Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menüm cuma
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı
1 minik muz
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
2 dilim tatlı lor
1 fincan biberiye
1 salatalık 2 taze biber
1/2 portakal

ÖĞLE
1 bardak kefir

AKŞAM
1 kase tarhana çor
3 ad içli köfte
salata
1 bardak ayran

SPOR
45 dk koşu -tiffany-10 dk twist -35 squat

Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan biberiye
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay

Menüm cumartesi
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı

1 lop yumurta
1 çay bardağı ceviz
6 zeytin
2 dilim peynir
1 fincan hibisküs
1 salatalık 2 taze biber
1 turp
1/2 demet dereotu

ÖĞLE

1 böğürtlenli yoğurt

AKŞAM
fırında balık
bol salata
1 dilim tahin helvası

SPOR
2,5 saat yürüyüş

Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi+1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik ça
y

bu istikrarına helal dıyorum cnmcm supersın:nazar::nazar::nazar::nazar:

Hayirli sabahlar guzeller okula oglani biraktim markete gittim iki soluklanio kosturacam sabah tartildim iki gundur dengesiz beslenmememe ragmem sporun etkusiyle kilo almamisimbugunden sonra eksiye dusmrk icin ugrasicam cumaya kadar

cnm spora devam kacamaklara hayır demeyı ogren artıkın dun okadar gusel motıve oldum ki görumcemlerle hep beraberız ama bir haftadır gorusmuyoruz dun akşam gorustuk vucut hatlarımı gosteren darlıkta bıseyler gıydım sok oldular super olmuşsun dedıler:) daha bır cok kısı ınan bunları duydukca pasta borek vız gelıyo .dun aksam baklavalar borekler gectı ama dokunmadım bıle hıcbırıne:52::52::52:

yapılan kaçamakların bir bedeli her zaman oldu canım . Evet doğru değil üç gün bırakıp 5 gün devam etmek ve zaten kendi başına yapamadığı için insanlar burda. Birbirimize destek olalım menülerdeki yanlışları bulalım diye burda. Maksat yarışma değil ki maksat kilo verme hedefine ulaşıp korumaya gitme biz grupca kilo verip grupça korumaya geçelim diye planlar yaparken senin sadece başarı başarızlığı bir haftaya sığdırman doğru değil. Ki sadece ceza listesine yazılmak başarısızsında demek değil.

Sen izinden döndükten sonra motiveni toplayamadın bunun da sebebi olarak yeni gelen arkadaşları ve değişen kaptanı sorumlu tutabilirsin ki sen izne ayrıldığında neler olduğunu görmek istersen geçmişe bakabilirsin ben bu grup için şunu yaptım bunu yaptım demeyeceğim çünkü.

ayrıca sen izindeyken bile seni sürekli merak ettik sorduk oğlunun ameliyatını merak ettik gelmen gecikince endişelendik vs bunlar zaten seni sevdiğimizin ve önemsediğimizin göstergesiydi ama sen şimdi bana muhabbete katıl dememi isterdim diyorsun o halde söyleyim cuma günü morelin bozuktu ve bunu gayet açık belli ettin ve pazar sabahı kararlı bir şekilde gidiyorum yazınca açıkcası bozuldum . Bilmiyorum beklemiyordum böyle bir karar çünkü daha iki gün önce omega 3 kullanacağını bir hafta daha böyle deneyeceğini yine olmazsa diyet yöntemini değiştireceğini konuşurken (ki kendi fikrimce karataya devam edersen sonucunu kesin alacağını dile getirmiştim) çok kararlı bir şekilde gidiyorum diyorsun senin kararlılığın sonucunda da diyecek birşey yoktu zaten . yine de seni yada bir başkasını kırdım yada bilmeyerek incilttiysem özür dilerim .

