Çıkar canm çıkar ama çok da örnek almıcam bu listeyi daha iyi olcam inş
aynen..Rakibem beraber vermeye devam edeceğiz. Ben bu hafta toparlandım maşşallah iyi başladım hafta sonundan beri :)
kendimde uyabilecek kapasite görüyorum.Menün güzel bana ağır gelir ama güzel. :)
bu diyetle 1,5 garanti verirsin
kontrolim salı sabah bende salıyı bekliyorum.
Maşallahh hadi bakalım cumayı bekliyoruzz
bende son aldıklarımı biraz küçük almışım.pardesümün alt düğmesi kapanmıyor acil vermem lazımValla senin adına sevindim.Aldığın tepkiler güzel. Bende başladım toparlandım.
Bugün harika gidiyor hatta. İnş tam gaz devam ediyorum.
Biraz şevk gelmesi gerekiyordu. Hava sıcaklıklığı yetti gerçi. Yaz geliyor ve yeni kıyafetler almak zorundayım. İyice gitmesi lazım hadi devam ediyoruz.
aynennnnİnşallah canim cok güzel gidecek eminim kilolarinyetrri kadar zaman kaybettik dimi
oyle ya dag bayır gezmıs olduk ben kendımı dusunurken oglumla ılgılenmemısım cocuk kucagımda paket lastıgı yutmus falan ılgınc bı gunduCanim uzuldum gununun kotu gecmesine ama her iste bir hayir vardir diyelim
Canim kuru ve yogurt ye doymazsan bir dilim ekmek
İnşallah canim cok güzel gidecek eminim kilolarinyetrri kadar zaman kaybettik dimi
Kaçamakları yazmamış bile seni seniii
Yalnz benm Nisan sonuna kadr kaçamakları minimum yapmam lazım; iddia var bir de yanii
Olsun değişiklik olmuş kızma sen o kadar :) Sinir iyi değil ödem falan yapar
Menün güzel ara göremedim ama dışarda olduğundandır diyorum
dünki menüm
sabah bir yumurta bol yeşillik light peynir 3 tane ceviz
ara türk kahvesi yarım elma
öğle bulgurlu kabak yemeği yoğurt
ara yarım elma 1 bardak süt
akşam 4 köfte bol salata
3 lt su
biraz açık havada yürüyüş spor sayılmaz pek
Eki Görüntüle 1035455
kızlar bısıkletımı cıkardım kosu bandım cok gurultu yaptıgı ıcın kullanamıorum bundan sonra gunde en az 15 dk bısıklete bınmeyı dusunuorum menulerde bısıklet gorursenız bu o
Canim mumkunse bisikletin koltuguna oturmadan yap yani 5 dk ayakta 3 dk otur seklinde emin ol cok ise yarayacak
Kiz bu arafa acken erkekler sinirli olur genelde ben cok acsam kavga edecek enerjim olmaz yavru kedi gibi oluyorum
MERHABAAA KIZLARRR HİLOŞUMUN TARİH TARİH GİDEN KİLOCUKLARINI YAZMASINI ÇOK BEĞENDİM DAYANAMADIM BENDE YAZMAK İSTEDİMMM
diyete başladığım tam 1 yıl olmuşş vay canınaa
ilk kilo: 74.400
kilo vermeye başlamam;
31 MART 2013 / 68.200
05 NİSAN 2013/ 67.700 ( BU AZMEDEREK VERDİĞİM İLK KİLOCUKLARIMDI VE ÇIĞLIK ATMIŞTIM)
12 NİSAN 2013/ 67.700
19 NİSAN 2013/ 65.0
26 NİSAN 2013/ 65.500
03 MAYIS 2013/ 63.600
10 MAYIS 2013/ 62.800
17 MAYIS 2013/ 61.700
24 MAYIS 2013/ 61.900
31 MAYIS 2013/ 61.600
07 HAZİRAN 2013/ 60.200
14 HAZİRAN 2013/ 58.00
21 HAZİRAN 2013/ 58.00
28 HAZİRAN 2013/ 57.800
05 TEMMUZ 2013/ 57.00
16 EYLÜL 2013/ 57.90
