Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menün güzel bana ağır gelir ama güzel. :)
bu diyetle 1,5 garanti verirsin

Olsun değişiklik olmuş kızma sen o kadar :) Sinir iyi değil ödem falan yapar
Menün güzel ara göremedim ama dışarda olduğundandır diyorum

Hadi bakalım inş canmm..ayy ebn 59 olsam yaaa
Dön canm dön cidden şakamızı flan bitirdk hop döndük

Maşallahh hadi bakalım cumayı bekliyoruzz

ooof bencede verdırır canım ama hıc ekmek yok benı zorlar yaa
beni en cok listedeki temin etmek zorluyor.yoksa bu liste beni zorlamaz.temin derken hazırda bulundurmak.öğün atlamak istemiyorum aynen yapmak istiyorum.

Evet diyetisyene devam ediyorum.Bu hafta yediğim herşeyi yazıyorum beni sıkı gözleme aldı. Hiç bu kadar dağıtmamıştım
Her yediğimi yazıyorum.
hadi eda ben fena gaza geldim.bugün dr arkadasın hemşiresi siz çok inceldiniz tanıyamıyorum dedi.

Güzel menü tuğbacım. İstikrarlı bir şekilde devam ettiğni görüyorum. Tebrikler:)

Hadi bakalım inş canmm..ayy ebn 59 olsam yaaa
Dön canm dön cidden şakamızı flan bitirdk hop döndük

Maşallahh hadi bakalım cumayı bekliyoruzz

aynen canm benm şaka maka zararı takımdan çok kendimize. ben sirkelendim kendime geldiim valla yazık günah rejimdeym deyip sapıtıyorum olmaz bu böyle alıyorum yani anlamadım nasıl bi psikoloji

Valla senin adına sevindim.Aldığın tepkiler güzel. Bende başladım toparlandım.
Bugün harika gidiyor hatta. İnş tam gaz devam ediyorum.
Biraz şevk gelmesi gerekiyordu. Hava sıcaklıklığı yetti gerçi. Yaz geliyor ve yeni kıyafetler almak zorundayım. İyice gitmesi lazım hadi devam ediyoruz.

Geçen sene Aralıkta ben ve gruplara dahil oluyorumm..
kelebek.hill ( 67 / 66,2 / 0,8 / %1,19 ) Yeni Üye. Hedef Kilo: 60 kg.

22 Mart 2013
kelebek.hill(62/61,7/0,3/%0,48)

29 Mart
kelebek.hill(61.7/62.3/-0.6/-%0.97)Hedef kilosunu 60'tan 57'ye indirdi.

5 Nisan
kelebek.hill ( 62,3 / 61,6 / 0,7 / %1,12 )

12 Nisan
kelebek.hill ( 61,6 / 61,3 / 0,3 / %0,49 )

19 Nisan
kelebek.hill ( 61,3 / 60,9 / 0,4 / %0,65 )

26 Nisan
kelebek.hill ( 60,9 / 61,5 / -0,6 / %-0,98 )

3 Mayıs
kelebek.hill ( 61.5 ./ 61.5 / 0/ %0 ) Kilosu Sabit.

10 Mayıs
kelebek.hill ( 61.5 / 61.5 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit.

17 Mayıs
kelebek.hill ( 61.5 / 60.4 / 1.1 / %1.79 )

24 Mayıs
kelebek.hill ( 60.4 / 60 / 0.4 / %0.66 )

31 Mayıs
kelebek.hill ( 60 / 59.7 / 0.3 / %0.5 )

7 Haizran
kelebek.hill ( 59.7 / 59.7 / 0 / % 0 ) Kilosu Sabit.

14 Haziran
kelebek.hill ( 59.7 / 60.3 / -0.6 / -%1 )

21 Haziran
kelebek.hill ( 60.3 / 59.9 / 0.4 / %0.66 )

28 Haziran
kelebek.hill (59.9/60.5/-0,6/%-1)

5 Temmuz
kelebek.hill ( 60.5 / 60.5 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit. İzinli.

Veee kelebek.hill'in sevdiceği askerden gelince izne ayrılır bir daha geri dönüş yapmaz...alır geri hop kilocuklarıı... yalnız 60-61 arası ne gezmişim yaaa bu sene daha güzel olur umarm ve geri almamm...:18: Kendi listemi çıkardm bu hafta 62,3 olmayı başarırsam geçen seneyle başabaş gidiyorum

