Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Rakibem beraber vermeye devam edeceğiz. Ben bu hafta toparlandım maşşallah iyi başladım hafta sonundan beri :)
aynen..
Menün güzel bana ağır gelir ama güzel. :)
bu diyetle 1,5 garanti verirsin
kendimde uyabilecek kapasite görüyorum.

Maşallahh hadi bakalım cumayı bekliyoruzz
kontrolim salı sabah bende salıyı bekliyorum.

bende son aldıklarımı biraz küçük almışım.pardesümün alt düğmesi kapanmıyor acil vermem lazım

İnşallah canim cok güzel gidecek eminim kilolarin yetrri kadar zaman kaybettik dimi
aynennnn

dünki menüm

sabah bir yumurta bol yeşillik light peynir 3 tane ceviz

ara türk kahvesi yarım elma

öğle bulgurlu kabak yemeği yoğurt

ara yarım elma 1 bardak süt

akşam 4 köfte bol salata

3 lt su
biraz açık havada yürüyüş spor sayılmaz pek

Eki Görüntüle 1035455

kızlar bısıkletımı cıkardım kosu bandım cok gurultu yaptıgı ıcın kullanamıorum bundan sonra gunde en az 15 dk bısıklete bınmeyı dusunuorum menulerde bısıklet gorursenız bu o

Canim uzuldum gununun kotu gecmesine ama her iste bir hayir vardir diyelim

Canim kuru ve yogurt ye doymazsan bir dilim ekmek

İnşallah canim cok güzel gidecek eminim kilolarin yetrri kadar zaman kaybettik dimi
oyle ya dag bayır gezmıs olduk ben kendımı dusunurken oglumla ılgılenmemısım cocuk kucagımda paket lastıgı yutmus falan ılgınc bı gundu

Kaçamakları yazmamış bile seni seniii
Yalnz benm Nisan sonuna kadr kaçamakları minimum yapmam lazım; iddia var bir de yanii

kucuk kelebeeeeek nıye yorum yapmıosun sen bana anada yorum yaaap

Son düzenleme:
Olsun değişiklik olmuş kızma sen o kadar :) Sinir iyi değil ödem falan yapar
Menün güzel ara göremedim ama dışarda olduğundandır diyorum

sorma edacım yemek yemeye ıle zor vakıt bulduk ya acıkınca ellerım tıtrıo benım bıde cok sınırlı oluyorum oyuzden her ramazan esımle bı kavga ederız oruclu oruclu:)

Güzel menu sporu ve bitki cayini eklersek olacak bu is

Canim mumkunse bisikletin koltuguna oturmadan yap yani 5 dk ayakta 3 dk otur seklinde emin ol cok ise yarayacak

Kiz bu arafa acken erkekler sinirli olur genelde ben cok acsam kavga edecek enerjim olmaz yavru kedi gibi oluyorum

Canim mumkunse bisikletin koltuguna oturmadan yap yani 5 dk ayakta 3 dk otur seklinde emin ol cok ise yarayacak

Kiz bu arafa acken erkekler sinirli olur genelde ben cok acsam kavga edecek enerjim olmaz yavru kedi gibi oluyorum

tamam bırazdan yapcam ınsallah oyle denerım. ya ben hıc cekılmez oluorum annem orucluyken ne yapsam tamam kızım az kaldı falan derdı esım dahada parlıo :)

MERHABAAA KIZLARRR HİLOŞUMUN TARİH TARİH GİDEN KİLOCUKLARINI YAZMASINI ÇOK BEĞENDİM DAYANAMADIM BENDE YAZMAK İSTEDİMMM

diyete başladığım tam 1 yıl olmuşş vay canınaa
ilk kilo: 74.400

kilo vermeye başlamam;