20 EYLÜL 2013/ 57.10
31 EKİM 2013/54.40
VE 21 MART 2014 2014/ 59
Aldim verdim ben seni yendim olmus valla bu sene daha siki tutmalisin gelinlik giyeceksin arti tekrar tekrar alio verme olmayacak burdsn digru koruma gurubuna mars mars
tabikideee bu sefer daha hızlı daha sağlam ve geri almıycak şekilde verceksin kilolarıı sana inanıyorumm
oyle ya dag bayır gezmıs olduk ben kendımı dusunurken oglumla ılgılenmemısım cocuk kucagımda paket lastıgı yutmus falan ılgınc bı gundu
kucuk kelebeeeeek nıye yorum yapmıosun sen bana anada yorum yaaap
Eki Görüntüle 1035479
tam gozukuomu bılmıorum ama bu gecen ayla sımdıkı halım 3-4 kılo aldım yaklasık nasıl bellı oluo ya
dunku menum
dun kuzenım ve esıyle bıraz sahıl kenarından gezelım guzel bı yerde kahvaltı yapalım dedık ama kuzenımın esı yolu kaybettı10da cıktıgımız yolculugumuz 1bucukta 2 adım otede son buldu ya guldugume bakmayın cok sınırlendım dur ıste sahıl kenarında yapalım kahvaltı ac ac bıde dagdan bayırdan done done bızı armutluya goturdu sahılden gıtseydık yarım saatte warcaktık sonucta kahvaltı epey sonraya kaldı mıdem ıyıce bulandı
sabah 13:30
ceyrek ekmek
beyaz peynır
domates
cay
aksam
1 dılım ekmek
5 ızzgra kofte
slata
1 bardak ayan
spor yok
su:2lt
ya dun cok kotuydu butun gunumuz arabada gectı gece mıdem basım okadar agrıdıkı gelemedım yattım uyuyamadım burnumuzdan geldi yanı kızlar
MERHABAAA KIZLARRR HİLOŞUMUN TARİH TARİH GİDEN KİLOCUKLARINI YAZMASINI ÇOK BEĞENDİM DAYANAMADIM BENDE YAZMAK İSTEDİMMM
diyete başladığım tam 1 yıl olmuşş vay canınaa
ilk kilo: 74.400
kilo vermeye başlamam;
31 MART 2013 / 68.200
05 NİSAN 2013/ 67.700 ( BU AZMEDEREK VERDİĞİM İLK KİLOCUKLARIMDI VE ÇIĞLIK ATMIŞTIM)
12 NİSAN 2013/ 67.700
19 NİSAN 2013/ 65.0
26 NİSAN 2013/ 65.500
03 MAYIS 2013/ 63.600
10 MAYIS 2013/ 62.800
17 MAYIS 2013/ 61.700
24 MAYIS 2013/ 61.900
31 MAYIS 2013/ 61.600
07 HAZİRAN 2013/ 60.200
14 HAZİRAN 2013/ 58.00
21 HAZİRAN 2013/ 58.00
28 HAZİRAN 2013/ 57.800
05 TEMMUZ 2013/ 57.00
16 EYLÜL 2013/ 57.90
20 EYLÜL 2013/ 57.10
31 EKİM 2013/54.40
VE 21 MART 2014 2014/ 59
Aldim verdim ben seni yendim olmus valla bu sene daha siki tutmalisin gelinlik giyeceksin arti tekrar tekrar alio verme olmayacak burdsn digru koruma gurubuna mars mars
Edam hisgeldin yaz gibi bir hava var ve sende super donus yapmissin ohh ohh
Menulerini ozlemisim de recel mi o brn mi yanlis ojudum doyetisyen recel mi verdi
Ben normaldede yazıyorum ve cok ise yariyir yazmayinca yiyorum cunku yazinca yedigimin ne oldugunun farkinda oluyirum kucuk bir not defterim var
Amerikada yaoilan bir arastirmada unlu bir tiyatrocu metabilizmasinin yavas oldugunu o yuzden kilo veremefigini iddea ediyir ve bir gunluk metabolizma testi uyguluyorlar ki kilosuna yasina boyuna gore metasi gayet normal
