• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku evi

Hırsızın en son çalacağı şey zil zaten :) ama takıntılı manyak olabilir mi 🤔 yok sanmıyorum o da değil bence. Ama kesinlikle bina çevresine güvenlik amaçlı kamera taktırmak lazım. Eğer orda kiracıysanız ev sahibi ile görüşmek lazım bu konuyu. Ortak bir kararla binaya kamera taktırılır.
işin açığı ben bu sezon taşınmayı düşünüyorum o yüzden çok önemsemiyorum artık kalanların keyfi bilir ama bundan önce de tabii başımıza bir şey gelmediği için hiç neden yok demek aklıma gelmedi keşke gelseymiş insan işin ucu kendine gelince düşünüyor demek ki. Hırsız olayında da şu geldi aklıma tüm katları deneyip evin dolu mu boş mu olduğunu keşfetmeye çalışıyorlar diye düşündüm

Iste dusunculerinizin en kötüsüne gittiğinin farkında olduğum için gercekcinin uzerinde durmak için belirte belirte yazdım ben de. Amacım eleştirmek degil korkundan arındırıp daha gercekci dusundurmek. Senin kafandan geçenler seklinde cevaplandirsak burda birkaç kişi sen bu gece uyku uyuyamazsın. Tabiki tedbirli ol ama önce arıza isini düşün ha degilse o o zaman onun icin de bir dolu yontem düşünüpbir yol bulmaya çalışırız. Takip, rahatsiz etme, hırsızlık falan öyle pek zille vs olacağını sanmam yakalanma ihtimali çok yüksek çünkü.
Teşekkür ederim ama yine de saatler tutunca devamlılık olunca acaba mı diye geliyor inşanın aklına umuyorum ki tesisat sorunudur benim tesisat kaynaklı olabileceği üyeler yazana kadar aklıma bile gelmedi öyle bir seçenek bile yoktu aklıma hiç yaşamadım böyle bir şey çünkü

Teşekkür ederim eleme sebebim belli aralıklarla belli saatlerde olduğu için hani bir zil hep aynı sularda mı bozulur diye düşünüyor insan
Başkasının ziline basılınca sizinki de takılıp çalıyorsa aynı saatlerde çalması normal ,insanlar o saatte dönüyordur işten ne bileyim okuldan eve.
Bence elektrikçi çağırıp baktırın,muhtemelen takılıyor sizin zil. Kısa devre falan yapmış olabilir,çözerler diye düşünüyorum

Gelin girdigim kiralik ev, bizden once pavyon kadinlari tarafindan kiralanmis, uzun zaman da oturmuslar, anladigim kadariyla bi donem fuhus amacli kullanmislar.

Evin normal aile evi oldugunu kabul ettirene dek bircok manyakla ugrasmistik, en sonunda biz taşınmak zorunda kalmistik, o evde de bizim zilimiz gece 3, oglen 1, aksam uzeri vs demeden gunde 8-10 kez caliyordu.

Baska bir daireye taşındıgımızda da zil biraz problemliydi daire no'muz 33'tu, 30'lu numaralari arayacak olan herkes yanlışlıkla 3'e cift bastigi icin sürekli bizim zil calardi, sonra diafoncular gelmis numara takımını degistirmislerdi de kurtulmustuk.

Muhtemelen buna benzer durumlar yasiyorsunuz.

Başkasının ziline basılınca sizinki de takılıp çalıyorsa aynı saatlerde çalması normal ,insanlar o saatte dönüyordur işten ne bileyim okuldan eve.
Bence elektrikçi çağırıp baktırın,muhtemelen takılıyor sizin zil. Kısa devre falan yapmış olabilir,çözerler diye düşünüyorum
Teşekkür ederim

Aklıma Konya'da cinli diye üç kuruşa kiralık verilen villayi havada kapıp oturan öğrenciler geldi 😂ilk kez cehaletin ekmeğini yiyoruz diye seviniyolardi garipler😂😁😁
Yalnız o öğrenciler bir güncelleme yapmışlardı, evde gerçekten sıkıntı yaşayınca çıkmışlar 🤣

Yalnız o öğrenciler bir güncelleme yapmışlardı, evde gerçekten sıkıntı yaşayınca çıkmışlar 🤣
😂😂😂😂 Onları yildiracak tek sıkıntı kira artışı veya tahliye taahhütnamesidir... Üc harfli tayfanın kralı gelse öğrenci milleti oturur onunla çarpıla çarpıla king oynar, yine de bırakmazlar ucuz evi .

