• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 hafta aldırmak için çok geç mi..

Merhaba. Zor bi durum. Öncelıkle kuran’a baktığımızda 40. Gün ruhunu üfleriz diyor. Bilim ise 40 günden sonra oluşum başladığını söylüyor. 8 hafta bilimsel olarak geç değil 10 haftay kadar gebelık sonlandırılabılıyor. Burda karar merci onemlı olan tek basınıza yetıstırme dusuncesı, babası, ıyıce ölçüp tartmanız gerek. Hızlı ve mantıklı olmalısınız🌺

Bosanamasam bile bir ihtimal diyelim huzursuz gergin ve hazır olmayan bir anneyi hak ediyor mu veya ben hak ediyor muyum böyle ağır bir yükü bu durumda, oğlum bebekken hep keşke dogurmasaydim vs diyordum kendimi sucluyordum
Ertesi gün hapı diye birşey vardı biliyon dimi? Hazır değilsen önlemini almalıydın.

Merhaba ben gecen hafta konu açmıştım aldırmak istemiyorum ama mecbur hissediyorum gibi, bu süreç içinde net karar verip 2 kez hastaneye gittim fakat kürtaj masasından kalktım diyebilirim. Bir kez de mesai disinda doktor hastaneye gelecekti kürtaj için hastaneye varmasina 5 dk kala yapamadım bende hastaneye varmak üzereyken, yani neler çekiyorum asla asla bilemezsiniz. Eşime de söyledim sözde eskiye göre daha iyi ama yinede evde hep bir huzursuz soğukluk hâkim. Bu aksam yaparsa büyük tepki vereceğimi bildiği birşeyi yaptı mesala. Eşimden yana umudum kalmadı ama bebeğim de büyüdü cumartesi günü 7+4 haftalikti, 14 mm boyundaydi, yani 1 Buçuk cm. En çok şaşırdıgim şey ise o günden 2 gün önce gittigimde 6+5 demişti Dr ve 7 mm demişti 2 günde nasil böyle büyüdü anlamıyorum. Yarın gidersem korkuyorum çok korkuyorum çok daha büyümüşse diye vicdan azabı çekersem diye. Biraz araştırdığımda aldiranlarin çoğu 4 5 6 haftalıkken aldrmis çünkü, ama aldirmama kararı aldığımda bile bir türlü kabullenemiyorum hep stres depresyona girdim diyebilirim. Aldırmak istiyorum ama 8 hafta da geç değil mi acaba. Bir yandan aldrirsam ki en fazla vazgecmeme sebep olan şeylerden biri de buydu kendimi biliyorum çünkü 4 sene sonra işte şimdi 3 yaş olacaktı bak büyümüştü vs derim diye... Çok kötü bir dönemden geçiyorm ölü gibi yaşıyorum lütfen yorumlarınızı ona göre yaparsanız sevinirim
Bebek aldırmak doğurmak senin kararın. Evliliğin ile bir ilgisi yok. Madem ki istemiyorsun sürpriz korunma yolların çokmuş. Allah nasip etmiş sahip çık. Bebekten değil koca dan vazgeçmelisin.

Merhaba ben gecen hafta konu açmıştım aldırmak istemiyorum ama mecbur hissediyorum gibi, bu süreç içinde net karar verip 2 kez hastaneye gittim fakat kürtaj masasından kalktım diyebilirim. Bir kez de mesai disinda doktor hastaneye gelecekti kürtaj için hastaneye varmasina 5 dk kala yapamadım bende hastaneye varmak üzereyken, yani neler çekiyorum asla asla bilemezsiniz. Eşime de söyledim sözde eskiye göre daha iyi ama yinede evde hep bir huzursuz soğukluk hâkim. Bu aksam yaparsa büyük tepki vereceğimi bildiği birşeyi yaptı mesala. Eşimden yana umudum kalmadı ama bebeğim de büyüdü cumartesi günü 7+4 haftalikti, 14 mm boyundaydi, yani 1 Buçuk cm. En çok şaşırdıgim şey ise o günden 2 gün önce gittigimde 6+5 demişti Dr ve 7 mm demişti 2 günde nasil böyle büyüdü anlamıyorum. Yarın gidersem korkuyorum çok korkuyorum çok daha büyümüşse diye vicdan azabı çekersem diye. Biraz araştırdığımda aldiranlarin çoğu 4 5 6 haftalıkken aldrmis çünkü, ama aldirmama kararı aldığımda bile bir türlü kabullenemiyorum hep stres depresyona girdim diyebilirim. Aldırmak istiyorum ama 8 hafta da geç değil mi acaba. Bir yandan aldrirsam ki en fazla vazgecmeme sebep olan şeylerden biri de buydu kendimi biliyorum çünkü 4 sene sonra işte şimdi 3 yaş olacaktı bak büyümüştü vs derim diye... Çok kötü bir dönemden geçiyorm ölü gibi yaşıyorum lütfen yorumlarınızı ona göre yaparsanız sevinirim
Bebek aldırmak doğurmak senin kararın. Evliliğin ile bir ilgisi yok. Madem ki istemiyordun sürpriz , korunma yolların çok korunman gerekirdi.Allah nasip etmiş sahip çık. Bebekten değil koca dan vazgeçmelisin sana sıkıntı veren bebek değil kocan ne yazık ki.

Mutlu bir aileye doğmayacaksa, iyi bir hayat verilemeyecekse, hak ettiği ilgi ve sevgiyi göremeyecekse, hayatı zorluklarla geçeceği daha baştan belliyse geç değil.

Benim regl tarihlerim genel olarak düzensizdi, ve bu ay yok denecek kadar az ilişki olmuştu ek olarak yumurtlama dönemlerimde değildi, kaldı ki oğluma istediğim hâlde baya geç hamile kalmıştım
En büyük hatanız korunmamak olmuş.
Kürtaja karşı birisi olmama rağmen, boşanmayı düşündüğüm adamdan 2. Çocuğu yapmazdım.
Zaten hali hazırda mesleğinizde yok ve 1 çocuğunuz var. Hayat yeterince zorken, daha da zorlaşacak ve siz bu evliliğe mahkum şekilde ömür çürüteceksiniz.

Aldırma konusunu nekadar da rahat ifade ediyorsunuz. Bebeği öldürmek ya hani mevzu.. Tüm beden oluşmuyor demiştiniz ya ben renkli ultrason da kol bacak ayrımının hareketlerini görmüştüm yanlış bilgi vermeyelim diye yazmak istedim.
Eskiden olsa bende sizin gibi yazardım ama aldırmak saçma sapan bir evliliğin içinde buyutmekten daha mantıklı geliyor artık.
Keşke insanlar en başında düzgün korunsa ve işler bu noktaya gelmese

Back
X