31 MART 2013 / 68.200
05 NİSAN 2013/ 67.700 ( BU AZMEDEREK VERDİĞİM İLK KİLOCUKLARIMDI VE ÇIĞLIK ATMIŞTIM )
12 NİSAN 2013/ 67.700
19 NİSAN 2013/ 65.0
26 NİSAN 2013/ 65.500
03 MAYIS 2013/ 63.600
10 MAYIS 2013/ 62.800
17 MAYIS 2013/ 61.700
24 MAYIS 2013/ 61.900
31 MAYIS 2013/ 61.600
07 HAZİRAN 2013/ 60.200
14 HAZİRAN 2013/ 58.00
21 HAZİRAN 2013/ 58.00
28 HAZİRAN 2013/ 57.800
05 TEMMUZ 2013/ 57.00

16 EYLÜL 2013/ 57.90
20 EYLÜL 2013/ 57.10
31 EKİM 2013/54.40

VE 21 MART 2014 2014/ 59

cok guzel wermıssın canım maasallahhh ben boyle werenlerı gorunce umutlanıorum 75.5le basladım hala 69um artık 58 falan olmak ıstıorum ya

Aldim verdim ben seni yendim olmus valla bu sene daha siki tutmalisin gelinlik giyeceksin arti tekrar tekrar alio verme olmayacak burdsn digru koruma gurubuna mars mars

Doğrusun kaptancaazım ben de öyle düşünüyorumm Aynen öyle al ver nereye kadr yaa

tabikideee bu sefer daha hızlı daha sağlam ve geri almıycak şekilde verceksin kilolarıı sana inanıyorumm

İnşallah Gözdecimm

Haklısn Çağlacım hemen yapayımm.. zaten çok prof sayılmam o yüzden yeni alışıyorum yorumlara

Eki Görüntüle 1035479

tam gozukuomu bılmıorum ama bu gecen ayla sımdıkı halım 3-4 kılo aldım yaklasık nasıl bellı oluo ya

Tam belli olmuyo ama kıyafetten de öyle belli oluyo olabilir, malesef bırakınca hemen nası da alıyoz kilo.. ama veririz hep beaber sıkma canınıı

Ay kahvaltı ne kadar geç olmş ama sen de mağdursun zatenn Pek sakınca yok menünde ama aç kalmışsın yavrum sen yaa ara falan hiç bi şey yok :26:

Maşallahh resmen 20 kilo erimişsin fıstıkk neden şimdi yapamayasınn

Evet reçel verdi:) Bal da yiyebilirima ama reçel tercih sebebi:)
1 tatlı kaşığı reçel çokta fena sayılmaz.

sorma edacım yemek yemeye ıle zor vakıt bulduk ya acıkınca ellerım tıtrıo benım bıde cok sınırlı oluyorum oyuzden her ramazan esımle bı kavga ederız oruclu oruclu:)

Erkekler açken huysuz oluyorlar:dSadece senden ötürü değildir. Erkek arkadaşım doyuduğundan dünya tatlısı oluyor

sağolun kızlar teşekkürler, bakalım karatayın omega 3 takviyesi tavsiyesini de yapıcam, değerlendiricem tekrar..

aynen ya hıc bırakmamak lazım ıste
magdurum da magdurum bayaa ac kaldım ya dun ama bugun guzel donus yaptım bısıkletımıde cıkardımm
saol canım yorumların ıcın

ya ben 30mu gosterıorum ya herkes bana oyle dıo:)

Canim caglam ahh ana kucagi baba ocagi farkli tabi.
Benim oructaki en buyuk sorunum mide agrim artiyor reflu var bdnde hatta bi kere edimin halasina idtara gidecegiz isten erken ciktim
Esimle dr gittik sobrada eve gittik ilac alamiycam sonucta orucum neyse esim ben uyandiririm seni dedi uyu biraz bi uyandim ki tel caliyir ezan okumus bizi ariuolar duyan yok baktjm ki esimde yatmis ysnima uyumus apar topar gityik onlarda sadece sularini icip beklemisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…