Son düzenleme:
eve ilk taşındığımda benim de sürekli zilim çalıyordu, açıyorum kimse yok, aşağı iniyorum hızla kapıda kimse yok. pencereden takip ettim üşenmeden. bisikletli bir çocuk zile basıyor ve bisiklete binip ortadan yok oluyor. polise vereceğim seni dedim bir daha çalamadı. belki sizin de böyle bir şey olabilir.

Ya çocuk ya da zil sistemi bozuldu. Kısa devre ya da voltaj dalgalanması gibi durumlar olma ihtimali yüksek.

Son düzenleme:
Hırsızın en son çalacağı şey zil zaten :) ama takıntılı manyak olabilir mi 🤔 yok sanmıyorum o da değil bence. Ama kesinlikle bina çevresine güvenlik amaçlı kamera taktırmak lazım. Eğer orda kiracıysanız ev sahibi ile görüşmek lazım bu konuyu. Ortak bir kararla binaya kamera taktırılır.
Hırsızlar ev boş mu değil mi diye zil calarlar hep bilinen bir taktik ses gelmezse ev boş derler hep.

Konu sahibinin ki tesisat sorunu gibi duruyor ama haftalarca hergün çalmasının. Nedeni tesisat sorunudur eski oturduğum yerde de ziller komple bozulmuştu 1 kişinin zili çaldımı 28 dairenin aynı anda zili çalıyordu bizde. 😂

Herkese selamlar kızlar
Yaşadığım ev artık bana korku evi hissiyatı verdiği için böyle bir başlık attım.
3 haftadır evimde huzurum kalmadı , sürekli zilim çalıyor ama sinir bozucu bir şekilde sabah 10 da başlıyor gece 2 ye kadar aralıklarla zil çalıyor ama bu gece iş korkunç bir boyuta evrildi şimdi madde madde ilginçlikleri sayıyorum

1. Normalde beklediğim kargo vs olmadığı zaman kapı açma huyum yok bu sebeple ilk başlarda çok önemsemedim yanlış çalıyor olabilir denk gelmiştir vs vs diyerek kapı tam olarak aşağıdan mı çalıyor yukarıdan mı bunu keşfedemedim

2. Bu çalma sıklığı beni rahatsız edecek dereceye geldiğinde kapıyı açtım koridorumda kimse yok aşağıdan çaldığını fark ettim koridorda karşılıklı iki binayız bu gece komşumun kapısını çalıp sordum haftalardır kapımın sürekli çaldığını aynısını yaşayıp yaşamadığını sordum kendisi bunu yaşamıyor

3. Aşağıdan kapı çalıyor olmasının ilginçliği şu ki dairelerin zilinin çalması için basılacak zil yok. Sesli diafon var önce diafonu uyandırıyorsunuz sizi sesle yönlendiriliyor lütfen daire numarası girin ve # e basın diyor yani tuş takılı kaldı rüzgar esti birinin eli çarptılık bir durum tamamen eleniyor iş kasıtlı mı yapılıyor acaba diye düşündürüyor beni

4. Bunu kasıtlı yapacak bir tanıdığım yok, geçmişimden herhangi bunu yapabilecek biri yok.

5. Zilim çalındığında kalkıp kapıyı açıp asansörü takip ediyorum kimse asansör kullanmıyor binaya giren çıkan yok ve ilk 3 kat iş yeri zaten ve geriye kalan daire sayı ve numaralarında karıştırılacak bir durum yok

6. İşin geldiği son noktada bugün saat 9-10-12-18-19 sularında yine zilim çaldı ve 19 da çalan son zilde sinirle kalkıp aşağıya indim inerken de telefonumun videosunu açarak indim dış kapı tamamen cam düşünün ve benim aşağı inme sürem 1 dk bile değil kapıda kimse yok diafonun ışığı kapalı sokakta kimse yok yan binanın bahçesi dahil sağ sol her yere baktım kimse yok belki ben sinirle korkuyla fark mı edemedim diye videoyu pcden durdura durdura izledim çevrede kimse yok gölge yok bir şey yok çıldırmanın eşiğine geldim

7. Binamızın dışında ve içinde güvenlik kamerası yok ve sanırım yan binada da yok kapımın tam önü çimenlik bomboş bir arsa gibi bir şey sağ tarafa gidersem anayol herhangi bir iş yeri burayı gören kamera yok sola insem sahil ve bir kaç bina dışında insanların yazlık evleri gibi evleri var ve zaten bu sezonda oralarda kimse yok muhtemelen kamera koydularsa da sorabileceğim kimse yok