daha öncede söyledim yine söyleyebilirim pegasus takım için çok uğraştığımı ve benim kaptanlığımı hak ettiğimi söylemişti ve banucuğuma ulaşamadık çünkü öncesinde onun olmasını istemiştim kısmet böyleymiş ama tekrar ediyorum sen yada bir başkası benden memnun kalmadığın yada kalınmadığı için gitmek zorunda değil memnun olmayan söyleyebilir hiç problem değil

sanırım belli şeyler yazışma diliyle olduğu için tam anlaşılamıyor..
kaçamak yapan ve bunu alışkanlıklarından çıkaramayan eninde sonunda kilo verse dahi geri alır manasında dedim.. bedelini böyle öder dedim.. grupta bir cezası olmuyor demedim..
izinden döndükten sonra sadece 4-5 gün bocaladım çünkü bakıcım yeni başlamıştı, türkyieden yeni dönmüştüm.. ve hemen karataya geri döndüm.. yani adapte sorunu yaşamadım.. ayrıca bundan sizi veya arkadaşları neden sorumlu tutayım anlamış değilim, ha şunu da söyleyeyim grupta kim kaptan kim değil, bunun bir önemi yok ki..
neden sorumlu olacakmışsın onu da anlamadım..
şunu yaptım bunu yaptım demeyeceğim diyerek benim dediğimi kastediyorsan, grupta bir emeğim var, gidişimin farkedilmesini isterdim demek istedim ben...alınganlık yapıyorsun dediğin için, evet belki de bundan yapıyorum dedim..

her neyse, zaten bu diyaloglardan sonra sen de ben de rahat edemeyiz diye düşünüyorum burada..
sizlere iyi günler tekrar..

sabah
5 zeytın
1 dılım peynır
1 dılım ekemek
1 cay
salatalık
domates

ara
1/2 dıyet sunta bıskuvı

öğle
nohut yemegı
1 dılım ekemk

ara
1 elma
1 activia

aksam
1 kase mercımek corba
1 porsıyon karısık ızgara
bol salata
ayran
masada börek cesıtlerı ve tatlı cesıtlerı vardı tabıkı hıcbırne dokunmadım ılgılenmedım bıle:) ılla ısrar etıler yok dedım bırı de bır bınıde bır
ara
1 armut

su:2 lt
spor: mısafırlıkteydık malesef yapamadım

Günaydın kızlarrr hayırlı haftanız olsun inşallahh. bi geçmiş yaptımda geldim çoğuna alıntı yapamadım işlerim çok ama okudum emin olun. Grupta soğuk rüzgarlar esmişş :26: hiç o konulara girmeyeyim en iyisi..

hilalcim bence 10dk mekik çok canım 10dk boyunca mekik çekilirmi sayı olarak belirleyelim mesela günlük 50 mekik olsun.

gözdecim yüzme senin şahsi sporun cezan ayrı şekerim ekstra olarak yapıcaksın:9::9:
ama ama ben onu spordan sayıyorduum:18::1::1:

Kaptan ben herseye warım :9: nasıl istersen öle yaparız walla:))

Şimdi onlara gitmiştik biz komsusu geldi ayfercim bnm görümcenin
Komsu bana yasımı sordu dedim 22 ozaman öleydi eşimde 28 yasında bnm hmm aranızda cok warmıs dedi komsu
Bende sakasına dedim sorma abla kandırdı bni bunlar aslında 6 yas bnce cokta degil herneyse görümcemin bi zoruna gitti heraldeki sokacak laf bulamadı dedı bu kızda bi kılo war ona laf sokım
Dedıkı bana ama sen daha buyuk gosterıyosun cok kılolusun diye ;))
Komsuda demişti ki ozaman hadi yha görümcelik yapma kızım gelinin yüzüne bak diye dalan bni savunduyduydu
Aslında doru kıloluyken diyolardı 26 28 gösteriyosun diyede yani bu laf sokulupta aölenmez