Son düzenleme:
aynen canm benm şaka maka zararı takımdan çok kendimize. ben sirkelendim kendime geldiim valla yazık günah rejimdeym deyip sapıtıyorum olmaz bu böyle alıyorum yani anlamadım nasıl bi psikoloji

Aynen canm dikkat etmemiz lazım, bi kaç gün dikkat edip kalan bi kaç gün deli gibi yersek olmaz; ben baya aştım diye düşünüyorum ama neden artı çıktm onu anlamadımm umarm eririm cumaya kadr geri yaa.. biraz da sık tartılmak da stres yapıyo cidden ya; salgılanan hormon bile şişlik yapabiliyormuş dikkat etmek lazmm

Canim uzuldum gununun kotu gecmesine ama her iste bir hayir vardir diyelim
Canim kuru ve yogurt ye doymazsan bir dilim ekmek

İnşallah canim cok güzel gidecek eminim kilolarin yetrri kadar zaman kaybettik dimi

seni görünce benmde yapasım geldi aynen bu listeden bende çıkartıcam böyle belki gaza geliriimmm

Bu sene de listelere 14 Şubat'ta giriş yaptım:
kelebek.hill (66,6 / 66,0 / 0,6 / %0,45 ) Yeni üye. Kilosu ikiye bölündü.Hedef kilo:57

21 Şubat
kelebek.hill (66,0 / 64, 9/ 1, 1/ %1, 67 )

28 Şubat
kelebek.hill ( 64, 9/ 64,2 / 0,7 / %1,08 )

7 Mart
kelebek.hill ( 64,2 / 64,7 / -0,5 / %-0,78 )

14 Mart
kelebek.hill: (64.7/ 63.8 / 0.9 /%1,39)

21 Mart
kelebek.hill: ( 63,8 / 62,9 / 0,9 / %1,41 )

Vay geçen seneye göre daha hızlıyım amaa..

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim uygulayacağım ...
tüm paketli gıdalara veda ediyorum şu an itibarıyle

İtiraf edeyim pazar guni biraz kacamkli gecti bu nedenle menuyu de yazmadim.ama pazar gunume bedel olark kendime ceza verdim.hilalin verdigi cezadan sadece 50 mekik kaldi.bunun disinda cuma sabahina kadar sabhi da dahil hergun en az 30 dk lesli ya da zumba.hergun lustemde gorcksiniz

bu hafta deneyeceğim çok çok çok teşekür edrim canımmm

Kaçamakları yazmamış bile seni seniii
Yalnz benm Nisan sonuna kadr kaçamakları minimum yapmam lazım; iddia var bir de yanii

Cok guzel gecmis haftasonu.karatyi senden ve blu dan ogrendim.ama bisey sorcm vucudum asiri direnc gosteriyo ne yapayim tavsiyeleriniz

Aldim verdim ben seni yendim olmus valla bu sene daha siki tutmalisin gelinlik giyeceksin arti tekrar tekrar alio verme olmayacak burdsn digru koruma gurubuna mars mars
Edam hisgeldin yaz gibi bir hava var ve sende super donus yapmissin ohh ohh
Menulerini ozlemisim de recel mi o brn mi yanlis ojudum doyetisyen recel mi verdi
Evet diyetisyene devam ediyorum.Bu hafta yediğim herşeyi yazıyorum beni sıkı gözleme aldı. Hiç bu kadar dağıtmamıştım
Her yediğimi yazıyorum.

Ben normaldede yazıyorum ve cok ise yariyir yazmayinca yiyorum cunku yazinca yedigimin ne oldugunun farkinda oluyirum kucuk bir not defterim var

Amerikada yaoilan bir arastirmada unlu bir tiyatrocu metabilizmasinin yavas oldugunu o yuzden kilo veremefigini iddea ediyir ve bir gunluk metabolizma testi uyguluyorlar ki kilosuna yasina boyuna gore metasi gayet normal
Ertesi gun buna yediklerinin hepsini akşam kasede kaydetmesini soyluyorlar ki birde icinde bir madde bulunan su icirip aksam idrarindan gunde kac cal aldigini tespit ediyorlar oysa tediklerini anlatirken cogunu unutuyor
Ikinci gun yediklerini aksam yazmasini istiyorlar ve yine unutuyor cigunu
Ucuncu gun yediklerini yemek biter bitmez yazmasini istiyorlar ve en dogru sonucu elde ediyorlar yani insan unutur not slmak cok ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…