Ben bunu şikayet etsem elimdeki tek delil sözle kapı çalıyor demem ve şüphe duyduğum kimse yok ben bu durumda ne yapabilirim farklı ne yol izleyebilirim
Allah canınızı almasın 🫢 kız diafonlu zillerde o sıkıntı oluyor senin evine gelen bağlantıda sıkıntı var annemin zilide kendi kendine çalmaya başladı böyle yaptırdılar

Endişelenme bence aynı durumu yaşadık, aklımız çıkıyordu gecenin üçünde beşinde kimseyi göremediğimiz zamanlarda zilimiz çalıyordu.
Mesele elektrik hatlarındaki bir sorunmuş , diyafonu bağlarken bir sorun olmuş bina hattında
Gelen tamirci halletmişti
Yönetici varsa iletişime geçin durumu anlatın

İçiniz rahat etsn derseniz dış kapıyı görebilen camınız varsa telefonunuzun kamerasını açık bırakıp kontrol edin yine de

Herkese selamlar kızlar
Yaşadığım ev artık bana korku evi hissiyatı verdiği için böyle bir başlık attım.
3 haftadır evimde huzurum kalmadı , sürekli zilim çalıyor ama sinir bozucu bir şekilde sabah 10 da başlıyor gece 2 ye kadar aralıklarla zil çalıyor ama bu gece iş korkunç bir boyuta evrildi şimdi madde madde ilginçlikleri sayıyorum

1. Normalde beklediğim kargo vs olmadığı zaman kapı açma huyum yok bu sebeple ilk başlarda çok önemsemedim yanlış çalıyor olabilir denk gelmiştir vs vs diyerek kapı tam olarak aşağıdan mı çalıyor yukarıdan mı bunu keşfedemedim

2. Bu çalma sıklığı beni rahatsız edecek dereceye geldiğinde kapıyı açtım koridorumda kimse yok aşağıdan çaldığını fark ettim koridorda karşılıklı iki binayız bu gece komşumun kapısını çalıp sordum haftalardır kapımın sürekli çaldığını aynısını yaşayıp yaşamadığını sordum kendisi bunu yaşamıyor

3. Aşağıdan kapı çalıyor olmasının ilginçliği şu ki dairelerin zilinin çalması için basılacak zil yok. Sesli diafon var önce diafonu uyandırıyorsunuz sizi sesle yönlendiriliyor lütfen daire numarası girin ve # e basın diyor yani tuş takılı kaldı rüzgar esti birinin eli çarptılık bir durum tamamen eleniyor iş kasıtlı mı yapılıyor acaba diye düşündürüyor beni

4. Bunu kasıtlı yapacak bir tanıdığım yok, geçmişimden herhangi bunu yapabilecek biri yok.

5. Zilim çalındığında kalkıp kapıyı açıp asansörü takip ediyorum kimse asansör kullanmıyor binaya giren çıkan yok ve ilk 3 kat iş yeri zaten ve geriye kalan daire sayı ve numaralarında karıştırılacak bir durum yok

6. İşin geldiği son noktada bugün saat 9-10-12-18-19 sularında yine zilim çaldı ve 19 da çalan son zilde sinirle kalkıp aşağıya indim inerken de telefonumun videosunu açarak indim dış kapı tamamen cam düşünün ve benim aşağı inme sürem 1 dk bile değil kapıda kimse yok diafonun ışığı kapalı sokakta kimse yok yan binanın bahçesi dahil sağ sol her yere baktım kimse yok belki ben sinirle korkuyla fark mı edemedim diye videoyu pcden durdura durdura izledim çevrede kimse yok gölge yok bir şey yok çıldırmanın eşiğine geldim

7. Binamızın dışında ve içinde güvenlik kamerası yok ve sanırım yan binada da yok kapımın tam önü çimenlik bomboş bir arsa gibi bir şey sağ tarafa gidersem anayol herhangi bir iş yeri burayı gören kamera yok sola insem sahil ve bir kaç bina dışında insanların yazlık evleri gibi evleri var ve zaten bu sezonda oralarda kimse yok muhtemelen kamera koydularsa da sorabileceğim kimse yok

Ben bunu şikayet etsem elimdeki tek delil sözle kapı çalıyor demem ve şüphe duyduğum kimse yok ben bu durumda ne yapabilirim farklı ne yol izleyebilirim
ayyy korku roman okur gibi okudum

Herkese selamlar kızlar

Bi ara annemlerin ki de olmuştu kablolar ile alakalıymış baktirin bir elektiriciye

Back
X