Şimdi 20 warmısın diolar dermişim ama....
Geçen mevlite gittik komsumzuzn
Tasınmıslardı sultangazıden 10 sene falan olmustu tekrar sultangazıye geldiker ew almıslar bide kuran okuyalım demişler annem dedı işte böle böle sende gel
Gittik
Kadın gördü bni anneme diyo ki bu kızın bası baglımı
Annemde dedıkı onun artık heryerı baglı cocugu bile war diye inanmadı kadın meyramı görmese alacak
Kızlllaaaar böle seleri dıymaalı uzun zaman oldu yha:9: ben bi havaya girdim aman allahım oturma organım havaya kalktı :9::9::9:
Şimdi yarını iple çekiyorum
Size bilgi vericem
Hahahahahaha
Teyyyy teyyyyyy:64::64:

sen iste onu mors edersin canım benim :1: bende öyle yapmıştım bi anlık hırsla çok güzel kilolar veriliyoo

Günaydın canim ben ilk cezami cektim ama fena birsey oldu

Zumba yaptim 50 de mekik cektim sonra iccamasirimda kan var vardi :26: daha reglime 5-6 gun var ve hic erken gelmez gecikirim ama erken gekmez hic korktum simdi ya :14:
,
kaptanımm bi sorunmu var :26:

hanımlar selamlar

ben listelerden çıkmaya karar verdim..bir şekilde cuma günleri strese giriyorum, veremeyince moralim bozuluyor, dikkat etmeme rağmen olmuyor işte..

sweetdimple bir hafta daha karatayı deneyeceğim, okan çağlar ve eşinin tavsiyelerine uyacağım kış sebzesi vs tüketmeye daha çok özen göstereceğim, bir de omega 3 alacağım, arabamız tamirde o nedenle alamadım haftasonu..sana müsade edersen arada özel mesaj yazarım soracaklarım olursa danışırım, inşallah bu mesajımı görürsün araya kaynamaz..

kendinize iyi bakın umarım hepiniz hedef kilonuza ulaşırsınız..
gitmek istiyo oluşuna üzüldüm ağamm. hatta kal falan diye ısrar edicektim sana ama sonlara doğru yorumsuz kalmakta karar verdim :54::16:

30 GÜNDE FARKI ELDE EDİN…
30 GÜNLÜK SQUAT EGZERSİZ PROGRAMI TABLOSU

NOT: REST YAZAN YERLER O GÜN YAPILMAYACAĞI MOLA VERECEĞİNİZ ANLAMINDADIR..
SQUATS EGZERSİZLERİ NASIL YAPILIR? FARKLI AÇILARDAN SQUATS HAREKETLERİ FOTOĞRAFLARI
30 Gün boyunca SQUAT harekeri yapmak, kalçayı sıkılaştırır, kaldırır ve toparlar. İç bacak ve basen bölgelerindeki yumuşaklığı sıkılaştırır, sarkıklığı toparlar. Peki zamanımız varken neden yapmayı denemiyoruz ?

bunu bende yapıcam kaptanımmm bugün başlıyorumm

Bu arada haftasonu ben de pek giremedm, ailevi nedenlerden biraz moralim bozuktu hala biraz bozuk ama dağıtmaya çalışıyorum üstümden..annemle aram çok kötüydü bikaç gündür yeni düzeltiyoruz falan filan..

Şİmdiii gelelim BLUE sanaa....ben yeni okudum şahsen muhabbeti canm..

Nerden çıktı o gitmek falan acabaaa... bak şimdi ben çok kaçamak yaptım zamanında hala da arada yapıyorum doğru bunu inkar edemem özellikle haftasonlarıı.. ama ben kaçamak yapmasam diyet yapamam yani tabi ki sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten bu yüzden burdayım pek çok şey öğreniyorum sizlerden ve çok hoşuma gidiyor bu da, mesela ilk zamanlarki beslenmemle şu anki zaten direk farklı , amaç belki kilo vermek doğru ama uğraşıp da kilo veremeyene kim ne desin yahu.. sen sonuçta zaten menülerine bakıldığında çaban belli uğraşın belli gruba da katkın belli.. neden ki bu gitmek ben de anlayamadım doğrusu. Ben kalman tarafıyım şahsen ha dersen ki ben baskıda hissediyorum kötü oluyo falan bari izinli yazıl bence bi dene buralarda muhabbete katıl daha iyiysen çıkarsın listeden değilsen dönersn ne dersn??