Ertesi gun buna yediklerinin hepsini akşam kasede kaydetmesini soyluyorlar ki birde icinde bir madde bulunan su icirip aksam idrarindan gunde kac cal aldigini tespit ediyorlar oysa tediklerini anlatirken cogunu unutuyor
Ikinci gun yediklerini aksam yazmasini istiyorlar ve yine unutuyor cigunu
Ucuncu gun yediklerini yemek biter bitmez yazmasini istiyorlar ve en dogru sonucu elde ediyorlar yani insan unutur not slmak cok ise yariyor
sorma edacım yemek yemeye ıle zor vakıt bulduk ya acıkınca ellerım tıtrıo benım bıde cok sınırlı oluyorum oyuzden her ramazan esımle bı kavga ederız oruclu oruclu:)
cok can sıkıcı geçmişti devam edemedim.ne yazacagımı bilemedim üzüldüm açıkcası.bluecum seni anlıyorum gruba karşı sorumluluk hissin takdire değer.bunu senin kadar hissetmediğini ve sürekli kaçamak yaptıklarin düşündüklerinle beraber ceza yemek üzdü seni biliyorum.bence bu kadar takılma.
cuma stresi inan bendede oluyor.ama izinliyken anladım faydalı birşeymiş o.
yanlış anlaşılmakta istemem.ben burdaki herksin samimiyetine inanıyorum,3 cocuk annesi olarakda biliyorumki herkesin mizacı bir olamaz,ama burda olanın niyeti açık kilo vermek.kimi iradelidir,grup başı çeker,kimi iradesizdir irade kazanmaya çalışır ama herkese faydası olur burda olmak.herkesin aynı olmasını bekleyemeyiz.
sen yinede gitme yaz,kopma ..
Canim benim stresini anliyorum ama karatay gercekten saglikli ve kilon az oldugu icinde vucudun direniyor ve cuma icin stres yaptiginda vucudun odem yapiyor. Spora gelince birakma derim vucut olculerini al ve spora devam et cunku sende zaten yag orani al oldugu icin spor senin kaslarini gelistirecek yani belki tartida ayni hatta fazla bile çıksan sıkı bir vucudun olacak kiyafetlerinden anlayacaksin . Benim spor hocam 70 kg idi ve hickimse inanmiyordu sen artik kilo ve tartiyi takmayip karatay ve sporla inan super bir goruntuye ulasacaksin ve tamam cuma ve tari fobini yenelim ama burda menu paylas ve dedigim gibi olculerini al inan ise yarayacaktir. Bebek istemesem karatatya devam edevcektim cunku ilk defa bir diyette ne hamur isi nede tatli yedim uc hafta . Yinede karar senin canim yanlis anlasildigim icin kusura bakma
Doğrusun kaptancaazım ben de öyle düşünüyorummAynen öyle al ver nereye kadr yaa
İnşallah Gözdecimm
Haklısn Çağlacım hemen yapayımm.. zaten çok prof sayılmam o yüzden yeni alışıyorum yorumlara
Tam belli olmuyo ama kıyafetten de öyle belli oluyo olabilir, malesef bırakınca hemen nası da alıyoz kilo.. ama veririz hep beaber sıkma canınıı
Ay kahvaltı ne kadar geç olmş ama sen de mağdursun zatennPek sakınca yok menünde ama aç kalmışsın yavrum sen yaa ara falan hiç bi şey yok :26:
Erkekler açken huysuz oluyorlar:dSadece senden ötürü değildir. Erkek arkadaşım doyuduğundan dünya tatlısı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?