• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku evi

Tek mi yaşıyorsunuz,bu sesi sizden başka duyan var mı?
Bacım konu sahibinin akıl sağlığına biz kefiliz, burdan tanıdığımız kadarıyla yok öyle ileri derecede psikozluk veya narkotik bir durum ama tabii yine de insanın aklına her şey geliyor 😂

Devil naptın? Var mı bı gelişme?

Bacım konu sahibinin akıl sağlığına biz kefiliz, burdan tanıdığımız kadarıyla yok öyle ileri derecede psikozluk veya narkotik bir durum ama tabii yine de insanın aklına her şey geliyor 😂

Devil naptın? Var mı bı gelişme?
Hahahah biri böyle konu açsa benim yazcağım muhtemel msj olduğu için cvp veremedim hahshhs :) evet gelişme var ilginç bir şekilde diafonu sıfırladıktan sonra zilim hiç çalmadı bu nasıl aklıma gelmez anlamıyorum

Hahahah biri böyle konu açsa benim yazcağım muhtemel msj olduğu için cvp veremedim hahshhs :) evet gelişme var ilginç bir şekilde diafonu sıfırladıktan sonra zilim hiç çalmadı bu nasıl aklıma gelmez anlamıyorum
Senin korkasın varmış 😂 iyi bari , ucharfliler veya ustalar tarafından çarpilmadan konuyu halletmene sevindim 😘

Iyi bari sevindim ben de. Biraz daha cevap yazmasan konu ya paranormale ya akıl sağlığına gidecekti🤣

Yalnız benim üç harfliler diyene bile cevap verebilip akıl sağlığı kısmına cevap verememem tarihe not olarak düşülsün 🤣🤣🤣
Sdfgdsaf bu ülkede yaşamanın belli bir IQ üzerinde en yaygın yan etkisi bu...

Ben kontrol amaçlı her sabah buzdolabına günaydın diyorum mesela, cevap vereceği gün yakınmış gibi geliyor bana ya bakalım hayırlısı 😂

bunu neden yapıyorsunuz ya çok tehlikeli değil mi
öte yandan kısa devreyse sürekli çalabilir
Asansörü kapıdan takip ettiğim için tehlikeli gelmedi o an ya da zilimin bu kadar çalması yeterince korku verdi bana o an ondan korkmadım

Sdfgdsaf bu ülkede yaşamanın belli bir IQ üzerinde en yaygın yan etkisi bu...

Ben kontrol amaçlı her sabah buzdolabına günaydın diyorum mesela, cevap vereceği gün yakınmış gibi geliyor bana ya bakalım hayırlısı 😂
Hahahha twitterda bi kullanıcı duvar fotosu atmış insan yüzü gibi bir şekil var bununla konuşmaya başladım sıkıntı olur mu diye biri de alıntı olarak demiş ki senin konuşman sıkıntı değil de o cevap verirse sıkıntı diye aklıma o geldi hdhdhe :)

Cebine min. 2 bin lira sıkısmış (usta parasi) ama kurtarmissin diye yorumladim.

Ayrica ses komutlu diafon nedir, allasen... burasi Turkiye, kim bilir basina ne geldide kafasi karisti garibin.

Cebine min. 2 bin lira sıkısmış (usta parasi) ama kurtarmissin diye yorumladim.

Ayrica ses komutlu diafon nedir, allasen... burasi Turkiye, kim bilir basina ne geldide kafasi karisti garibin.
Cuma gecesi doğmuşum diye yorumladım :)
Kim bilir kim kaç kere neyi yanlış girdi çıldırdı kadıncağızzzzz

Valla benzeri başımıza geldi. Bir anda aniden basladi. Apartmanda dört döndük. Kapida nobet tuttuk derken zil kablosunda takıntı olduğunu fark ettik

Back
X