Ayrıcaa KAPTANIMM duymamış olalım bence grupça seni çok seviyoruz ve çabana da enerjine de hastayız, saçmalama :33:

hiloşummmmmm noldu bitanemmm :26:

Günaydın 3.mintikanin guzellikleri

Bol güneşli bir gün ve bol bol gitsin kilolar icilsin sular

enerjiniz sagligimiz daim olsun:54::54:

günaydın kaptanııımmmmm :16:

saol tatlım benım:) balkonla salonun arasındada sürgülü can var acık yanı cok gusel gunes alıyor oyuzden ferah oldu .:16::16:
Gubes cok onemli ya ferah ferah benim evim allaha sukur dort yo den gunes aliyor da yazinda cok sicak :30:
Hayirli sabahlar guzeller okula oglani biraktim markete gittim iki soluklanio kosturacam sabah tartildim iki gundur dengesiz beslenmememe ragmem sporun etkusiyle kilo almamisimbugunden sonra eksiye dusmrk icin ugrasicam cumaya kadar
H a di bakalım tam gaz hoba :64: :64:
Ayferim gunaydin super sonuc icin bu dort gun iyi mucadele edicem bakalim

:72:ben seni gecerim :63:

günaydın kızlar size hemen cumadan bu yana listemi yazıyım giremedim çünküüü

Cuma günü

sabah: 1 haşlanmış yumurta + ufak bi domates+ biraz peynir 1 çay 1 dilim kepek ekmek

ara: yeşil elma + 1 yeşil çay bol limonlu, sonra böğürtlen çayı , sonra normal çay

Öğlen: tavuk but fırında + bi porsiyon salata 1 bardak ayran 1 dilim kepek ekmek

ara: kahve + yeşil çay

akşam: mantarlı tavuk sote 5 kaşık + 1 dilim ekmek(halamlarda kalıp sabah yola çıkıcağımız için aç kalmıyayım halamda dedm ekmek yedim)

su : 2 lt

Cumartesi günü

Sabah: 7:15de (otobüste) bi sandviç ekmek 2 dilim peynir 1 dilim salatalık 2 dilim domates + 1 ufak bardak meyve suyu

ara: 7 8 tane peynirli çubuk kraker

öğlen: saat 3 buçukta bi porsiyon iskender ( üzerine yağ döküyolardı döktürmedim altındaki ekmektende bikaç kare yedim)

ara: kağıt helvanın çeyreğininde çeyreği

akşam : yoldaydık bi dilim ıspanaklı börek yedim ( dönüyoduk otobüsteydik ve acıkmıştım çok ) + akşam eve gelince bol çay ve 2 dilim tahinli baklava yufkasından yapılmış tatlı ama çok ufaklardı bimde satılıyo

saat 10dan akşam 6 ya kadar hatta 7ye kadar aralıksız yürüdük sürekli. camilerde oturup namaz kılmamız hariç tabiki. nereden baksanız 6 saat 7 saat yürüdümm

pazar günü

YGS sınavım vardı ve sabah 6 buçukta evden çıkmam lazımdı

sabah: 1 buçuk poğça 1 meyve suyu

ara yok

öğlen yok

Akşam üzeri saat 3 gibi hamburger yedim ama avuç içim kadardı kampanya olduğu için ufaklardı ve eve gidemedim çok trafik vardı orada yedim birazda gezdim zaten 1 buçuk saat tempolu yürüdüm sınav sonrası

eve geldim saat 5ti içim rahat etmedi yarım saat daha çıkıp yürüdüm tempolu

sanırım 5 dk da mekik çektim evi silip süpürdüm

bu sabahta kilo almamış olduğumu gördüm mutlu oldum cumaya kadar da sıkı diyetteyim havalar düzeldi artık tamam sallantıda olan diyetim artık bitti:kkk:

ama çok yorgunum kızlar kollarımı kaldıramıyorum o dereceyim :50: bide yeni spor aykkabımı giydim açılmadı hemen azıcık sıktı ayak parmaklarım çok sızlıyo :5: uykusuzluk ayrı bişey zatenn ama yinede iyi oldu :1:

