanlar kursa giderken kahvaltı yapmaya üşeniyordum form bisküviler falan idare ediyodum saolsun kızlar söyleye söyle düzene girdim , sabah kalkıp bi yumurta haşlayıp peynir zeytin yiyip çıkıyorum yanımada küçük kavanozda yoğurt yada kefir alıyorum bide salata yada 2 dlm tb ekmek arasına yeşillik falan sandiviç yapıyorum ara içinde bi elma akşam eve aç girmiyorum diğer türlü açlık kriziyle eve geliyordum dolayısıyla akşam fazla kaçıyordu
Heyttt beeee
Cunku gordugum kadariyla metabolizman tembellesmis yani o kadar az ve yanlis veriyorsun ki artik dogrysunu bulamiyor
Bir hafta duzenli beslen
Sabah
1 yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
Yesillik
Ara
10 cig badem yada findik bir elma yada armut
Ogle
1 kase corba
Avuc ici kadar et yada 3-4 koftr
Salata yada yoğurt
Ara
1 meyve bir bardak ayran
Aksam
Bir kase çorba
Sebze yemegi
Salata yada yogurt
Yani kalkis saatine gore ayarlayabilirsin aksam ve öğlen yer degisebilir ama saglikli beslenmelisin diyetisyen değilim ama senin menun yanlis cok yersem kilo alirim diyorsun yarim paket burcak yiyorsun onemli olan az calori alnak degil saglikli cal almak
İtiraf edeyim pazar guni biraz kacamkli gecti bu nedenle menuyu de yazmadim.ama pazar gunume bedel olark kendime ceza verdim.hilalin verdigi cezadan sadece 50 mekik kaldi.bunun disinda cuma sabahina kadar sabhi da dahil hergun en az 30 dk lesli ya da zumba.hergun lustemde gorcksiniz
Menüm cuma
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
Kahvaltı
1 minik muz
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
2 dilim tatlı lor
1 fincan biberiye
1 salatalık 2 taze biber
1/2 portakal
ÖĞLE
1 bardak kefir
AKŞAM
1 kase tarhana çor
3 ad içli köfte
salata
1 bardak ayran
SPOR
45 dk koşu -tiffany-10 dk twist -35 squat
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan biberiye
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
Menüm cumartesi
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
Kahvaltı
1 lop yumurta
1 çay bardağı ceviz
6 zeytin
2 dilim peynir
1 fincan hibisküs
1 salatalık 2 taze biber
1 turp
1/2 demet dereotu
ÖĞLE
1 böğürtlenli yoğurt
AKŞAM
fırında balık
bol salata
1 dilim tahin helvası
SPOR
2,5 saat yürüyüş
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi+1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
Aldim verdim ben seni yendim olmus valla bu sene daha siki tutmalisin gelinlik giyeceksin arti tekrar tekrar alio verme olmayacak burdsn digru koruma gurubuna mars marsGeçen sene Aralıkta ben ve gruplara dahil oluyorumm..
kelebek.hill ( 67 / 66,2 / 0,8 / %1,19 ) Yeni Üye. Hedef Kilo: 60 kg.
22 Mart 2013
kelebek.hill(62/61,7/0,3/%0,48)
29 Mart
kelebek.hill(61.7/62.3/-0.6/-%0.97)Hedef kilosunu 60'tan 57'ye indirdi.
5 Nisan
kelebek.hill ( 62,3 / 61,6 / 0,7 / %1,12 )
12 Nisan
kelebek.hill ( 61,6 / 61,3 / 0,3 / %0,49 )
19 Nisan
kelebek.hill ( 61,3 / 60,9 / 0,4 / %0,65 )
26 Nisan
kelebek.hill ( 60,9 / 61,5 / -0,6 / %-0,98 )
3 Mayıs
kelebek.hill ( 61.5 ./ 61.5 / 0/ %0 ) Kilosu Sabit.
10 Mayıs
kelebek.hill ( 61.5 / 61.5 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit.
17 Mayıs
kelebek.hill ( 61.5 / 60.4 / 1.1 / %1.79 )
24 Mayıs
kelebek.hill ( 60.4 / 60 / 0.4 / %0.66 )
31 Mayıs
kelebek.hill ( 60 / 59.7 / 0.3 / %0.5 )
7 Haizran
kelebek.hill ( 59.7 / 59.7 / 0 / % 0 ) Kilosu Sabit.
14 Haziran
kelebek.hill ( 59.7 / 60.3 / -0.6 / -%1 )
21 Haziran
kelebek.hill ( 60.3 / 59.9 / 0.4 / %0.66 )
28 Haziran
kelebek.hill (59.9/60.5/-0,6/%-1)
5 Temmuz
kelebek.hill ( 60.5 / 60.5 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit. İzinli.
Veee kelebek.hill'in sevdiceği askerden gelince izne ayrılır bir daha geri dönüş yapmaz...alır geri hop kilocuklarıı... yalnız 60-61 arası ne gezmişim yaaa bu sene daha güzel olur umarm ve geri almamm...:18: Kendi listemi çıkardmbu hafta 62,3 olmayı başarırsam geçen seneyle başabaş gidiyorum
Edam hisgeldin yaz gibi bir hava var ve sende super donus yapmissin ohh ohhValla senin adına sevindim.Aldığın tepkiler güzel. Bende başladım toparlandım.
Bugün harika gidiyor hatta. İnş tam gaz devam ediyorum.
Biraz şevk gelmesi gerekiyordu. Hava sıcaklıklığı yetti gerçi. Yaz geliyor ve yeni kıyafetler almak zorundayım. İyice gitmesi lazım hadi devam ediyoruz.
Menulerini ozlemisim de recel mi o brn mi yanlis ojudum doyetisyen recel mi verdiSelam bayanlar
Nasılsınız?
dünkü menüm;
Sabah
1 haş. yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim kepek ekmek
Ara: 1 elma
öğle
1 pors köfte
1 kase yoğurt
salata
ara: sütlü kahve
akşam
1 bardak yoğurt
5 yk yulaf
6 tane çilek
ara
portakal
su: 1,5 litre maalesef.
Evet diyetisyene devam ediyorum.Bu hafta yediğim herşeyi yazıyorum beni sıkı gözleme aldı. Hiç bu kadar dağıtmamıştım
Her yediğimi yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?