• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi 3. ayda net sonuç verir mi?

Bu Ella beni mahvetti valla hepsi onun yüzünden. sanırım daha kanda da bir şey çıkmaz değil mi düşünmeme gerek var mi sizce. Bu arada Allah sizden razi olsun sizle konuştuktan sonra kendime geldim buraya gelebildim. Dış gebelik falan olabilir mi olsa gebelik Testinde görünürdü demi
İdrar testi nwgatif
Boş falan Olmaz, ultrasonda görünürdü her şey dört ayda boşta dolu da, gebelik yok, kandada çıkmaz birşey, gebeliğin başında bile olsa soktorun rahim kalinlasmaya başlamış derdi en azından, seninki kistten elladan

Boş falan Olmaz, ultrasonda görünürdü her şey dört ayda boşta dolu da, gebelik yok, kandada çıkmaz birşey, gebeliğin başında bile olsa soktorun rahim kalinlasmaya başlamış derdi en azından, seninki kistten elladan
Gebeliğin başında derken ne demek istediniz acaba hala gorunmeme şansı mi var yani

İdrar testi nwgatif

Gebeliğin başında derken ne demek istediniz acaba hala gorunmeme şansı mi var yani
Ya sen boşver kadın doğumu, psikologa falan git. Bu kadar korktuğun şey için de daha dikkatli ol. Dört ay diyorsun, Ekim ayında gitmiş olsan gebe olsan rahim kalinlasmis derdi dört ayda cinsiyet öğreniyoruz, yarım kiloya yakin bebek oluyor, neyse yeter sabah sabah yardım edeyim diyorum ama sınıyorsun resmen. Ver testini. Doktora inanmayanin bana inanması da imkansız zaten hata bende anlatayım diye catladim şurada.

Ya sen boşver kadın doğumu, psikologa falan git. Bu kadar korktuğun şey için de daha dikkatli ol. Dört ay diyorsun, Ekim ayında gitmiş olsan gebe olsan rahim kalinlasmis derdi dört ayda cinsiyet öğreniyoruz, yarım kiloya yakin bebek oluyor, neyse yeter sabah sabah yardım edeyim diyorum ama sınıyorsun resmen. Ver testini. Doktora inanmayanin bana inanması da imkansız zaten hata bende anlatayım diye catladim şurada.
Hakkınızı helal edin Allah razı olsun sizden zaten tedavi görüyorum takıntı hastalığım var . Çok bunalttim sizi Allah size de yavrunuza da uzun ömürler versin. En bunaldiginiz gün Allah bir kapı açsın size 🥰

Back