sanırım belli şeyler yazışma diliyle olduğu için tam anlaşılamıyor..
kaçamak yapan ve bunu alışkanlıklarından çıkaramayan eninde sonunda kilo verse dahi geri alır manasında dedim.. bedelini böyle öder dedim.. grupta bir cezası olmuyor demedim..
izinden döndükten sonra sadece 4-5 gün bocaladım çünkü bakıcım yeni başlamıştı, türkyieden yeni dönmüştüm.. ve hemen karataya geri döndüm.. yani adapte sorunu yaşamadım.. ayrıca bundan sizi veya arkadaşları neden sorumlu tutayım anlamış değilim, ha şunu da söyleyeyim grupta kim kaptan kim değil, bunun bir önemi yok ki..
neden sorumlu olacakmışsın onu da anlamadım..
şunu yaptım bunu yaptım demeyeceğim diyerek benim dediğimi kastediyorsan, grupta bir emeğim var, gidişimin farkedilmesini isterdim demek istedim ben...alınganlık yapıyorsun dediğin için, evet belki de bundan yapıyorum dedim..

her neyse, zaten bu diyaloglardan sonra sen de ben de rahat edemeyiz diye düşünüyorum burada..
sizlere iyi günler tekrar..

Canim benim galiba dedigin gibi yazısarak anlasamiyoruz ki gidisine sorumlu gosteriyorsun kendimi kotu hissetmemi sagladin teşekkür ederim . Gaywt duzgun ve kisa bir dille gitmek istedigini soyledin bende sana icin rahat edecekse herseyin senin icin güzel olmasini diledim yanlisim buysa ozur dilerim. burda kimse cocuk degil ki ben surekli gitmek isteyene aman dur gitme nolur diyeyim zaten herkes kendi kararini veriyor muhabbet icin ugra dememisim ki o an aklima gelmedi bile annemlerde kahvaltidaydim ve dedigim gibi goruncede boyle bir gidisi beklemedigimden sok oldum . Ayrica kalmak istesem kalirim zaten demistin . Kalmak istiyorsan kalirsin ki bu diyologumuzda da hicbir sorun yok sen kalsan ben seninle kusecek kirilacak tavir alacak degilim butun bu negatiflik sen gittiğin için yasaniyor :19: asla kimseyi kirmak yada uzmek istemem mizacimda yok zaten . Ki seni sevdigimide bil kirdiysam tekrar ozur dilerim ayrica :38:

cnm spora devam kacamaklara hayır demeyı ogren artıkın dun okadar gusel motıve oldum ki görumcemlerle hep beraberız ama bir haftadır gorusmuyoruz dun akşam gorustuk vucut hatlarımı gosteren darlıkta bıseyler gıydım sok oldular super olmuşsun dedıler:) daha bır cok kısı ınan bunları duydukca pasta borek vız gelıyo .dun aksam baklavalar borekler gectı ama dokunmadım bıle hıcbırıne:52::52::52:

Kesinlekle haklisin iradem zwyif buraz ama bugun cok dikkat edicem

günaydın kızlar size hemen cumadan bu yana listemi yazıyım giremedim çünküüü

Cuma günü

sabah: 1 haşlanmış yumurta + ufak bi domates+ biraz peynir 1 çay 1 dilim kepek ekmek

ara: yeşil elma + 1 yeşil çay bol limonlu, sonra böğürtlen çayı , sonra normal çay

Öğlen: tavuk but fırında + bi porsiyon salata 1 bardak ayran 1 dilim kepek ekmek

ara: kahve + yeşil çay

akşam: mantarlı tavuk sote 5 kaşık + 1 dilim ekmek(halamlarda kalıp sabah yola çıkıcağımız için aç kalmıyayım halamda dedm ekmek yedim)

su : 2 lt

Cumartesi günü

Sabah: 7:15de (otobüste) bi sandviç ekmek 2 dilim peynir 1 dilim salatalık 2 dilim domates + 1 ufak bardak meyve suyu

ara: 7 8 tane peynirli çubuk kraker

öğlen: saat 3 buçukta bi porsiyon iskender ( üzerine yağ döküyolardı döktürmedim altındaki ekmektende bikaç kare yedim)

ara: kağıt helvanın çeyreğininde çeyreği

akşam : yoldaydık bi dilim ıspanaklı börek yedim ( dönüyoduk otobüsteydik ve acıkmıştım çok ) + akşam eve gelince bol çay ve 2 dilim tahinli baklava yufkasından yapılmış tatlı ama çok ufaklardı bimde satılıyo

saat 10dan akşam 6 ya kadar hatta 7ye kadar aralıksız yürüdük sürekli. camilerde oturup namaz kılmamız hariç tabiki. nereden baksanız 6 saat 7 saat yürüdümm

pazar günü

YGS sınavım vardı ve sabah 6 buçukta evden çıkmam lazımdı

sabah: 1 buçuk poğça 1 meyve suyu

ara yok

öğlen yok

Akşam üzeri saat 3 gibi hamburger yedim ama avuç içim kadardı kampanya olduğu için ufaklardı ve eve gidemedim çok trafik vardı orada yedim birazda gezdim zaten 1 buçuk saat tempolu yürüdüm sınav sonrası

eve geldim saat 5ti içim rahat etmedi yarım saat daha çıkıp yürüdüm tempolu

sanırım 5 dk da mekik çektim evi silip süpürdüm

bu sabahta kilo almamış olduğumu gördüm mutlu oldum cumaya kadar da sıkı diyetteyim havalar düzeldi artık tamam sallantıda olan diyetim artık bitti:kkk:

ama çok yorgunum kızlar kollarımı kaldıramıyorum o dereceyim :50: bide yeni spor aykkabımı giydim açılmadı hemen azıcık sıktı ayak parmaklarım çok sızlıyo :5: uykusuzluk ayrı bişey zatenn ama yinede iyi oldu :1:

Gozdeeeeeeeeeeeeeeeeeee:47:
Tamam anladik gezerken dikkat etmeye calismissin holdaki boregide anlarimda pazar gununu anlsmam efendim
Hem pogaca hemde hamburger o hamburger satan yerlerde salatada satiyorlar tavuklu vs
Onlari tercih ddebilirdin gozdeeeeeee senin cezani grup kessin ben cok acimasiz olabilirim :47:

Gozdeeeeeeeeeeeeeeeeeee:47:
Tamam anladik gezerken dikkat etmeye calismissin holdaki boregide anlarimda pazar gununu anlsmam efendim
Hem pogaca hemde hamburger o hamburger satan yerlerde salatada satiyorlar tavuklu vs
Onlari tercih ddebilirdin gozdeeeeeee senin cezani grup kessin ben cok acimasiz olabilirim :47:

kesin kaptanııımm :17: 2 saate yakın yürüyüş yaptım kendi aklımca ceza diye ama bugün tekrar verin yine cezamı çekeriim :50:

günaydın kızlar...geçmişe bakmadan bi selam vereyim dedim.sabah hastalarını bitirdim fırsat bulmuşken size döneyim dedim:3:

Günaydinnn:16::16::16:
kahvalti yapmadan önce bir bakayim dedim..nailsiniz kizlar:38:
biraz gecmise baktimda soguk rüzgarlar esmis galiba..biz bir aile olduk artik,aile arasinda olur ufak tefek seyler..kimse kirilip alinmasin lütfen:16:

blue canim inan kimse gitmeni istemez senin,ben ilk mesajini okuyamadim acikcasi ama sende sanirim bir anlik yazdin..tabiki kalmak istersen burada her zaman yerin var ve dedigin gibi birlikte toparladik biz bu takimi..muhabbete gel demedinizde ne demekmis,ne zaman istersen yazabilirsin elbette..bu takim bizim demi ama..:38:

ayferim daha öncede dedim,yine söylüyorum..ben geri dönsemde kaptan sensin canim ve dedigin gibi sen cok emek verdigin icin sana teklif ettim kaptanligi..cokta güzel götürüyorsun bu isi bence:38:

birazdan zaman bulursam gelirim yine..herüf ise gidcek,kahvaltiyi indireyim ben:17:
öpüyorum hepinizi

biraz gecmise baktimda soguk rüzgarlar esmis galiba..biz bir aile olduk artik,aile arasinda olur ufak tefek seyler..kimse kirilip alinmasin lütfen:16:

blue canim inan kimse gitmeni istemez senin,ben ilk mesajini okuyamadim acikcasi ama sende sanirim bir anlik yazdin..tabiki kalmak istersen burada her zaman yerin var ve dedigin gibi birlikte toparladik biz bu takimi..muhabbete gel demedinizde ne demekmis,ne zaman istersen yazabilirsin elbette..bu takim bizim demi ama..:38:

ayferim daha öncede dedim,yine söylüyorum..ben geri dönsemde kaptan sensin canim ve dedigin gibi sen cok emek verdigin icin sana teklif ettim kaptanligi..cokta güzel götürüyorsun bu isi bence:38:

birazdan zaman bulursam gelirim yine..herüf ise gidcek,kahvaltiyi indireyim ben:17:
öpüyorum hepinizi
oyy oyy kimler gelmişş, evet canım yanlış anlaşılmalar oluyor malesef, eeee hadi gel artık listelerde seni görmek istiyoruz:1:

öpüyorum hepinizi

Hosgeldin canim tekrar :16:
Evet biz aileyiz her zaman olabilecek seyler ve bu negatiflik icinde ailenin tum bireylerinden ozur dilerim :48:
Simdi kaptan benim planlar şöyle aslinda beb hamile kaliyim sende izinden don kaptan ol tekrar bende aranizda karatay yapip cicuk buyuturum süt olurum olmaz mi :1:
Bu arada kahvaltida yemekte aklinda biz olalim :23:

Canim benim galiba dedigin gibi yazısarak anlasamiyoruz ki gidisine sorumlu gosteriyorsun kendimi kotu hissetmemi sagladin teşekkür ederim . Gaywt duzgun ve kisa bir dille gitmek istedigini soyledin bende sana icin rahat edecekse herseyin senin icin güzel olmasini diledim yanlisim buysa ozur dilerim. burda kimse cocuk degil ki ben surekli gitmek isteyene aman dur gitme nolur diyeyim zaten herkes kendi kararini veriyor muhabbet icin ugra dememisim ki o an aklima gelmedi bile annemlerde kahvaltidaydim ve dedigim gibi goruncede boyle bir gidisi beklemedigimden sok oldum . Ayrica kalmak istesem kalirim zaten demistin . Kalmak istiyorsan kalirsin ki bu diyologumuzda da hicbir sorun yok sen kalsan ben seninle kusecek kirilacak tavir alacak degilim butun bu negatiflik sen gittiğin için yasaniyor :19: asla kimseyi kirmak yada uzmek istemem mizacimda yok zaten . Ki seni sevdigimide bil kirdiysam tekrar ozur dilerim ayrica :38:

gidişim elbette seninle ilgili değil canım, sadece o anda "gidiyormusun madem peki güle güle" gibi algıladım açıkcası.. seninle bir ilgisi yok, hele ki kaptan olmanla hiç ilgisi yok..
kalmak istesem kalırdım derken listeler için dedim..
benim de artık canım sıkılıyor, hem karatayın sağlıklı olduğuna eminim, hem tam uyamıyorum hem de kilo veremiyorum...ara öğünlü bir listeye dönemiyorum insulin direncinin tekrar canlanacağına eminim çünkü.. düşünsene kaç zamandır uğraşıyorum ama yol katedemiyorum.. spor yapmaktan korkar oldum çünkü kilom fazla çıkıyor..bir umut tartıya her çıkışımda en iyi ihtimalle 56 küsürlü bi rakam görmekten yoruldum..işte bunların hepsi birleşince ben en iyisi cuma günleri stresinden uzak kalmak adına listeden çıkayım diye düşündüm..hem uğraşıp kaçamak yapmayıp hem de cezalılarda ilk sırada olunca da iyice moralim bozuldu, bunun sizinle bir ilgisi yoktu yani.. ben de ortamda gerginliğe neden olmak istemezdim ben de özür dilerim..

Back
X